Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 606
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • гр.Гоце Делчев
baki_jovic разбрах по писаното от Меци,че не си от Пловдив. Grinning аз нали съм си баба на мен ми е простено да се обърквам Laughing٠•● Dega ●•٠много добре ти е отговорила Гери.галинката преди даваха до 3 месеца болнични ако възела е доброкачествен и 6 месеца в по-сложни случаи,но сега не знам ще ти обяснят момичетата ,които са оперирани сега.Меци,Ина 15,baki_jovic,gelikas и на всички останали момичетата  Hug Hug Hug Сега вече тъй като времето се затопли излезе работа по градините и по-рядко човек има време да седне на компа.

# 676
здравейте! Hug
прегръщам ви всички и прекрасна нова седмица ви желая! Hug Peace

# 677
Здравейте момичета,аз вече имам две операции на жлезата. а сега ми престои и трета.Просто отново имам възел.Моля ви пишете как стои въпроса с болничните.Първите пъти си останах в къщи около 3 месеца.Сега с реформите в касата.колко дават. newsm78

pepi1963  ти е отговорила правилно. На мен със злокачествено ми казаха, 4е мога да ползвам до 6 месеца след операция.

# 678
  • При елфите ...
Здравейте!
Оказва се, че здравословният ми проблем с щитовидната жлеза, може да се разреши само оперативно. Затова ви моля да ми препоръчате добър  хирург в София, Пловдив и Ст. Загора. Предпочитам в София, но трябва да имам и някакъв резервен вариант.
Весел ден ви пожелавам!   bouquet

# 679
Някой искаше координати на ендокринолог в В-Търново. Аз ходих при д-р Валентина Хадирадева в Градската поликлиника на 1 етаж в дясно има един вход. Телефона е  0885 721 577.  Доволна съм.
Здравейте!
Оказва се, че здравословният ми проблем с щитовидната жлеза, може да се разреши само оперативно. Затова ви моля да ми препоръчате добър  хирург в София, Пловдив и Ст. Загора. Предпочитам в София, но трябва да имам и някакъв резервен вариант.
Весел ден ви пожелавам!   bouquet
Ами защо не отидеш в Майчин дом в Ендокринологията.
Аз лично съм при доц. Пандев в ИСУЛ и съм адски доволна. Ако искаш координати ще ти дам.

# 680
Aredhel аз се оперирах в Стара Загора при д-р Рачков в Университетската Болница на 16 етаж. Много съм доволна и не съм плащала нищо освен болницата. Ако решиш мога повече да ти кажа на лични. Успех....

# 681
  • При елфите ...
Аз лично съм при доц. Пандев в ИСУЛ и съм адски доволна. Ако искаш координати ще ти дам.

Aredhel аз се оперирах в Стара Загора при д-р Рачков в Университетската Болница на 16 етаж. Много съм доволна и не съм плащала нищо освен болницата. Ако решиш мога повече да ти кажа на лични. Успех....
Благодаря ви момичета, моля ви да ми напишите координатите и на двамата лекари.   bouquet

# 682
Aredhel,доц.димов от пловдив.088938220.невероятен е!

# 683
доц. Пандев - 0888 401 150

# 684
  • При елфите ...
ina15, благодаря ти много, само да попитам в коя болница работи доц. Димов?   bouquet

gery_dobreva, благодаря много за бързия отговор, доц. Пандев само в ИСУЛ ли работи?
Пожелавам ти успех в разрешаването и на твоите проблеми!   bouquet

# 685
gery_dobreva, благодаря много за бързия отговор, доц. Пандев само в ИСУЛ ли работи?
Пандев оперира в Еднодневната клиника в ИСУЛ,а преглежда в Немската клиника и в Бодимед.

# 686
  • При елфите ...
Пандев оперира в Еднодневната клиника в ИСУЛ,а преглежда в Немската клиника и в Бодимед.
Гери, благодаря още веднъж!   bouquet 

# 687
Aredhel,завеждащ е в хирургиите и в мц"каспела".последната е с много добри условия,работи по каса,не се доплаща.

# 688
  • При елфите ...
Aredhel,завеждащ е в хирургиите и в мц"каспела".последната е с много добри условия,работи по каса,не се доплаща.
Ина, благодаря ти!   bouquet Да те помоля да ми напишеш пак номера на gsm-а, защото липсва 1-на цифра!
Приятен ден ти пожелавам!

# 689
  • При елфите ...
Ина, благодаря ти!   bouquet Да те помоля да ми напишеш пак номера на gsm-а, защото липсва 1-на цифра!
Приятен ден ти пожелавам!
Намерих номера на доктора в по-старата тема!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт