? към младите шофьори(КИ) - 8

• 40 892
  • 836
  •   1
Отговори
# 240
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Правите ли разлика м/у магистрала и първокласен път?България не може да се похвали с магистрали.Ако визирате някакви смешни километри не сте пътували навън за да видите на кое казват магистрала.При нас това е имитация.Примерно Варна-София.Магистралата е от Варна до Шумен.После от Ябланица до София.Толкова са ни възможностите.

# 241
 Laughing Чакай ся... на някой като му свършат аргументите и почне да дава примери от типа "Бе ти знаеш ли кво е в чужбина, ъ?"  Mr. Green Мне, доматите с колците ги ям  baby_neutral Това тук се води магистрала по всички правила и полицаи има - ти нали за магистрала нещо каза, да беше уточнила, че не за магистрала говориш, ами за лунна пътека, то не било компютри, а компоти... Rolling Eyes

# 242
Аз смятам много добре казах,че на магистрала ченгета не стоят.От Шумен до Ябланица не е магистрала.Път със една лента в посока не е в категория магистрала, а първокласен.Смятам,че си на ясно не е нужно да ти обяснявам.

# 243
А на тая дето ѝ казват "Тракия" какво е... или за тебе магистрала има само от Шумен до Ябланица  Grinning Аз смятам, че добре знам какво е магистрала, къде е магистрала и къде сме виждали полицаи - и да, на магистралата беше. Вече може и да не ми повярваш (предвид, че не ми вярваш, че съм виждала истинска магистрала  Mr. Green), ама и не веднъж съм виждала полицаи там Peace

пп - говорим за България, защото ние у чужбина не сме стъпвали и не знаем как изглеждат магистралите (ма тия истинските)...

# 244
Ама ти нали не си мислиш, че ние от градовете си не сме излизали newsm78 Както в България, така и в чужбина има магистрали. Нашите са малко по-лоши, ама са си магистрали. А и ние не четем мисли и не сме петрички врачки, че да знаем кво мислиш ти. А и да ти кажа, по магистралите в чужбина има камери, за това няма полицаи, макар, че и там съм срещала.

# 245
Изобщо не съм си и помислила такова нещо ДИДЕ.

# 246
Ама тя не спори, нито натрапва мнение, просто казва какво гласи закона.
А за куки на магистралата - малко пътуваш, щом не си виждала Peace

Определено не пътува.  Peace
Сигурно е взела книжка и е направила 100-200 км. и оттогава само сънува.

Правите ли разлика м/у магистрала и първокласен път?България не може да се похвали с магистрали.

iv.elina вземи поне прочети Закона за движение по пътищата, Правилника.
Знам че си неграмотна, ама поне не се излагай непрекъснато.

# 247
  • при него
Тази събота, в 6,00-6,30 сутринта, в мъглата, на магистрала Хемус имаше полицаи след първите два тунела, даже едните точно бяха спряли един младеж, който подтичкваше с документите към патрулката в аварийното (факт). Другият път ще ги снимам с телефона в чест на всички невярващи.
Претендирам, че мога да шофирам доста добре - градско, междуградско и магистрала, особено след километража, който навъртам в последните 2 месеца, НО тази сутрин успях да заходя добре на успоредното чак от третия опит. Моля, ако има желаещи да ми поставят рамки и да ме заклеймяват като лоша шофьрка - давайте!
Обръщате темата на разправия, точно затова Трейси спря да пише, а нейните технически познания са изключително ценни! Затова, моля ви - укротете се!
Имаме под балкона един пикап с регистрация ОВ, който е спрял диагонално на тротоара така, че жив пешеходец не може да прехвръкне, а има достатъчно място за да спре успоредно, е, трябва ли да заявя сега, че всички от провинцията не знаят да паркират? Или че като се "пуснат" по софийските улици загубват ума и дума и не знаят какаво да правят??

