ПЪРВИ клас - епизод 15

• 44 150
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Ще свикнат мъниците.  Hug
Моят дребосък пък не беше дочакал веднъж госпожата да дочете условието на една от задачите и писал точно свободни съчинения по картинка.  hahaha

Нормално. Joy Joy Joy
lorys не се ядосвай на детето.
Всичко се получава от бързането, от недостатъчно добре разбраното условие на поставената задача, от ред други неща...
Все още имат проблем с концентрацията и задържането на вниманието първокласниците, трудно вникват в задачите, понякога не им е ясно и ,докато госпожата прочете условието, са забравили какво трабва да направят.
Важното е, ако у дома се справя със задачите, значи няма проблем. С времето ще улегнат нещата и ще се справят все по-добре.  Peace
Все едно аз съм го писала. HugИ Петьо има такива изпълнения.
Зечова,твоят Георги го давам за пример вкъщи!Моля те,не му се карай на детето и на най-добрите им се случва да се отпуснат. Laughing
Петьо е на тренировка днес.Нямам търпение да му видя писанията в петък.Дано не се наложи да успокоявате и мен тогава. Wink
Утре ни искат голям рапан и семена от жито,леща и т.н

# 256
Дейзи, какво ще правят сладурите с тези материали.  Wink

# 257
  • Sofia
Хей, дайте паролата за общото албумче, да разгледам и да кача пирата, нещо съм го проспала.

# 258
Хей, дайте паролата за общото албумче, да разгледам и да кача пирата, нещо съм го проспала.
Давам на лични.  Hug

# 259
Дейзи, какво ще правят сладурите с тези материали.  Wink

Сигурно ще си правят "Чичко тревичко" модифициран в "Рапанчо"  Laughing

# 260
Дейзи, какво ще правят сладурите с тези материали.  Wink
Добивам някаква представа какво ще правят,но лошото е,че нямаме рапан вкъщи и ще трябва да слезем до плажа.Нали знаете,че който живее до морето такива неща като миди и рапани в къщата му не се намират. ooooh!
Чиби,и аз пратих паролата. Laughing

# 261
  • София
...смята наум трицифрени числа, а в тетрадката написал 7-4 е равно на 2 и подобни Tired
Това все едно си го писала за моя хубостник едно към едно.  Mr. Green
Иначе са по математика до 6, а по бел вече взеха Р. Май сме доста напред по бел и доста назад по мат. в сравнение с останалите.
Програмата вече е пълна на 100 % на наборчето. В понеделник, сряда и петък има следобеден немски + баскетбол. Във вторник и четвъртък шах, а от утре почваме /да видим докога ще позволява времете/ и тренировки по футбол. Последно решихме съм Левски, защото са в подходящи за нас дни, а и от приличен час - 14.00, не 17.00 като на Славия.
Чиби,и аз пратих паролата. Laughing
И аз.  Mr. Green

# 262
Да не я мисля elsi.  hahaha
Получила е паролата няколко пъти.  Joy
Иринче, много е натоварен връстника.  Hug

# 263
  • София
Чиби, да. Той така човекът винаги иска всичко да пробва. Да видим какво от това ще задължи и втория срок.  Mr. Green
В ДГ също така. Първа група се записа на приложни, гимнастика и английски. Във втора се отказа от гимнастиката, включи философия.  Mr. Green В трета остана с философия, приложни и английски. Накрая задържа само английския и приложните. Та да видим сега как ще е.  Joy

# 264
Иринче, нямо лошо, да опита.  Joy
Така може и да разбере накрая кое най-много му се отдава и допада.  Hug

# 265
  • софия
Гоко днес донесе самостоятелна работа по БЕЛ.Грешка до грешка .Не мога да повярвам ,че това е неговата работа защото той никога не е бъркал звукови модели или съставянето на изреченията.Не довършил и предал.Питам го какво се е случило да ми даде обяснение и той ми казва ,че страшно му се е ходило до тоалетната и започна дареве ,че страшно се срамувал. ooooh!
Да рева ли да се смея ли ?
И госпожата отдолу нафраскала едни забележки ,че не е довършил пък предал , че бил много бавен и т.н , а то милото му се ходило до тоалетна.Казвам му аз защо не отиде до тоалетна , пък той ми вика ми нямах кърпички. ooooh!
Леле,  Зечова, това  се случи и на моята миналата седмица. Май се похвалих преди 2-3 поста. Ама то грешка до грешка, дупка в тетратката, а отзад напира   Joy и кърпичките избягали накъде....

# 266
  • Linz
Може ли и на мен да ми пратите паролата?

Получих я Peace

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 08:23 от РЕНИ

# 267
Добро утро.  Heart Eyes
Аз да започна с оплакванията. Сашо е у нас с възпалени и много сълзящи очи.  Sad
По-късно ще разбера дали е от замърсяване или конюктивит.  newsm78

# 268
Може ли и на мен да ми пратите паролата?

Получих я Peace
Добре,че написа.Иначе щеше да я получиш поне още един път. Wink
Добро утро! PeaceЗа мен не е много добро-аз съм една ужасна майка. ConfusedВчера ви писах какво ни искат за училище,а днес пратих детето без материалите.Ами,снощи се каних по-късно да ги приготвя,стоях до 1ч будна,а накрая забравих.Сега се сетих като си видях вчерашните писаници.В момента обмислям как да се самонакажа. ooooh!
Иначе при нас нищо съществено,освен че ми се наложи да будя Петьо,който снощи оцветява и ,о небеса-решава задачи по собствено желание.Добро дете,ама не случило на майка. Sunglasses
Тази седмица иска да яде само омлети и аз вече откачам. Crazy
А на вас приятен ден желая! Rolling Eyes
А,Чиби,докато пиша и ме изпревари с оплакванията.Дано се разминете по най-лекият начин! Praynig

# 269
Добро утро!
chibi, много неприятно... Каквото и да е, само да минава бързо!

И аз да се оплача. Отново учим стихотворение, но този път напредваме доста бавно. Според мен "Теменуги" на Яворов е текст, сложен за седем годишно дете. Част от думите са непознати, спираме, аз ги обяснявам, продължаваме, после тя не ги изговаря правилно... Но това е положението, в събота трябва да е на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт