Изневярата е факт

• 26 619
  • 567
  •   1
Отговори
# 480
Видях че цели 43% от гласувалите в анкетата ми са отговорили на въпроса, който поставих с "Друго". Бих искала да ги помоля, ако желаят да споделят какво е това "друго", което биха направили хващайки съпругът си в изневяра. Ако искат, разбира се Simple Smile

# 481
сигурна съм, че са в изчаквателна позиция - очакват да видят накъде ще задуха вятъра, как ще се развие "любовната афера", тъй като не са си тръгнали, но не са и съвсем останали. Прекалено много семейства са заедно само официално, защото това ги устройва - финансово, деца, по-удобно съжителство. В действителност всеки един от двамата е "вън" от връзката. Дали за това е виновна изневярата ? Възможно е.

# 482
Видях че цели 43% от гласувалите в анкетата ми са отговорили на въпроса, който поставих с "Друго". Бих искала да ги помоля, ако желаят да споделят какво е това "друго", което биха направили хващайки съпругът си в изневяра. Ако искат, разбира се Simple Smile
Не са 43%, а 43 човека. Чети по-внимателно.

# 483
Моя грешка, правилно. Peace Но все пак, над 20% са, не е малко Simple Smile

# 484
Прекратявам връзката и Оставам във връзката са почти равни.

# 485
хехе, нямам какво да го мисля - имам пресен пример до мен  Wink за съжаление не са един и двама - подходът е типичен, няма и капка фантазия  Rolling Eyes
От какво мислиш, че се интересува девойката преди да започне аферата с женен мъж ? Иска само да имат "секс" и той после да си се прибере при жена си  Crazy

Мога само да ти съчувствам за ограничените екземпляри край теб.
Защо?   newsm78
Тези,дето те черпят питие и те изчукват ,без дори да ти запомнят името, по-широкоскроени ли са?   Laughing

# 486
При наличието на изневяра от негова страна:

1 бих останала във връзката, ако все пак вярвам, че нещата могат да се оправят и ако се окаже, че е само единичен случай, проява на слабост. Но ще остана при услвие, че няма да се повтори.

2 не бих изневерила и аз, защото това е потъпкване на принципите ми и падане на нивото на виновника.

3 не бих и отмъстила по никакъв начин, колкото и да ме боли.

# 487
хехе, нямам какво да го мисля - имам пресен пример до мен  Wink за съжаление не са един и двама - подходът е типичен, няма и капка фантазия  Rolling Eyes
От какво мислиш, че се интересува девойката преди да започне аферата с женен мъж ? Иска само да имат "секс" и той после да си се прибере при жена си  Crazy

Мога само да ти съчувствам за ограничените екземпляри край теб.
Защо?   newsm78
Тези,дето те черпят питие и те изчукват ,без дори да ти запомнят името, по-широкоскроени ли са?   Laughing

Краси, имах предвид тези дето нямат въображение..Wink)
Макар аз да не съм забелязала женените мъже (които аз познавам) да се крият че са такива - напротив- казват си, че дори и предупреждават..ама не съм забелязала на някоя да й пречи.

# 488
 magarcho, ако е до въображение, то за съжаление повечето мъже са жестоко оперирани от него!    Mr. Green
Не зависи от това дали са женени или ергени...    Laughing

# 489
Краси, няма интелигентен мъж без въображение..Wink

# 490
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ирис, на ССФ мъжът и е само неин, до гроб, иначе - нож. Laughing

Обаче едва ли някоя от тях би си признала, ако някой ден това се случи, по-скоро тохомълком ще си забърше сълзиците и ще си остане...пак с него. ТО така се къса и реже и фърля, знайш ли, иначе щеше ли да ги има драматичните теми в ДиС и Самотните? Tired

А ти би ли си признала, Жози?
Или просто така си говорим, по принцип  Grinning

# 491
Лемънче,
Горецитираното важи за тези, дето се кълнат, че хващат, хвърлят, режат, заминават. Аз НЕ СЪМ заявявала такова нещо. Точно на 180 градуса съм.

# 492
Абе да се кълнеш преди да ти е опряло яйцето на дупето е загубена работа, доказана история  Grinning

# 493
Аз не съм се клела, ама не съм предполагала, че е способен.
Действа се на момента според ситуацията и характерите в двойката.
И всичко не става за час-два. Сюжет за сапунка се разтегля във времето,
стига да не е стигнало до края и благоВерният да ти го "сервира" с куфар
в ръка. Laughing
Приемам темата като освежаване на подфорума Laughing

# 494
Абе и аз не съм се баш клела, ама съм си представяла такива едни варварски отмъщения  Joy

Общи условия

Активация на акаунт