Благотворителен коледен базар

• 18 750
  • 364
  •   1
Отговори
# 165
  • в гората
Гледах!!! Супер, момичета, много се вълнувам, да ви кажа честно! Имам предчувствие, че ще е успешно това  начинание!  Praynig bouquet  bouquet  bouquet
Ей, ама Сашко голяма звезда!!! bowuu

Hug Hug

# 166
И аз ви гледах! Страхотни сте! Но познах само Дуци Blush А русата мама с бебето, което искаше даже и микрофона (може би имаше какво да каже детето) коя е?

# 167
А русата мама с бебето, което искаше даже и микрофона (може би имаше какво да каже детето) коя е?

Тя е lavender, която се оказа, че познавам задочно (на бивш колега жена му). Добре, че я видях по телевизията та да разбера.
lavender, поздрави на Светльо   Laughing
Съжалявам за офф-а

Познах и Дуци!   bouquet

Браво, момичета, за инициативата! Утре съм там!

# 168
Браво, момичета!
Познах ви всички, мернах и АнМари за момент, Роси и Дуци говореха. Ама много сте ни хубави!
Успех ви пожелавам!

# 169
  • София
А на кой етаж от изложението ще бъде нашият базар? Че ако дойда с джуджанка да не обикалям да го търся...

Сега ВИДЯХ, зала четири, там сме!

Поздрави   bouquet

# 170
и аз ви гледах сладурки ! много бяхте готини, отделно от това дано са гледали и мами непосещаващи форума та и те да дойдат.и един последен въпрос
може ли такива като мен немогли да си донесат нещата до сега да ги донесат утре направо или да ги оставя направо в домовете да ги носите:)
до утреееее  bouquet  bouquet

# 171
  • София
Мен не мое сте ме мернали ... аз такова ... проспах снимките  Embarassed

# 172
Мен не мое сте ме мернали ... аз такова ... проспах снимките  Embarassed
Напротив, кака.
Явно са използвали архив, даваха те на снимки от дома с децата.
Познах те аз, ти си ни лична убавица.

# 173
Сладкото бебе е на lavender, да. И той искаше да говори, но Роси не му даде Crazy
Аз нищо не видях от репоратажа, защото заспах пред телевизора Blush

# 174
Страхувам се, че нямам никаква възможност да дойда на базара Sad Sad Sad, още по-малко в това време....
Искам да пожелая на организаторите и на всички, които ще се включат по някакъв начин в акцията УСПЕХ! Praynig Praynig Praynig

# 175
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Направо ми иде да рева Cry-детето е болно yu5 и няма кой
да го гледа!Не мога да отида,а така се бях навила!
 newsm45 newsm45 newsm45
Не е честно! newsm61
И вали такъв хубав сняг-само за разходки Weary smile3518

# 176
  • София
Хайде мами раздвижете се. Преди малко се върнах от базара, има цветя, дрешки и обувки, бижута, свещници и още много други работи. Общо взето за всекиго по нещо. Аз се сдобих с едни прекрасни бебешки буйки от кожа с дълъг косъм (чисто нови) само за 4 лв. Shocked. Също и с кожен колан на Райфъл само за 10 лв.

Времето не трябва да ви притеснява, много е меко и става за разходки с  бебоците Grinning

# 177
И аз потвърждавам, базарът е доста симпатичен, аз си купих чудесни обувки за детенцето на Колев и Колев (нови) само за 23 лв. Мястото е широко, може и с количка да се влезе. А и със сигурност срещаш хора, които задочно познаваш, само трябва да питаш кой кой е!

Браво на организаторите!

# 178
  • София-Лагера
Да се от4ета и аз: рамка за снимка,бижу,блуза на Кристиан Диор мисля 4е е истинска защото е от Рени,блуза на Велизар,дрънкалка,карти4ка,тетрадки за голямата и май е това.Има хубави работи,ти4айте ....... newsm53 newsm53

# 179
Аз пък се сдобих с гривна, колие, гердан в модния кафяв цвят, поставки за чаши и много красива розова рамка за снимка  Hug
Дано ако не  всички, то поне повечето неща се продадат, ще чакам с нетърпение този, който затвори базара да каже какво е станало.

Също и с кожен колан на Райфъл само за 10 лв.

Аз ти го продадох Flutter А ти защо не се казваш коя си Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт