Лакове за нокти - тема 18

• 52 765
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Не са ми по вкуса Crazy Но да се похваля с току-що взетите придобивки:

От които най-много се чакаше това:

Не мога точно да му покажа цвета, че телефонът се инати, но е много приятен цвят и отблясъците си личат на светло Flutter Утре ще пътуват разни малки пакетченца из страната Mr. Green

П.С. Грапаво изглежда, защото го наплесках направо върху крокито си (и не че не съм още по бельо само - влязох, хвърлих дрехите, разпорих пакета и се наплесках hahaha)

# 481
  • Belgium
Много хубав цвят този Chanel Riva  Heart Eyes. Ама с Nouvelle Vague разликата си е доста.... не виждам какво се сравнява между тях

Сравняват ги, защото много хора с мислели, че Riva ще е син вариант на Nouvelle Vague и блогърката показва колко са различни.

Bradata, това трябваше да е двойника на Paradoxal нали?  Laughing Наистина ли са еднакви?

# 482
  • Бургас
Лу, да - този е, но тъй като не съм виждала оригинала наживо, мога само да се доверявам на снимките в нета и изгледа им на монитора ми Mr. Green Та мисля да, но Бубанка ще каже със сигурност - останах с впечатлението, че го има newsm78

# 483
това опи take the stage много прилича на това КА дето си го взех днес, като се намацам ще покажа  Peace
Брадичке много хубави цветове, а тези дето си показала на пръстите досущ мязат на Перфект 101 и един есенс който имам....

# 484
брадата, за мен са еднакви  Peace

# 485
  • Belgium
Bradata, ако ти аритса някой цвят, драсни ми едно ЛС  Whistling

# 486
според мен са еднакви
няма парадоксала, но носих този на приятелка и не е проблем да ги сравня на живо  Wink

# 487
  • Бургас
Бубс, ще кажеш значи - знам, че ти се оплакваше от ориДЖинала, дето не ти блескал в лилавко Mr. Green

Майче, на пръста е един и същ, но с малко по-различно осветление Wink

Лу, нямаш проблеми, ама се страхувам че нЕма да артиса нищо (освен гъбеното кафяво най-отдясно, което взех за мама и не знам дали ще й допадне Rolling Eyes) Peace

# 488
Много хубав цвят този Chanel Riva  Heart Eyes. Ама с Nouvelle Vague разликата си е доста.... не виждам какво се сравнява между тях

Сравняват ги, защото много хора с мислели, че Riva ще е син вариант на Nouvelle Vague и блогърката показва колко са различни.

Аха, ясно. Чудех се, защото мислех, че се сравняват само сходни или почти еднакви цветове  Mr. Green

# 489
С Бубанка на среща установихме, че Парадоксала стои по различен начин на различните нокти и тен. И то доста различно. При мен е по-тъмен май беше и си има лилави частички.
Харесва ми Рива, но при положение, че имам летния син, не бих купила и този, нищо че имат разлика.

# 490
Всеки лак стои различно на различни ръце  Peace редовно подарявам на етърва ми или племенницата някой и после ги питам какъв е този хубав лак  Laughing
Рива на Шанел не прилича ли и на синьото от Шрек колекцията?

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 16:20 от Алиена

# 491
С Бубанка на среща установихме, че Парадоксала стои по различен начин на различните нокти и тен. И то доста различно. При мен е по-тъмен май беше и си има лилави частички.

на мен нещата все не ми стоят както аз искам  hahaha

гледам едно art de lautrec 51 - приказка в шишето, на ръцете ми е съвсем обикновено лилаво - хич не е лошо, ама  Confused

# 492
  • Belgium
Рива на Шанел не прилича ли и на синьото от Шрек колекцията?

Точно това си мисля и аз. А от там следва че прилича на светло синия Seventeen и няма да има нужда да издривам Riva  Laughing

# 493
  • София
Eто я дължината, която ми допада най- много:
снощи си правих поддръжка до 23.00, как не ме изгониха от нас незнам.. пак

и с лак:, който май още довечера ще сменя.

# 494
  • Плевен
Майка Зайка, много хубаво бяло Simple Smile Кой е лака?

Общи условия

Активация на акаунт