Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 634
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • При розите и топлата вода ......!
Gerova , стискам палци и мислено ще те подкрепям! Praynig Всичко ще е наред. Чакаме те с добри новини! Hug
МЕЦАНКА  , спокойно мила! Нормално е да преболява. Трябва време. Пожелавам вълненията да са напразни и лесно разрешими. Hug
Лека вечер сладурки!

# 421
Gerova, успех мила. Другата седмица и аз ще се пека на твоя огън.

Видяхте ли това -
http://www.btv.bg/shows/deniat-e-prekrasen/videos/video/12669096 … enada_za_men.html

# 422
Здравейте!
gery_dobreva изгледах видеото и мисля,че Доц. Пандев е доста еродирана личност и добър специалист.
Дано всичко да е наред при теб и бързо възстановяване. Hug

# 423
temenuga2,а за компресите от тиква правя,но не редовно и не спя с него.Може би трябва да съм по-постоянна но....
Желая Ви усмихнат ден:) Hug

# 424
puh@n@, за компресите с тиква... и аз не спя с тях. Когато спя трябва всичко да ми е свободно, да ми е тихо и нищо да не ми свети, иначе не мога да заспя. А за честотата, мисля, че е по-добре да се изкара един ежедневен курс, но и аз не правя ежедневно компресите. Май ми е време да проследя кистата, но в тоя студ и грип никъде не ми се мърда. Весел ден момичета!

# 425
Здравейте, аз вчера бях при Катя Тодорова, каза че възелът трябва да се оперира, защото не е желателно да забременявам с него, защото не се знае какви ще са последиците. Препоръча ми да отида при д-р Сечанов или Каменов-мисля че така беше от Майчин дом да си запиша дата за операция, защото не ставало от днес за утре. Искам да попитам сега вече като цените за избор на екип са определени и са навсякъде еднакви, може ли да ми кажете колко е за такава операция? Казаха ми, че и д-р Пандев си заслужава от Исул. Моля да споделите

# 426
Здравейте, аз вчера бях при Катя Тодорова, каза че възелът трябва да се оперира, защото не е желателно да забременявам с него, защото не се знае какви ще са последиците. Препоръча ми да отида при д-р Сечанов или Каменов-мисля че така беше от Майчин дом да си запиша дата за операция, защото не ставало от днес за утре. Искам да попитам сега вече като цените за избор на екип са определени и са навсякъде еднакви, може ли да ми кажете колко е за такава операция? Казаха ми, че и д-р Пандев си заслужава от Исул. Моля да споделите
Аз съм се оперирала при Сечанов преди 5 години. Доволна съм от операцията, но не и от отношението и престоя ми в Ендокринологията. Ако искаш на лични ще споделя за плащането и др. подробности.

# 427
Ще съм ти благодарна:)

# 428
Аз искам и да попитам кое е по-желателно - операцията да е със избор на екип или не, защото това са доста пари, като се има в предвид, че здравната каса я поема ?

Благодаря за отговорите предварително!  bouquet

# 429
при доц.димов в "каспела"е с направление и 40лв за частна болница.

# 430
Adorable,
Сечанов ме оперира края на октомври, операцията мина успешно, много съм доволна от всичко - и от нея, и от престоя си в Ендокринологията. Бях с направление по НЗОК, но си платих и такса избор на екип, задължително си беше  Rolling Eyes  Ако те интересува точната сума, драсни на ЛС.

Момичета, надявам се, че сте добре. Аз не пиша много често, но ви чета като мога  Grinning
Трябва скоро да ходя на контролен преглед до София, но ще поизчакам още малко да се стопли, че в тоя студ и на мен не ми се мърда никъде. Може би другия месец ще се наканя. Иначе се чувствам добре, нямам екстрасистоли и сърцебиене, искрено се надявам, че и хормончетата са приемливи... трябва скоро и тях пак да ги проследя...

Хубав ден на всички, ще отлитам за работа... Wink

# 431
Здравейте момичета! Аз също не пиша много често, но ви чета. Ще ходя на изследване за хормоните през април. До тогава ендото ми е направила схема на Еутирокс-а от 01.12.2010 до 01.04. След това евентуално ще правим лятна дозировка. Да ви се похваля и още нещо - свалих 3 кг за 6 дни с цитрусови плодове и билков чай. Днес мислех вече да се захранвам, но видях, че е лунен ден и няма да го пропусна, тъкмо ще затвърдя резултата. Ако има други лунуващи днес, да свиркат за подкрепа! Весел ден на всички  dancing

# 432
Здравейте момичета...нова съм , но след като прочетох че сте като семейство  Hug стана ми хубаво и реших вас да попитам за съвет. Преди три месеца забелязах че имам доста голяма "буца" на вратът точно над ключовата кост. Оттогава ходя по изследвания и след сцинтитграфия установиха че е студен възел, но не знаят дали е киста или рак. Sad Казаха ми да права още изследвания като туморотропна сцинтиграфия но трябва да чакам два месеца. Мене не ми се чака толкова и по това което чета в форумите на мисъл съм да се оперирам. Нямам никакви симптоми че ми е нещо освен възела който и не е малък. Аз съм от Велико Търново...искам да ходя в София да се оперирам...ще може ли да ми пишете повече и да ми дадете координати защото с мъжът ми сме сами с едно бебоче и няма кой да ни помага  Cry Ще ви бъда благодарна много. Heart Eyes

# 433
baki_jovic, на мен като ми видяха възела на ехограф веднага ме пратиха на биопсия, където установиха че имам медуларен карцином. Ако искаш може да ти дам телефона на Тиреоидната клиника в сградата на Майчин дом, където си записваш дата за биопсия. Аз лично съм очарована от д-р Иванова. Стоях три дена там, но режима е свободен и няма проблем. Аз лично също уж нямах симптоми, ама като отидох в клиниката и почнаха да ме зарахитват и да изброявам, се оказа, че имам. Сега ми престои операция.

# 434
 baki_jovi,аз се оперирах във Велико Търново през май 2010,там ми е и  ендокриноложката от която съм много доволна.Ако искаш нещо да питаш -пиши ми на лични,ще ти кажа.

Общи условия

Активация на акаунт