? към младите шофьори(КИ) - 8

• 40 065
  • 836
  •   1
Отговори
# 735
При подобна ситуация просто си напишете  двустранен протокол.
http://www.crashbg.com/blog/blanka-dvustranen-konstativen-protokol

# 736
Минавало ми е през ум да си разпечатам такъв протокол,но си казвах "да не предизвиквам съдбата" TiredМного ме е яд.Трябваше да си дойде КАТ и да си я глобят  Twisted Evil

# 737
При протокола си спестявате акта.Вината като е призната, съставя се протокол, завежда се в Кат /аз по телефона действах/ и няма глоби.Отнема време 5 минутки-да попълните формуляра просто.

# 738
Като няма акт за какво се прави протокол?За завеждане на щети?
Мерси за протокола.  bouquetРазпечатах го...вече Peace

# 739
да, за да си оправиш щетата

# 740
  • София
Емели, не мисля че има как ти със задния си калник да я удариш във фара, освен ако не дрифтиш на кръстовището Crazy Така че спокойно. Пък и като е жена едва ли ще мисли как да те изкара виновна, по-скоро ще мисли как да се оправдава пред мъжа си Mr. Green

# 741
Емели, не мисля че има как ти със задния си калник да я удариш във фара, освен ако не дрифтиш на кръстовището Crazy Така че спокойно. Пък и като е жена едва ли ще мисли как да те изкара виновна, по-скоро ще мисли как да се оправдава пред мъжа си Mr. Green

Joy JoyСега и аз трябва да мисля как ще му кажа защо не съм я оскубала някой лев...

# 742
  • София
Даа, това ще е сложно Rolling Eyes Точно ти е дошло и си нямала превръзки! Mr. Green

# 743
Даа, това ще е сложно Rolling Eyes Точно ти е дошло и си нямала превръзки! Mr. Green
От сега го чувам как ми се подиграва Rolling Eyes

# 744
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Трябваше да я оскубеш със пари,друг път пак да не спира на стопа,нищо,че щетата ти е малка.

# 745
и как - просто така си тръгна госпожата?!
без разменени телефони, някакви пари да даде ...

аз имам протокол - от застрахователя, но не си спомням от Гражданската или Каското беше

колега преди седмица някакъв го забърсал на кръстовище - външно само огънат номер и изкривена броня. После се оказа, че трябва да се сменява и решетка и още куп неща - над 500лв. щети

# 746
Ами пишете си протоколи бе хора, отнема 5 минути, за къде бързате?Пари на ръка не е редно, не е и сериозно да искате от който и да е.Първо-не се знае Действително Каква точно ви е щетата-ще вземете 20 лв и кво-щета за 500.Или да размените телефони-я са ви написали верен номер, я ви вдигнат.Като не ви се вика КАТ, напишете си протокол, заведете го в КАТ сами и готово.Особено след като виновната страна е Признала вината-какво по-лесно от това.Съвсем добронамерен приятелски съвет. PeaceИ никой не трепери и никой не се чуди и мае.

# 747
  • София
И ако попаднат на някой неопитен шофьор (или някой дето не му пука особено), да им изтряска Аудито отзад, после ще спрат да го правят.  Whistling

ама нали знаеш, че лявостоящият ще е виновен ...
В случая няма да е лявостоящ, а задно стоящ, но си права, че ще е виновен. Ама гъзарчето с Аудито, като му се наложи да си ремонтира ударената бричка, ще се замисли следващият път дали да прави селски номера.

Хора, винаги попълвайте протокол, ако не искате да викате КАТ. Особено пък ако не сте виновни. Много разправии има, ако другата страна реши да ви пише пред КАТ избягали от местопроизшествието.

# 748
Момичета, може ли да ми кажете къде трябва да отида да се запиша за курс към Бчк и дали ще стане по телефона само?Преди знам, че е било на Дондуков, а сега?

Благодаря предварително Simple Smile

# 749
  • София
Още е там, от кръстовището с Левски като тръгнеш към Първа английска, но от другата страна на пътя. Влиза се малко навътре в нещо като дворче и там. Има и табели и еидн клекшоп май много близо отпред. Мисля че и по телефона става, защото лично аз не съм ходила да се записвам, а съм ходила на БЧК Peace

Общи условия

Активация на акаунт