? към младите шофьори(КИ) - 8

• 40 070
  • 836
  •   1
Отговори
# 720
  • София

това са упражнения за хора, които с колите си мерят разни други неща...

newsm10 newsm62

Те не са ли почти всичките такива Simple Smile

# 721
Да се включа с един куриоз от вчера.Карам си аз на околовръстното в отсечката на бус лентата.
Две платна-еднопосочно движение.Карам си аз влявата лента с около 80 км/час,дясната е свободна.Коли пред нас,зад нас-няма.Чисто е.Зад мен една патка кара и по една време като се разбибитка...Един път,два пъти.Втория път вече се уплаших.Почнах да си мисля,че нещо ми става с колата и жената се опитва да ме предупреди.Почнах да намалям.Тя натиска клаксона още по силно.Минавам в дясната лента.Тази отзад минава в лявата лента и след малко пред мен в дясната Shocked ooooh!Тази определено е имала страннен инструктор,или изобщо не е имала такъв.

hahaha тази не е била с всичкия си, ако изобщо има нещо друго освен бръмбари в тиквата  Laughing

Карам често по околовръстното, ама такава случка не ми се е случвала. Може би на твое място щях да я питам със знаци к'во иска и да й махна с ръка да си гледа пътя, ама...
А снощи се изкефих максимално- към 8 вечерта нямаше никакво движение на стеснението при Бистрико шосе. Някак си много ми идва цял ден с абитуриентите, мотористите и колоездачите по пътя, особено тия ,дето се мислят за безсмъртни  ooooh!

# 722
  • София
Да ти цитирам от Ауди форума? Най-обичат някой като кара бавно за техните стандарти да го задминат, после пред него вдясно и спирачки Crazy
И ако попаднат на някой неопитен шофьор (или някой дето не му пука особено), да им изтряска Аудито отзад, после ще спрат да го правят.  Whistling

# 723
  • София
Вчера вечерта към полунощ се чу някъде около нас пилене на гуми и после удар, ама на ламарина, не на стъкла.. После мъжът ми ходи за пица и поредният с бмв 3ка е решил да се гъзари пред гаджето си, 20тина годишни, вземали ги с линейка, той мърдал, тя цялата в кръв и не помръдвала.. Пробвал да се гъзари на завоя и свършил първо в друга кола, после в стълб, тя може и без колан да е била, защото предният джам бил спукан. Не знам при вас как е, но в нашия квартал като видя бмв 3ка прибирам децата по-навътре на бордюра..

# 724
bebZz Kiryakova,ужас ShockedЗа съжаление все по-често чуваме за подобни случаи.Наистина някои си мислят,че като са в голяма и бърза кола са безсмъртни.
В тази връзка се сещам за една приятелка,която ми разказваше за една своя колежка.Около 18 годишен тийнейджър от скромно семейство забъркал се в лоша компания.Всичките му "приятели" били гъзарчета с много скъпи коли.Момчето почнало да краде за да си осигури "стандарта". Outta Joint
Един ден жената попитала един от приятелите на сина си какво работят родителите му и как си позволяват подобни скъпи покупки.Приятелят и отговорил"Не ти трябва ,лелче да знаеш.Родителите ми са затънали в заеми и кредити и скоро няма да имаме къде да живеем" #Crazy

# 725
Да се включа с един куриоз от вчера.Карам си аз на околовръстното в отсечката на бус лентата.
Две платна-еднопосочно движение.Карам си аз влявата лента с около 80 км/час,дясната е свободна.Коли пред нас,зад нас-няма.Чисто е.Зад мен една патка кара и по една време като се разбибитка...Един път,два пъти.Втория път вече се уплаших.Почнах да си мисля,че нещо ми става с колата и жената се опитва да ме предупреди.Почнах да намалям.Тя натиска клаксона още по силно.Минавам в дясната лента.Тази отзад минава в лявата лента и след малко пред мен в дясната Shocked ooooh!Тази определено е имала страннен инструктор,или изобщо не е имала такъв.

hahaha тази не е била с всичкия си, ако изобщо има нещо друго освен бръмбари в тиквата  Laughing

Карам често по околовръстното, ама такава случка не ми се е случвала. Може би на твое място щях да я питам със знаци к'во иска и да й махна с ръка да си гледа пътя, ама...
А снощи се изкефих максимално- към 8 вечерта нямаше никакво движение на стеснението при Бистрико шосе. Някак си много ми идва цял ден с абитуриентите, мотористите и колоездачите по пътя, особено тия ,дето се мислят за безсмъртни  ooooh!