# 248
Претендирам, че мога да шофирам доста добре - градско, междуградско и магистрала, особено след километража, който навъртам в последните 2 месеца, НО тази сутрин успях да заходя добре на успоредното чак от третия опит. Моля, ако има желаещи да ми поставят рамки и да ме заклеймяват като лоша шофьрка - давайте!

благодаря, че имА смелостта да споделиш с нас  Heart Eyes
защото почти бях готова да си сложа камък на шията и да се хвърля от Аспаруховия мост  Sick

# 249
Ти за Аспаруховия мост можеш само да си мечаеш

# 250
ти за лунния Аспарухов мост ли си мислиш?

щото лятото два пъти минах с колата по Варненския bowuu

# 251
  • о`майна лунна нощ е
Стики, пълна ти е кутията.
Копирам си съобщениет отук:
Не, душка, по този ще карам - маршрута, който знам.
Има паркинг точно зад съдебната палата. Доста е скъпарски, но клиентът ще си поеме разноските после. Там сме спирали почти винаги, когато сме ходили до съда. Друг вариант е да се направя на чок тарикат и да спра на паркинга на МОЛ-а на Стамболийски. Обаче не знам дали ще се оправя за 2 ч. в съда. Понякога графикът на заседанията закъснява много.

# 252
е щом поема разноските човека няма какво да му мислиш
МОЛ-а е далече - ще ви трябва метро после ... забрави
може на подземния паркинг на Булбанк - без да правиш ляв завой на статуята (идвайки по Дондуков), минаваш кръстовището и веднага вдясно 2 лв./час доколкото знам
в краен случай между ЦУМ и Централна баня има паркинг- но там е 3лв. на час
синята зона също ти е вариант, ако ти се обикаля из уличките може да намериш някоя пролука (но като че и там навсякъде е синя зона вече)

виж мнението на Black Rose - това е оптималният маршрут

Лек път!!!
Късмет! Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 00:48 от Стики

# 253
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря за трафик информацията!
Ако видите едно синьо Пежо 306 с рег. № РВ 1714 ... да се щура из града, не му се сърдете. Задкормилното устройство ще е виновно.  Mr. Green

# 254
Ох, снощи като си тръгвах от работа, си позабърсах цялата лява страна в колата на една смотана бабишкера  #Cussing out
Излизам от моята улица и трябва да завия на дясно по улица, в която е забранено спирането от моята страна ( обаче познайте дали няма коли по цялата улица. За зад ВИНС-а говоря.) От другата страна си има паркоместа, но и от тази пак за същото я ползват и ако се засекат 2 коли, няма как да се разминат.
Та завих аз и насреща виждам коли, отбих към един гараж на кооперация, за да минат. Освободи се пътя и тръгнах, отгоре пак идва кола (там има нещо като площадче и винаги се изчаква, защото се знае каква е ситуацията и няма как да се разминават колите), засилих се аз, за да освободя по-бързо платното като минах през огромна дупка ( става въпрос за 20 метра- 5 секунди да ме зачака най-много) и си мисля, че както всички и този шофьор ще зачака, но не би - наш'та ми се изпречи насреща, аз е така  Shocked - как в двулентов път да се разминат 4 коли ( това с паркиралите от двете страни).
И така - сега трябва да ходя на шлайф-нещо-си, ми каза милото. Но всекидневно се трещя на никаквата толерантност по пътищата или от неграмотност по-скоро в случая. Щото бабето си знае, че си влиза в нейното платно, но не преценява, че и аз съм там, не по моя вина и няма къде да отида като вече съм почти в края на улицата. Другият вариант беше, да се тътря назад, докато стигна пак там, откъдето излязох и да дебна пак да се освободи пътя, за да се изстрелям по най-бързия начин ( което се оказа, че пак не е сигурно). Другият вариант е, движещите се от дясната страна да хвърчат по някакъв начин, щото платното им е заето  Tired
Другото, което е, че аз спрях, след като чух, че имаше съприкосновение м/у колите, но тя си продължи

Общи условия

Активация на акаунт