Коледна Mонреалска анкета (вреmенна теmа)

• 11 775
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
  • Лавал-Пловдив
Само да добавя, че Данчето ( която беше в макдоналдс с мен ) също иска да дойде в църквата, ако е в събота ( че в неделя работи ) Така че ако се получи кворум да я броим  Party

# 196
  • Vaudreuil Canada
Шемет, да не си учителка newsm78,защото те така говорят с поучителен тон.Сега съжелявам,че си написах мнението.Извинявам се ,за да не ви развалям коледното настроение повече няма да се включвам.Трудно бих се нагърбила с организация без език,транспорт др бебешки проблеми.

Бъдете здрави Hug

Тц ... не съм учителка ама ти хич не четеш ... казах че настроението вече пострада - просто да не се стараем да го доскапваме беше идеята ми...
Сега какво ще се фръцкаме ли? .... и аз мога ама не искам  Mr. Green

# 197
Дейзи-крейзи, мислех да си мълча, ама в подкрепа на Шемета, да кажа,че ако някой тук мрънка, това си само ти. А май и на теб не ти е чужд учителския тон. Какво значи, че нямало да има настроение? Настроението си го създаваме ние, не смятам,че ще е някакво тъпо, сконфузно събиране - децата ще тичат и скачат на воля,дядо Коледа ще им даде подаръчета, ще си донесем ядене и сокове, ще се видим,запознаем...тази зала за разлика от другата съм я виждала и не е чак толкова зле, като за зала. Освен това по едно време останах с впечатлението,че ти ще дойдеш само,ако сме в ласалската зала т.е. под носа ти....спирам дотук.

Момичета, колкото сме толкова...давайте да взимаме залата, за да не я заемат.
Иначе за неколедно събиране във ФМ също съм съгласна, стига да е час,в който мога да взема колата.

ТарикМам, благодаря за предложението, но ако сме в залата ще дойда с транспорта, не е проблем. Ще е нагло да те разкарвам от Ст-Леонард до тук, за да се върнем после пак на обратно. Hug

# 198
  • Canada
ЗА залата в църквата:
Маневрата                                              
Кака Дора
Вери
Камбанка
Arogance
Николова
TarikMom
p4eli4ka

Зa ФМ:
TarikMom
Shemet_neveroiaten
Николова
p4eli4ka
WebMama
rosist

Ние също ще пропуснем църквата.

# 199
  • На бял кон в Pierrefonds
Извинявам се, че не се включвам, но нямам интернет в къщи.

Не разбрах за кои дни говорите за събиране, но аз следващите два уикенда не мога. Иначе за църквата веднъж съм била там - беше студено, мръсно и неуютно /за залата говоря/, но все пак все още искам да се запознаем, така че ще дойдем, ако деня и часа го позволяват.

За ФМ също - ще дойдем, ако деня и часа го позволяват.

# 200
ЗА залата в църквата:
Маневрата                                               
Кака Дора
Вери
Камбанка
Arogance
Николова
TarikMom
p4eli4ka

Зa ФМ:
TarikMom
Shemet_neveroiaten
Николова
p4eli4ka
WebMama
rosisт
Manevrata

Аз ще дойда и на двете ако датите mе устройват. Какво ще кажете за 28-11 предиобяд във ФM (mоже да вербуваmе някой за църквата  Mr. Green), а на 19-ти декеmври следобяд в църквата, ако залата е все още свободна?

# 201
  • Vaudreuil Canada
Какво ще кажете за 28-11 предиобяд във ФM
Става.

# 202
  • Монреал

И за мен става!

За църквата ще се обадя утре тогава да направя резервацията - за 18ти или 19ти?

# 203

И за мен става!

За църквата ще се обадя утре тогава да направя резервацията - за 18ти или 19ти?

Аз като че ли съm за събота, 18-ти. Нека и др. се изкажат...

# 204
  • Лавал-Пловдив
Събота 18 е ОК и за мен Simple Smile

# 205
И мен ме устройва повече от неделя.

# 206
По-добре е събота и за мен Peace

# 207
Здравейте, момичета! Имам някои неясноти в разписанието и ми е трудно да поема твърд ангажимент, но ще се опитам да дойда на едното и/или на другото. Според мен не е нужно да се събират всички монреалски мами, трудно изпълнимо е, не сме 2-3. Като се уговорихме за Макдоналдс, за мен беше достатъчно и една друга мама да има. Надявам се че за в бъдеще пак ще имаме поводи и всички ще се запознаем постепенно. Мен малко ме притеснява и че Мишо щъка навсякъде и или трябва да ходя само след него (и съответно с никой няма да мога да се видя), или да го държа на ръце, което е изморително и действа за кратко Simple Smile

# 208
18-ти къm 12ч?

# 209
  • Лавал-Пловдив
 Peace става

Общи условия

Активация на акаунт