Благотворителен коледен базар

• 18 700
  • 364
  •   1
Отговори
# 240
радвам се за успешния финал момичета-за мен беше чест да работя с вас(както вика бай Слави) Winkа че си ви обичам си го знаете Hug
само се чудя кой да бия утре- ooooh!( като ви казах да звъннете накрая ако има нужда от помощ за складирането на останалите неща)-все си мисля-Весето ще да е #Cussing out  Mr. Green
аз ако ви кажа в какъв филм попаднах с тва време-нали чаках приятели от Лондон-уж за 3 следобяд-е да ама направих пътека до летището-и сега последно ще ходя пак да ги чакам в 2 през нощта #Cussing out-нямам думи-а утре съм от 10 на работа Crazy
офф...мисля я Мери как ще летят ooooh!-дано всичко се нормализира утре Praynig
а за всички допринесли по някакъв начин за това събитие-"коледен благотворителен базар"-една голяма прегръдка Hug  bouquet

# 241
радвам се за успешния финал момичета-за мен беше чест да работя с вас(както вика бай Слави) Winkа че си ви обичам си го знаете Hug
само се чудя кой да бия утре- ooooh!( като ви казах да звъннете накрая ако има нужда от помощ за складирането на останалите неща)-все си мисля-Весето ще да е #Cussing out  Mr. Green
аз ако ви кажа в какъв филм попаднах с тва време-нали чаках приятели от Лондон-уж за 3 следобяд-е да ама направих пътека до летището-и сега последно ще ходя пак да ги чакам в 2 през нощта #Cussing out-нямам думи-а утре съм от 10 на работа Crazy
офф...мисля я Мери как ще летят ooooh!-дано всичко се нормализира утре Praynig
а за всички допринесли по някакъв начин за това събитие-"коледен благотворителен базар"-една голяма прегръдка Hug  bouquet

Айде, айде...моля, моля... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

За наводненията в страната ни през лятото - Весето виновна! Naughty
За бедстващите страни - Весето виновна! Naughty
За изнасилванията по света и у нас - Весето виновна! Mr. Green
За озоновата дупка - Весето виновна! Naughty

Биите ме, бре...и без това Мери ме смаза вчера, я с ритници, я с плакати, я с каквото и падне - тежко и държавно...добре, че днес дойде по към следобед...та нямаше как много, много! Дуци Муци каза, че и нея я налагала редовно #Crazy...а аз тамън да си помисля, че е лично отношение! Thinking ooooh!

Мериии, горят ли ти ушлетата!? newsm51

# 242
оооо чакам те още 2 мин да се сетиш да си  newsm75 от пощата съобщенията за да получаваш моите на лична и те погвам да знаеш newsm29 newsm66  Stuck Out Tongue Winking Eye хи -хи -хи
нали знаеш че та обичам бйеее Two Hearts

# 243
оооо чакам те още 2 мин да се сетиш да си  newsm75 от пощата съобщенията за да получаваш моите на лична и те погвам да знаеш newsm29 newsm66  Stuck Out Tongue Winking Eye хи -хи -хи
нали знаеш че та обичам бйеее Two Hearts

Не е проблемът в мееееннннн...ама айде да си покомуникираме чрез смс, защото тук си е жив спам! ooooh! Пък и не всичко, което искам да ти кажа е за пред всички! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Иначе нали знаеш, че аз те обичам в пъти повечеее... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 244

Иначе нали знаеш, че аз те обичам в пъти повечеее... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
айде бе Crossing Arms-сега искаш "пишките" ли да си мерим Naughty-щот ако искаш 'циците" аз няма да играя

п.с. sorry момичета-няма вече обещаваме-ама тя Весето е виновна Joy
ай на смс по жсма-то се е видяло Whistling

# 245
Браво  newsm10 за събраните средства и контакти от участвалите в Базара,
Браво  newsm10  и на всички,които пазаруваха ,а също и на тези,които не успяха да стигнат до НДК ,но го подкрепиха thumbsup

За първи път учасвам в такава инициатива , движена главно от ЕНТУСИАЗЪМ и ОБИЧ Hug ,макар да съм правила разни неща за  базари на други организатори преди 2-3 години,там отсъстваше този дух,впечатлена съм Heart Eyes

Пишете за новите идеи в темата,публикувана  в "Нашите деца", за да може да помагат повече хора.Оказа се,че има и доста PR възможности,приятел е редактор в един от влиятелните бизнес седмичници,а приятелка-главна на едно от най-купуваните седмични булевардни списания,те имат най-обща представа за инициативата(коледната)  и с удоволствие  биха помогнали при следващи Simple Smile

