Австрийско бюро справки - 46та тема

• 42 865
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Ихааа!!! Къде са тези сърнички? Някъде около Виена ли сте?
Покрай Хелоуин може някое дяволче да се е позавъртяло и да не са били сърнички.  Laughing

До Виена сме, в Щрасхоф. Къщата ни се намира до гората и действително има сърнички, идилия. Но си права, покрай Хелоуин кой знае... Simple Smile

# 16
  • Vienna
Уомби, това е хотела, той се състой само от апартаменти. ние сме мн доволни, все едно си си в къщи http://www.alpineclub-schladming.com/gallery.htm хората там караха колите си с гуми с шипове, аз съм с джип, така че ползвам само всесезонни гуми.
Сърнички и в наше село има, а ония ден и лисица видях, не бях виждала от 2 год. Макси реши че е вълк и крещеше ВУЛЛК Joy
За диското съм за ,Макси ще се кефи, но как ще се донеа в 10 до 16ти newsm78
За училищата - английско говорящи са частни, за всички хубави училища се записваш по рано и има варте листе. 2 год. по рано е разумен период да се анмелдва детето.
За Коледно парти с удоволствие бихме дошли, аз не съм по организацията, предпочитам да платя. Аз мога след 19.12 т.е на 19.12 сме тук

# 17
  • забравих си мисълта...
Момичета,  Hug бих искала само да ви поздравя и да ви кажа, че темата е много сладко озаглавена. Приятен ден от мен.   bouquet

# 18
# 19
Запис в бюрото  Crazy

# 20
Бюрократка такава!
 smile3534

Хора, мълчанието е много трудно нещо. Сега разбирам защо някои  монаси се самобичуват, а други дават обет за мълчание. Леко ми се позавърна гласецът, но като реша да говоря и пак го няма. Впечатленията ми са, че в случая най-добре се отразяват инхалации или просто гореща вана с разни етерични масла вътре. Който е на зор да опита. Аз ползвах етер. масло от бял бор, чаено дърво  и хвойна.

# 21
Ооооох, Уомби, ваната с етеричните масла не само на гърлото добре се отразява... Simple Smile Кога ще ми остане малко време и аз да си напълна ваната с масла и соли и .... пълен релакс...  newsm37
А, за бюрото - аз съм абонирана, откакто съм във форума  Embarassed Все нещо имам да питам, все нещо не съм разбрала и майтапът настрана, ама наистина темата заприлича на "бюро справки"  Embarassed

# 22
Апел за помощ към кулинарките тук, дайте рецепта за торта като за пълен идиот и 2 деца.
Децата искат да првят торта за рд на баща си и аз съм в паника, пожарогаситела е под ръка...
Благодря предварително.

# 23
di-to Заповядай. Най-лесно е да не печеш блатове, а да ползваш бишкотки, бисквитки или нарязано руло

# 24
  • забравих си мисълта...
Апел за помощ към кулинарките тук, дайте рецепта за торта като за пълен идиот и 2 деца.
Децата искат да правят торта за рд на баща си и аз съм в паника, пожарогаситела е под ръка...
Благодаря предварително.

Може ли и аз, да предложа рецептата на Торта ветрило, която може, да се приготви много лесно, въпреки че изглежда сложна.
Купуваш два пакета готови блатове. Има такива опаковки с по три блата вътре. Може и един, но тогава тортата се получава малко по-ниска. Купуваш си също един пакет Dr Ötker Tortencreme Cremepulver, на пакета има упътване как, да се приготви, много е лесно. Още ти са необходими ядки и шприц. Тортата се получава много вкусна и също е ефектна и подходяща за рожден ден, а и лесна за приготвяне, особено ако помагат и децата.
За Verzierung ти е необходим бял и тъмен шоколад или нещо друго по твой вкус.

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 11:29 от Venetta

# 25
di-to Заповядай. Най-лесно е да не печеш блатове, а да ползваш бишкотки, бисквитки или нарязано руло

много благодаря. шоколадовия ти мус изглевда страхотно Peace

# 26
Децата искат да правят торта за рд на баща си и аз съм в паника, пожарогаситела е под ръка...
Благодаря предварително.

Може ли и аз, да предложа рецептата на Торта ветрило, която може, да се приготви много лесно, въпреки че изглежда сложна.
Купуваш два пакета готови блатове. Има такива опаковки с по три блата вътре. Може и един, но тогава тортата се получава малко по-ниска. Купуваш си също един пакет Dr Ötker Tortencreme Cremepulver, на пакета има упътване как, да се приготви, много е лесно. Още ти са необходими ядки и шприц. Тортата се получава много вкусна и също е ефектна и подходяща за рожден ден, а и лесна за приготвяне, особено ако помагат и децата.
За Verzierung ти е необходим бял и тъмен шоколад или нещо друго по твой вкус.

благодаря и на теб, тортата изглежда много добре. само не разбрах ветрилото само с карамел ли се маже или и с шоколад?
невероятна сбирка от рецепти. поздравления  bouquet

# 27
  • Vienna
Венета, невероятни вкусотии правиш, изтекаха ми лигите.... и само клатя глава и се питам кой ги яде Laughing..... много жалко, че не съм аз! Никога не си спомням в нашето семейство да са правили сладкиши, само баба ми правеше един вид кекс и до там. явно е наследство и в кулинарството сме некадърни. колко съм си мечтала за домашна питка....... аз съм голям центител на храната и ям с удоволствие. да живеят сладкарниците, инъче такива като мен са обречени.... В Шладминг ядох една торта с пистациен мус и марципан, беше уникална.няколко пъти ходих в сладкарничката заради нея. тук такава не съм срещала.

# 28
Venetta, Peace моля те дай адреса на кафехауса на дъщеря ти /или снаха ти, ако добре съм запомнилa де  newsm78/  да дойдем всички от форума да хапнем от твоите вкуснотии
pate - незнам ти в коя сладкарница си яла, но има една точно на центъра    Cafe Niederl, там се отядох на торти за месеци напред. Как е Макси, оправихте ли се?
Ди-то - отиваш до Братислава и си купуваш супер торти за от 3 до 8 евро най-скъпата. /в Терно, Теско, Карфур/

Бюро справки - уомби   bouquet супер заглавие.
Та и аз в бюрото да попитам:
дайте рецепта против запушен нос, не мога да дишам.

# 29
усмивке, венета е в линц, ако не се лъжа...
за купената торта, аз съм веднага за, ама Алекс иска да прави торта за баща си...

пате
тогава ще ти дам един тип къде да заведеш мъжа си на следващия му РД, аз тая вечер ще моя на вечеря на  3 хаубен, с пренощуване и гурме/закуска Laughing да видим.

Общи условия

Активация на акаунт