Изневярата е факт

• 26 609
  • 567
  •   1
Отговори
# 495
На мене не ми идваха никакви такива мисли. В първия момент толкова бях шокирана, че имах усещането, че спалнята се разширява ли, разширява. За първи път в живота си помислих, че съм живяла в някакъв измислен свят, в чужд живот третото борче вляво, а човекът до мене не е този, който преди беше, а някакъв двойник. Аз започнах разговора със странното чувство, че съм в полицията, в една стая с крадец, влизал в дома ми, и следователят ме е накарал да си говоря и аз да разпитвам крадеца.
В първия момент образно казано така изглеждаше.

# 496
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
А, не, аз говоря за преди това.
Когато съм си мислила, ако ми се случи такова нещо, какви ще ги върша.
Иначе после - после бях доста време в черната дупка на ужаса, отчаянето и мъката по разбитото доверие.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 10:49 от LemonDesi

# 497
  • Winterfell
Мен до сега никога не са ме ''шокирали''-в смисъл не съм научавала за изневяра от страна на ''човеко''(поне не от достоверен източник).Нямам идея как ще реагирам изобщо.
Преди 2 години и аз си мислех за шок,отмъщения,изтезания и раздяла.Тогава бих го попитала ''Защо''?
Сега по-скоро бих го попитала ''Защо не ме викна и мен"'? LaughingИ бих дала втори шанс...
Връските и хората се променят с времето.А и много зависи  в какви отошения сме.В момента се разбираме страхотно,не е гаранция,но пък е някакво успокоение.Създава усещане за сигурност

# 498
А, не, аз говоря за преди това.
Когато съм си мислила, ако ми се случи такова нещо, какви ще ги върша.
Иначе после - после бях доста време в черната дупка на ужаса, отчаянето и мъката по разбитото доверие.

Е, значи хубавото при мене поне е, че липсваше "преди това".
Затова не си тормозете главиците предварително, особено заради това, че на някои няма да им се случи. Hug

# 499
След постинга на Биляна се оттеглям, за да се отдам страстно и пълно на...клиентите ми.
Радвам се, че те виждам.

# 500
Мен до сега никога не са ме ''шокирали''-в смисъл не съм научавала за изневяра от страна на ''човеко''(поне не от достоверен източник).Нямам идея как ще реагирам изобщо.
Преди 2 години и аз си мислех за шок,отмъщения,изтезания и раздяла.Тогава бих го попитала ''Защо''?
Сега по-скоро бих го попитала ''Защо не ме викна и мен"'? LaughingИ бих дала втори шанс...
Връските и хората се променят с времето.А и много зависи  в какви отошения сме.В момента се разбираме страхотно,не е гаранция,но пък е някакво успокоение.Създава усещане за сигурност

Ааа, има и такива весели заигравки:"Ако е толкова готина, дай да направим тройка. Аз пък си падам по тройки, кофти ми бе да те питам, ама съм будала, че тайно не пробвах." Laughing

# 501
След постинга на Биляна се оттеглям, за да се отдам страстно и пълно на...клиентите ми.
Радвам се, че те виждам.

Ако моята намеса те гони и аз се оттеглям. Само се питам защо?
Жива и здрава съм и аз отдадена на работата(иначе хей такива щурави мисли могат да ни обземат) Joy (за тройките имах предвид, не за темата)

# 502
Ааа, има и такива весели заигравки:"Ако е толкова готина, дай да направим тройка. Аз пък си падам по тройки, кофти ми бе да те питам, ама съм будала, че тайно не пробвах." Laughing
Да, но тук прозира сарказъм, който е грозният братовчед на гнева и мъжете много добре го усещат Wink

# 503
Да, но тук прозира сарказъм, който е грозният братовчед на гнева и мъжете много добре го усещат Wink

После знаеш ли, колко ти пука, какво усеща? Whistling

# 504
  • Варна

E, айде сега, от малко сарказъм никой не е умрял! И на гняв носят, забелязала съм.

Биляна, здравей! Grinning

# 505

E, айде сега, от малко сарказъм никой не е умрял! И на гняв носят, забелязала съм.

Биляна, здравей! Grinning

Здрасти! Ударих 50 Joy

Само не знам, носят ли и на бой? Joy

# 506
  • Варна

Ако има следващ път при мен, съм се зарекла да я проверя таз' работа. Въпреки, че се прекарах - бившият е по-дребничък от настоящия, ама нема се отказваме, я! Може пък на бившия да фърля един тупаник, ако сгази лука настоящият - се тая!

# 507

Ако има следващ път при мен, съм се зарекла да я проверя таз' работа. Въпреки, че се прекарах - бившият е по-дребничък от настоящия, ама нема се отказваме, я! Може пък на бившия да фърля един тупаник, ако сгази лука настоящият - се тая!

Съгласна. Важното е да се доказваме като по-силния пол. Laughing

# 508
хехе, нямам какво да го мисля - имам пресен пример до мен  Wink за съжаление не са един и двама - подходът е типичен, няма и капка фантазия  Rolling Eyes
От какво мислиш, че се интересува девойката преди да започне аферата с женен мъж ? Иска само да имат "секс" и той после да си се прибере при жена си  Crazy

Мога само да ти съчувствам за ограничените екземпляри край теб.
Защо?   newsm78
Тези,дето те черпят питие и те изчукват ,без дори да ти запомнят името, по-широкоскроени ли са?   Laughing

Краси, имах предвид тези дето нямат въображение..Wink)
Макар аз да не съм забелязала женените мъже (които аз познавам) да се крият че са такива - напротив- казват си, че дори и предупреждават..ама не съм забелязала на някоя да й пречи.

естествено, че не крият, че са женени - не съм се изразила правилно, може би. Ама нали трябва да обяснят какво правят там ... Просто търсейки оправдание пред собствената си съвест (и те са човеци  Mr. Green), започват историйки да разказват колко е лоша жена им, какви проблеми имат в семейството, секса и так дале  Crazy От другата страна търсят разбиране, съчувствие и почват да си вярват даже  Joy Joy

# 509
Най- гадното нещо е един мъж да говори против жена си, каквато и да е тя Naughty. Това е супер отблъскващо и не знам дали още са останали тъпи пуйки, които се радват на това и съчувстват на "горкият" мъж. Моментално би ми паднал в очите такъв, ако ще най-красивият да е.

Общи условия

Активация на акаунт