Гадни училищни тоалетни... Защо децата ни се стискат?

• 8 294
  • 90
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Пловдив, НУ "Христо Ботев", може да дойдете да видите на място Simple Smile

# 46
  • София и там където не се пуши
То извън София и училища и детски градини отдавна са добре ремонтирани, много малко изключения са май.  newsm78

Също бях пуснала тема държавни и общински. Ами общинските са поремонтирани май всичките, ама държавните  макар, че ремонтират, нещата не се получават.  newsm78

# 47
Браво и на вас, много е хубаво
Утре ще кажа на детето да снима техните, че ние не можем да влизаме по всяко време

# 48
В Чирпан май не са такива, а

Не са. И в по-широката околност също са рядко явление.

Браво!!! Чакаме снимки на тоалетните в Чирпан. Laughing

# 49
За Чирпан лоша дума да НЕ чувам! Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 09:09 от Кабо Алма

# 50
Цитат
То извън София и училища и детски градини отдавна са добре ремонтирани

Не бих казала...до миналата година синът ми беше в ЕГ"Пловдив" и се оплакваше от ужасните тоалетни - миришещи отвратително, дори казваше, че като влезеш в тоалетната на долните етажи ти капе на главата от горните и той всеки ден се качвал до последния етаж, когато иска да ходи до тоалетна, та поне да не му капе отгоре Close И това  най-елитното училище в Пловдив, срам и позор! #Cussing out Не знам дали през лятото са ги ремонтирали, има форумски деца, които учат сега там и майките може би ще кажат.... Rolling Eyes

# 51
  • Пловдив
ЕГ "Пловдив" е с друг проблем - стиснат директор. Миналата година имаше над 200 хиляди остатък от бюджета. Вместо да направят един хубав ремонт с тия пари, те ги връщат в бюджета  #Cussing out После пак се връщат в училището де, ама каква полза - пак същата история на края на годината. Сигурно ще се издигнат в очите на слепите?  newsm78

# 52
ЕГ "Пловдив" е с друг проблем - стиснат директор. Миналата година имаше над 200 хиляди остатък от бюджета. Вместо да направят един хубав ремонт с тия пари, те ги връщат в бюджета  #Cussing out После пак се връщат в училището де, ама каква полза - пак същата история на края на годината. Сигурно ще се издигнат в очите на слепите?  newsm78

Беше директорка, чух че я сменили. И не е само стисната, а направо тъпа. Бивши ученици на гимназията, завършили и работещи в САЩ, поискали да помогнат на  училището си и попитали от какво има нужда и тая директорка поискала някакви консумативи-копирна хартия и др. такива #Crazy Да я питаш има ли понятие от нуждите на училището, доближавала ли е изобщо тоалетните? Сигурно не... Close Що ли да се чудя и на тая глупост с бюджетния излишък? newsm78

# 53
  • София
Нямам опит все още с училищните тоалетни като майка. Но искам да се включа по въпроса за дежурните учители. Моите родители вече повече от 30 години са учители в техникум Киров (сега разбира се името е друго). Откакто се помня има дежурни учители: по коридорите, на входа, около тоалетните. След ремонт на тоалетните преди няколко години организираха дежурства и на ученици специално за тоалетните против вандалски прояви, против побоища, пушене и т.н. Резултат - чупи се, ритат се вратите, чупят се кранчета, всичко, което може да се счупи, се чупи. Вярно това са големи ученици, предимно момчета, но те са били и малки преди това.

Та се питам, какви хора сме това българите, виждаш ново, направено, чисто, отвън стои учител и пак рушиш, защо? И в автобусите е така, и в градинките и ...

# 54
  • Пловдив
ЕГ "Пловдив" е с друг проблем - стиснат директор. Миналата година имаше над 200 хиляди остатък от бюджета. Вместо да направят един хубав ремонт с тия пари, те ги връщат в бюджета  #Cussing out После пак се връщат в училището де, ама каква полза - пак същата история на края на годината. Сигурно ще се издигнат в очите на слепите?  newsm78

Беше директорка, чух че я сменили. И не е само стисната, а направо тъпа. Бивши ученици на гимназията, завършили и работещи в САЩ, поискали да помогнат на  училището си и попитали от какво има нужда и тая директорка поискала някакви консумативи-копирна хартия и др. такива #Crazy Да я питаш има ли понятие от нуждите на училището, доближавала ли е изобщо тоалетните? Сигурно не... Close Що ли да се чудя и на тая глупост с бюджетния излишък? newsm78

Казах директор като имах предвид длъжност. Иначе е жена, да - Марияна Генчева.

# 55
Като ви чета и гледам снимките направи ми се  Sick Преди година специално влязох, за да видя как изглежда една училищна тоалетна. Беше хубаво като има отделно женска и мъжка тоалетна. Доколкото разбрах от дъщеря ми съм видяла след ремонт тоалетните, но и преди са  били подобни. Наистина бях доволна от видяното: плочките са хубави, има сапун,  тоалетна хартия и не на последно място имаше чинии. Единственото нещо е, че децата не се грижат особено за тях. Дъщеря ми разказа и ми показа снимка на тоалетна цялата покрита с хартия. Тя каза, че това са го направили от нейният клас. Децата имат хубава тоалетна и въпреки това съсипват.

# 56
  • Пловдив
От кои снимки ти се  Sick ?

# 57
# 58
  • Пловдив
Тези снимки са взети някъде от нета. Аз останах с впечатление, че четеш темата и гледаш снимките тук. И от тях ти се  Sick Но предполагам, че не си ги погледнала Simple Smile

# 59
Снимките са от линка по темата

Общи условия

Активация на акаунт