Благотворителен коледен базар

• 18 742
  • 364
  •   1
Отговори
# 210
  • София
дами, гледах репортажа по бтв.
приемете моето най-искрено възхищение!!!
  bouquet

# 211
Имаме  нови джинси за госпожицата, а пък аз се кича с едно метално коланче на Рени Embarassed само за 7лв.
Прекарахме  един чуден ден в зала 4, малката ми картопродавачка изглеждаше доста смутено в репортажа,но наистина си върши достойно  и с усърдие работата и предлагаше на всеки картички Party
Утре сме пас,защото ще ходи на тренировка и пак на детски рожден ден.
След днешния репортаж,утре хората ще са с 50% повече,пожелава ви спорен ден!

# 212
Бих ви посъветвала да пуснете линк към базара в Събития (това дето излиза над всички форуми, наред с рождените дни за деня). Така някой, който не влиза специално в тази тема, ще се сети.

А каква е целта в неделя - да се продадат наличните неща, или можем да носим и още?

Още веднъж ви поздравявам за чудесната инициатива. И на децата в домовете помагате, и на много хора давате възможност да си купят хубави неща на по-ниски цени. Имаше наистина доста хубави дрешки и играчки, и на много разумни цени. Хареса ми, че хората се бяха разделили със скъпи за тях неща, а не се бяха отървали от ненужни дрехи и вещи.

Бих се включила в бъдещи акции, ако правите пак - примерно по Великден. Радвам се, че се запознахме (особено с Линда, с която се оказа, че се познаваме!) и ви пожелавам успех на благородното начинание!

# 213
  • София
March химикалката ти се намери, на масата дет Роси пишеше ордерите

# 214
  • София

Също и с кожен колан на Райфъл само за 10 лв.

Аз ти го продадох Flutter А ти защо не се казваш коя си Crossing Arms

Дуци, теб те познах, но не върви да кажа аз съм Аса от форума. Аз понеже съм малко отнесена, не успях да се организирам и да оставя неща за продаване. Но ако кажете кога пак ще има, надявам се да се спретна. Имам цяла торба с дребни плюшени играчки, които отдавна съм забравила във гардероба, изпрани ароматизирани, по-добри от магазина Wink, дрешки бебешки, няколко комплекта изобщо необличани, бижута, бебешки буйки още в кутия. Само кажете кога.

# 215
Това сладкото русо момиченце на кой беше?
На теб ли Марч?
Ей, днес от репортажа не разпознах всички, обаче мернах МардиГрас, беше с вързана коса, нали?

# 216
  • София
Момичета искам да ви попитам, че забравих отдеве - дали останаха от оливарниците. Ако да, утре мога да мина да купя, че се сетих за някой който много би му се зарадвал Simple Smile

# 217
Живот и здраве утре ще се донесем с домочадието. Дано не се лутаме много  Heart Eyes.

# 218
Живот и здраве утре ще се донесем с домочадието. Дано не се лутаме много  Heart Eyes.

Ще се опитам да ти дам простичък ориентир, който аз открих.  Wink

Влизаш от главния вход и тръгваш направо към гардероба. Като стигнеш до него караш все наляво покрай него и точно в края му пред теб изскача зала 4. Wink

# 219
Мерси много за ориентира Wink .

# 220
March химикалката ти се намери, на масата дет Роси пишеше ордерите
Мерси,бая е поочукана от годините,ама си я обичам,може утре да мина да я взема,от зала 4  Simple Smile

# 221
Това сладкото русо момиченце на кой беше?
На теб ли Марч?
Ей, днес от репортажа не разпознах всички, обаче мернах МардиГрас, беше с вързана коса, нали?
Мойто чавче е  Wink

# 222
  • София
На малката принцеса купихме рокличка сукманче подходящо за това време,идеално и е по размер  и много и отива.Веднага го облече и се фръцка с него в момента пред огледалото Laughing

Я кажи, да не е една такава на розово и жълто?  Simple Smile Аз я занесох за базара и  ще ми е много приятно да знам, че я носи някоя форумска госпожица!

Да се отчета и аз: купих на моята госпожица едно чудесно комплектче блузка и панталони- червени, с едни много джиджави връзки, точно за сезона. Първоначално помислих, че ще са й големи и ги взех с намерение да ги прибера за следващата зима, но се оказа, че ще й станат още сега. Освен това взех от комплектите с шапка, шал и ръкавички, едно готино украшение и картички. Стори ми се, че се купуваха нещата и се надявам утре да има още по-голям успех. Идеята е повече от чудесна и мисля, че има мегдан да се повтори напролет, напр. около Великден, когато пак има базар в НДК.

# 223
  • в гората
Да, Поля, с вързана коса бях. Ти пък как си ме мернала, много набито око имаш. Wink Laughing

Айде, отивам да спя, че и утре е ден. Стискайте ми палци да си намеря кучето, днес е хванало гората и го чакам да се прибере, а никакво го няма Cry. Чувствам се виновна, защото сутринта оставих вратата на двора отворена и то излезе. Много пъти съм го пускала само да се разхожда, но винаги се е връщало..., моля ви, стискайте палци да намеря моята Рада утре. Praynig

# 224
Да, Поля, с вързана коса бях. Ти пък как си ме мернала, много набито око имаш. Wink Laughing

Айде, отивам да спя, че и утре е ден. Стискайте ми палци да си намеря кучето, днес е хванало гората и го чакам да се прибере, а никакво го няма Cry. Чувствам се виновна, защото сутринта оставих вратата на двора отворена и то излезе. Много пъти съм го пускала само да се разхожда, но винаги се е връщало..., моля ви, стискайте палци да намеря моята Рада утре. Praynig
MardiGras, дано още тая вечер да се върне Praynig,нашата е много дива,като види сняг и веднъж ни погоди тоя номер,но за половин час.

Общи условия

Активация на акаунт