Лакове за нокти - тема 18

• 52 701
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Аз поръчах тези от ebay /opi burlesque red shimmers/:

В момента съм с wing it, исках нещо лятно, но нещо в тоя дъжд не ме радва - сложих 4 пласта и пак цветът не е достатъчно плътен, явно се повредих с разни тъмни цветове напоследък, добре, че наскоро си взех сеш вит и изсъхна бързо.
Оказа се, че Опи ме обича - почти 7 дни изкара лака без никакъв топ или база, май ще спра да купувам други лакове  Embarassed

# 496
Аз поръчах тези от ebay /opi burlesque red shimmers/:

за колко си ги взе от e-bay? аз доста им се чудя... може ли линкче направо   bouquet

# 497
  • Belgium
И мен ОPI ме обича, както каза Фреш  Laughing

Както и Диор, и Шанел - издържат ми до 5 дни, което е адски много при мен.  Laughing

# 498
Поръчах от този продавач, ся гледам са се появили и други варианти. Не съм поръчвала преди от него, надявам се да е ок.
Seche Vite ми дойде за толкова време от Ню Йорк, колкото една пратка пътува от София, нямам думи просто за експедитивността на бг пощи.

# 499
Хващам ви на 34стр.  ooooh! 
Иначе съм болна вече тъкмо 8ми ден, като за това време лакът ми не е мръднал - графитения пърфект, запечатан отгоре и отдолу с 5 в 1. Само дето цветът ми е скучен и отдавна ми писна.

# 500
Опи ме обича, но Шанел хич. Mr. Green

# 501
  • Belgium
Опи ме обича, но Шанел хич. Mr. Green

Мисля че трябва да се радваш - виж колко по-евтино ще ти излезе  Mr. Green

# 502
Поръчах от този продавач, ся гледам са се появили и други варианти. Не съм поръчвала преди от него, надявам се да е ок.
Seche Vite ми дойде за толкова време от Ню Йорк, колкото една пратка пътува от София, нямам думи просто за експедитивността на бг пощи.

благодаря!

# 503
Малеее 2 дни не съм влизала и не мога да ви изчета.
Днес от спирката на Плиска си взех 1 бяло кроки, имаше всички цветове без черното. Цената беше 5.60 лева.
Тези дни съм с кафявото на Есенс и сега сложих бяло кроки на 1 пръст, но нещо не съм сигурна дали се харесвам  Rolling Eyes. Май ще трябва да намацам всички, за да преценя.

# 504
За 5лв и аз ще се замисля, но ако намеря крокитата по 2,50 ще си взема розов и жълт - представям си розовия на светло жълта основа и обратно. Heart Eyes

Beige baby на Римел май повече ми харесва матиран. Laughing Като шоколад е! Crazy Истинският цвят е като на показалеца, другите са по-светли заради светкавицата. http://media.snimka.bg/7552/021358721.jpg

А това е Enchanted fairy на есенс, на живо е по-хубав, страхотно перлено бледо розово! Heart Eyes http://media.snimka.bg/7552/021358727.jpg
Иска ми се такова перлено в телесен цвят, но не съм виждала. newsm78

Следващия, който съм си набелязала е No more drama. Crazy

# 505

А това е Enchanted fairy на есенс, на живо е по-хубав, страхотно перлено бледо розово! Heart Eyes http://media.snimka.bg/7552/021358727.jpg

Разкош! Heart Eyes

# 506
  • София

мммммм и на твоите ръце стои прекрасно!
She 330 е нюд общо взето с този тип перлен отенък... нямам снимка, но той доста се обсъждаше в темата и някое момиче може да го покаже...

# 507
мммммм и на твоите ръце стои прекрасно!
She 330 е нюд общо взето с този тип перлен отенък... нямам снимка, но той доста се обсъждаше в темата и някое момиче може да го покаже...

Мерси, супер нежно е Simple Smile)

Но искаше да ми става на линии, на мен ми трябваха 2 плътни слоя.

Ще потърся She-то, не съм купувала на тази марка досега.

# 508
Фраснах зеления холограм  Laughing
Покри на третия пласт  ooooh! но поне изсъхна сравнително бързо. На блясък бива (без топ засега), обаче за холограмни ефекти ще бъде обследван утре на дневна светлина Simple Smile Само че трябва мноооого да внимавам какво обличам  Joy

А такаааа може ли снимчица, моля те!  Praynig Толкова силно се впечатлих...до сега не съм чувала,чела и виждала зелен холограм...

# 509
  • Бургас
Преди съм показвала това зеленикаво холограмно на КА:

А крокитата на Перфект наистина са по-скъпи от другите им лакове и който ги е взел за 2лв е на далавера - продавачът се е объркал Rolling Eyes Тук са по 5,50лв Peace

Общи условия

Активация на акаунт