Ще чакаме новини,че и щерката и таткото се запалиха Grinning
P.S. Радвам се,че кучето ти MardiGras се е приютило на топло при съседите Wink,умнички са ни животинките  Simple Smile
Аз също едвам се придвижих днес с кучето и детето до залата за тренировки,а И-нет имам от 30 мин,радиопредавателят на покрива на блока се беше прецакал от снега Cry
Обаче пък е толкова хубав този сняг Party
Амели,хич не съм те забравила ,ама не бях 100% сигурна,че си ти,защото горе-долу по едно и също време тая година сме се регистрирали във форума и ти четох нещата,от тема"Сръчни ръчички"те разконспирирах Wink,сега ще ти пиша на лични Hug

# 246
Само да допълня малко новини от Трън:

В неделя двамата отци, които кръщаваха децата успяха някак да се доберат до дома в Трън. Пет от децата, геройски постили предишната седмица и стоически издържали на гладно цялата служба в храма, за да се изповядат и да вземат своето първо Причастие.
Гледали са репортажа по новините и са много щастливи и от двете събития.

Във вторник предстои и на децата от Доганово да се почувстват истински християни.

Поздравления и от мен за базара! Hug

# 247
  • sofia
Зари,те ле си това newsm78

чаках с нетърпение новините от Трън.
Наистина кръщаването на децата се оказа положително за тях така се радвам Simple Smile

# 248
Зари,те ле си това newsm78

чаках с нетърпение новините от Трън.
Наистина кръщаването на децата се оказа положително за тях така се радвам Simple Smile

Аз съм, аз съм bowuu

Според свещениците, децата наистина много са се радвали. Останали са видимо поуспокоени и обнадеждени след изповедите и разговорите помежду им.
Занесли са им и 2 -3 кашона топли дрехи.
Това е засега.
Дано и във вторник да имам добри новини! Simple Smile

ПП. Съжалявам, че снощи не успях да те видя, но Мими беше каталясала от "домакинстването" си в НДК - а  Laughing и заспа с влизането в колата...

# 249
Ми, освен и аз да се изкажа...като прекарала от до работното време на базара и в двата дни! wavey
Мисля, че базарът беше успешен на 100%! Естествено винаги има какво още да се иска, но това май си е заложено във всеки човек! Определено днешният ни успех се дължи на Кристина Баксанова, която вчера направи репортаж, който е бил излъчен в новините! Mr. Green Събрахме 2500 лева, създадохме нови контакти...взела съм коориднатите на хора, които имат желание да се включат в акциите ни! Peace
Сега ще пускам инфо за Трън на един човек, който представлявал някаква фондация и иска да помогне за направата за дома...ама сериозна помощ да направи! Wink Ако всичкото това, което днес каза...може би ще трябва да пренасочим тези пари в друго направление! Thinking

Не мога да не спомена сладката Мими, която посрещаше всяко дете с целувка и супер мило го питаше "Искаш ли да си играем"? Дъщеричката на Марч, която е доста напред с материала! На 5 годинки май Embarassed, вече чете перфектно, знае какво иска да учи...има си претенции детето, ориентирала се е от рано! А някои и на 21 все още не са! doh
Сутринта отворих сама...и като ме наобиколиха две циганки, които всеки ден идваха по 3-4 пъти, а както се убедихте сами нещата не бяха 1001, за да трябва да се гледат по 100 пъти! Но нали съм си усторожна, лепнах се за тях...а очите ми ей такива -   #Shocked

Най се продадоха картичките...първата, която се купи беше моята с три слончета, заради които ме спукаха от бъзици, че трябвало да поканим арабския консул, че да има кой да я купи...нещо много ориенталска им се видя! Crossing Arms Картичките на Марч, също се изкупиха за отрицателно време! Peace
Останаха основно дрехи, малко джунджуриики и играчки! Чантите на Мери също...бая се огледах по една от тях! Blush

От базара станах щастлива собственичка на 2 оливника, гривна, 2 пръстена, чорапки, поло без ръкави - подчертавам поло , защото получих една дузина забележки с какви блузи се нося....то и затова днес бях с яка до почти долната джука! Crazy Май и още нещо си взех, но не помня вече! newsm78 Толкова много съм уморена...а тепърва сядам да пиша на човека от английската фондация...чака ме и гаден протокол по "Геофизични методи в геоекологията"...ако има желаещи разбирачи, да се свържат с мен на лични! Joy Joy Joy Joy Joy

Момичета, надявам се да не се обидите, но надали ще е възможно с точност да се каже на коя майка какво и на каква стойност е продадено! Не ни беше по силите да описваме всяко едно нещо, което се продаваше...но може би 30% от нещата са описани, поне като стойности на дадената мама! Party

Ааа, Роси...днес два пъти онзи македонеца, на който първо му заговори на английски, те търси......накрая стана ясно, че работел в македонското радио, и щял да спомене за нас по него! hahaha hahaha hahaha

Това е май...както винаги "малко", но от сърце! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Още веднъж :

Момичета, благодаря ви, че дарихте топлина на децата от гр. Трън! Без вашата подкрепа нямаше да успеем! Те го заслужават...!