На второто натискане на клаксона попитах със знаци какво иска.После отбих в дясно,защото се притесних,че нещо се случва...Когато разбрах какво прави ми стана по скоро смешно,а не да се ядосвам. Grinning

# 726
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
АЛЕКС нали си забелязала(ако караш редовно),че във Варна се е напълнило със луди #2gunfire.В последно време много ме нервят по пътя.

# 727
АЛЕКС нали си забелязала(ако караш редовно),че във Варна се е напълнило със луди #2gunfire.В последно време много ме нервят по пътя.

Коя е АЛЕКС?

Да ти цитирам от Ауди форума? Най-обичат някой като кара бавно за техните стандарти да го задминат, после пред него вдясно и спирачки Crazy
И ако попаднат на някой неопитен шофьор (или някой дето не му пука особено), да им изтряска Аудито отзад, после ще спрат да го правят.  Whistling

ама нали знаеш, че лявостоящият ще е виновен ...

# 728
А аз от няколко дни изтръпвам направо и очите ми са на 10.
Пусна ли са малките ученици, предполагам до 7ми клас и навсякъде има деца с колелета. То не стига че няма и къде да се кара, но и когато има тротоари, те пак са на шосето. Просто ужас.

# 729
Здравейте!Аз вчера си взех книжката.Покарах малко,но нещо не ми спокойно.Наложи се на байрче на задна да потегля ,  сто пъти ми загасна колата.Мъжо се изнерви,защото не ме били научили да карам на баир,с ръчна и разни други...Ох много ми беше трудно.

# 730
Аз не съм чувала сега да учат на такива неща младите шофьори,то не че е сложно ама дори не си правят труда да ти обяснят.Чудя ти се след като искаш да се спуснеш по баир назад защо трябва да включваш на задна(тя колата сама ще си върви по инерция).Трябва да потренираш самичка защото мъжете са такива,повечето се нервят и крещят.Относно загасването,то е въпрос на усет към съединителя.Ще я загасиш 5-6 пъти и ще схванеш къде отделя съединителя.Споко,никой не се е родил научен.Желая ти безаварийно шофиране.

# 731
 iv.elina ,по баир на горе ,трябваше назад да преместя колата за да я паркирам.Загасих я защото не съм свикнала на нашия съединител и трябваше да подам повечко газ. Ама понеже няколко пъти го направих той се ядоса.Хвана ме шубето ако ми се случи на някое оживено място.

# 732
Ди75 ,не се шашкай.Всичко е въпрос на практика.Както е казала Ивелина-въпрос на усет.Ще и свикнеш.Те мъжете очакват още в началото като се качим и да сме се "слели" с колата.Аз първата седмица като карах колата,мъжа ми ме придружаваше до работата.Караше ми се защо съм влизала в дупките ooooh!Е,вече на влизам в тези дупки защото ги научих къде са.Не губи кураж Peace

# 733
ДИ извинявай,че не съм те разбрала.Ще се научиш,само няма да се отказваш заради това,че мъжът ти ти вряка.Те това най-го умеят.

# 734
Явно напоследък не ми върви.Тази сутрин на излизане от квартала една
овца бе блъсна.Излизаше от уличка без предимство.Аз си карах,видях я ,че излиза,но тя не спря.Най-тъпото е,че не само,че не погледна преди да излезе ами аз бях я задминала вече с няколко метра и усетих удара на левия калник.Разтреперих се,спрях и слязях.Имам малко отчупена броня и
ожулване над калника.Не знам защо(сега ме е яд) реших,че няма да викаме КАТ.Тя си призна вината.Нищо не съм и искала.Просто си тръгнах.Одеве говорих с баща ми и той каза,че тя може да се обади в КАТ,че аз съм виновна и съм избягала. ShockedДано не ми навлече неприятности. ooooh!Само при мисълта,че ще чакам с часове КАТ,не исках да се занимавам,а сега това може да ми излезе скъпо....Дано не се стига дотам,макар,че вярвам по последствията на колите,че ще стане ясно кой е бил виновен.Тя беше със счупен фар и броня.
Оффф,трябваше още тогава да се обадя на баща ми. Confused

Общи условия

Активация на акаунт