Лакове за нокти - тема 18

• 52 751
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
  • в Кошера
От вчера  Mr. Green

# 436
Tyra, много ми харесват и 3те, честити  Hug

# 437
  • В полите на Пирин планина
Tyra много хубави цветове, особено ми харесва червения  Heart Eyes
Доволна ли си от изсушителя на Перфект?

# 438
  • в Кошера

Не съм го сефтосала още, но днес предстои. Похвалиха ми го, затова го взех  Peace
А червеното е прекрасно наистина  Heart Eyes

# 439
  • София

аз го ползвам от доста време,поне от началото на годината и съм доволна от него.Пък и е доста икономичен,дори не съм го преполовила още.

# 440
  • София
Ооо и аз като един фен на шаренийките взех 3 бр. от графитените на Перфект. Черен, бял и зелен. Като обмислям и син да придобия...или пък да поръчам китайски... newsm78 Харесвам напукващите, много са ми кежуъл  Heart Eyes За моя стил се вписват идеално. В момента съм с ментовият Ревлон с черен графитен отгоре  Mr. Green разкоооош. Мисля че на почти съвсем изсъхнал лак ефекта е по-готин  Peace Преди това бях с едно много жълто на КА със зелен графитен отгоре. Зеленото е жестооок цвят.

Момичета до кога е Арена на красотата.....или вече приключи?

# 441
Здравейте момичета от доста време воайорствам из темичката ви и сега се презстраших да ви покажа моята "скромна" лакова колекция с общо 109 цвята.Нямам много маркови лакове Embarassed,но пък си ги обичам всичките  Heart Eyes
http://www.album.bg/furcholetka/images/25765354/
Можеш ли да ми кажеш, каква марка са тези лакове в тумбестите шишенца, с дълги /щях да напиша "дръжки" Laughing/ капачки, под лаковете на КА?
Мернах ги наскоро в едно магазинче, обаче се "уплаших" да не са от ония китайските, миризливи, та не се спрях да ги огледам по-подробно.

А също и на тази снимка - http://www.album.bg/furcholetka/images/25765373/, на долния ред, предпоследният, до черния, каква марка е и номер?
За съжаление имам гадния навик да махам етикетите от всичко и не им знам номерата,но са купувани от магазин за левче и са добри съхнат сравнително бързо и са покривни.А предпоследния е на орифлейм от тинейджърската им колекция,но хич не съм доволна от него!Трябват му 3-4 слоя за да покрие и съхне ужасно бавно
Благодаря!  bouquet
Жалко за орифлеймския; хубав цвят е, но с тия характеристики...

Tyra, дали може да покажеш как стои на нокти Голдън Лейди-то, когато се лакираш с него? Влюбена съм в яркочервения от същата серия /дори току-що пак се лакирах с него Heart Eyes/; освен като цвят, и като консистенция, нанасяне, четка, съхнене и блясък, и искам да разбера, дали и другите лакчета си заслужават.

# 442
аз днес се отбих в моя магазин дето има всякаква козметика и като искам нещо ми го поръчват, та случих на собственика и му казах за крокитата на Перфект, обади се човека и ще видим следобед дали ще донесат...
и да не съм капо, минах през друго магазинче, където КА-тата са по 1,50, та забърсах едно червено-кафяво златисто и едно холограмно червеникакво  Mr. Green
като ни оправят домашния комп ще ви покажа как се изтипосах днес в един зимен маникюр - червено с бяло като френски ама с гъбичка и снежинки  Heart Eyes
установих вчера на 4-тото си прелакирване, че точно сега много ми отива червено  hahaha

# 443
Днес тръгнах на лов за крокита и за всички пловдивчански, които имат интерес - да споделя: крокитата на Перфект ще ги има в магазинчетата "Зара"  срещу ритуалния дом утре следобяд. Днес точно бяха получили мострите и поръчваха цветове. Щели да струват 5 лв. Аз си заплюх бялото, но много хубав цвят ми се вижда жълтото и розовото, ама за тях ще мисля  Hug

# 444
Аризон, тези лакове са български:
http://bulcosmetics.com/product_info.php?products_id=59?cosmetic … 88ddad874180a694a
имам един от размяна - шантав цвят, но съм много доволна, оказа се, че имам панталон в същия цвят  Mr. Green
този стран … 80;ят на средния ред

по младосткия край на София от напукващите се лакове има само жълт, син, зелен и червен - не ми хареса нито един от тях като цвят
бял, розов и черен изобщо няма - всичко е изчерпано, а магазините зареждали веднъж в седмицата  Rolling Eyes
аз се сдобих с последния розов /нежен цвят/ - напуква се идеално, съхне за секунди /върху вече сух лак, върху прясно сложен не съм пробвала още/, матов е и е по-добър от китайския
цените са 5-6 лв. според зависи от къде

# 445
аз днес се отбих в моя магазин дето има всякаква козметика и като искам нещо ми го поръчват, та случих на собственика и му казах за крокитата на Перфект, обади се човека и ще видим следобед дали ще донесат...
и да не съм капо, минах през друго магазинче, където КА-тата са по 1,50, та забърсах едно червено-кафяво златисто и едно холограмно червеникакво  Mr. Green
като ни оправят домашния комп ще ви покажа как се изтипосах днес в един зимен маникюр - червено с бяло като френски ама с гъбичка и снежинки  Heart Eyes
установих вчера на 4-тото си прелакирване, че точно сега много ми отива червено  hahaha

маякуб,може ли да попитам,кой е този магазин? Flutter Wink

# 446
Аризон, тези лакове са български:
http://bulcosmetics.com/product_info.php?products_id=59?cosmetic … 88ddad874180a694a
имам един от размяна - шантав цвят, но съм много доволна, оказа се, че имам панталон в същия цвят  Mr. Green
този странно зеленият на средния ред
Ооо, супер! Значи мога да ги пробвам спокойно.
Мерси, Бубс!  bouquet А този твой, странно зелен, кой номер е, че много ми хареса?

За феновете на диорските новости, без да искам попаднах на това - http://www.sandrascloset.com/dior-joins-in-the-nail-polish-hype/ - някои от новите цветове на нокти. Много ми допада Or Tsarine, но той пък не е показан как изглежда.

# 447
  • София
Днес тръгнах на лов за крокита и за всички пловдивчански, които имат интерес - да споделя: крокитата на Перфект ще ги има в магазинчетата "Зара"  срещу ритуалния дом утре следобяд. Днес точно бяха получили мострите и поръчваха цветове. Щели да струват 5 лв. Аз си заплюх бялото, но много хубав цвят ми се вижда жълтото и розовото, ама за тях ще мисля  Hug

Как 5 Лева!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тия луди ли са. Аз мойто кроки го купих за 2,30 до колкото помня!!!!!!!

Сега видях, че и Бубс е писала за 5-6 лв....
Ама ням как да помня, че е било по-евтино, а да е било по - скъпо, защото за 5 лв. щях да се замисля?!?!?!!?

# 448
Крокитата на Перфект са 5.50. Сложих сега синьото на два слоя върху ментовото Буржоа. Не ми харесва. Стана дебело и много грапаво. Отдолу трябва явно плътен лак за основа. Ментата прозира и не ми допада.

Бронзовите Диори са много хубави.
http://www.thebeautylookbook.com/2010/10/dior-holiday-2010-endless-shine.html
http://www.fruitylashes.com/dior-vernis-czarina-gold-timeless-go … -rose-kimono-885/

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 13:03 от densi

# 449
Мерси, Бубс!  bouquet А този твой, странно зелен, кой номер е, че много ми хареса?

няма си номер  Joy

Общи условия

Активация на акаунт