Аз мисля, че заслужаваш поне още един пръстен за проявения героизъм тези дни Mr. Green!

Освен това беше 3 в 1 - касиер, главен консултант и сборен образ на всички майки - кърмачки Heart Eyes. Полото не подобрява положението, съжалявам Mr. Green!

Не знам на кого да благодаря за едни чудни пантофки - зайци, които спасиха мокрите крака на Мими и бяха поредната й покупка, след герданите на Ева и "нескубещия" гребен на Мери. Снощи ги галихме по ушите и ги храниме със солетки.
Щом децата са доволни, какво остава за нас...
До следващия път, момичета. Знам, че ще е скоро Hug  Simple Smile Peace

# 250
  • sofia

айде бе Crossing Arms-сега искаш "пишките" ли да си мерим Naughty-щот ако искаш 'циците" аз няма да играя

п.с. sorry момичета-няма вече обещаваме-ама тя Весето е виновна Joy
ай на смс по жсма-то се е видяло Whistling

ей,вие ще ме скъсате Laughing

# 251
  • sofia
зари,в списъка пише-пантофи зайци СПАСКА!!!!!!!!!!!!!!!

момичета,имате специални поздрави и много прегръдки от Мина от Трън!!!

# 252
Да се включа и аз Wink

Вчера седнах на компютъра едва към 14.30 Embarassed и чак тогава разбрах, че имало и втори тур. То така и така, надали щях да мога да се включа, че осъмнахме затрупани и до обед мъж ми (болен!!!!) рина сняг, че да може да се излезе от двора, та даже и аз се включвах докато малчишка гледаше как батковците правят снежен човек. Освен това съм без кола #Cussing out В събота едва се прибрах (с подскачане и ъцане) на 3 цилиндъра - дано да са само кабелите, че не ми се мисли #Crazy

Момичета, беше страхотно!!!  bouquet
Бях решила предварително, че ще пазарувам подаръци от базара за всички и преизпълних програмата максимум Mr. Green По едно време даже давах поръчки да ме озаптяват, че май се поувлякох. Незнам дали ще мога да спомена всичко, но ще опитам: детско яке и пуловер (Спаске, да си жива и здрава  bouquet); меден поднос с две чашки; ново бебешко костюмче (чакаме ново бебе в родата); две супер ризи за любимия; сребърни обици (Танче - Heart Eyes); комплект дрънкалки; една шапка, дето ме убедиха, че ми стояла добре Thinking; колие със жаба, картички.... Може и още да има, че повече от 50 лв опуках Embarassed
В събота, още с отварянето, се нароиха едни клиентки от работещите в НДК и преди да се усетим дори, разграбиха невероятни артикули Close Ние още подреждахме масите и даже не бяхме огледали стоката Shocked Когато си тръгвах - към 17 - 17.30, вече доста се бяха поопразнили "щандовете", но и човекопотокът беше драстично отслабнал... Дано  неделята да е била богата на клиенти Laughing

March, още веднъж: златни ти ръце (картичките ти са истинско произведение на изкуството) и златно ти дете (ако някой ми разказваше, не бих повярвала, че може да има толкова спокойни, добрички, усмихнати, помагащи и разумни 5-годишни момиченца!!!)  bouquet

Веси, не те гледах по Евроком, но съм сигурна, че всеки който те е видял, няма как да не мисли с добро за майките (особено за кърмачките Joy).

Линда, дано да сте се откопали! Мога да си представя какво е било при вас вчера сутрин Sick Добре, че Рада се е намерила, но си е голямо притеснение.

Мери, отпечата ли си новите визитки Wink Joy

Прегръдки на всички момичета, които направиха тази прекрасна инициатива възможна (Роси - най-напред на теб!!!!, Мариетка, Ева, Таня, Линда, Веси и още много и много - страхотни сте!) и на тези, които участваха със стоки или с покупки Heart Eyes  bouquet

Доброто съществува!

# 253
  • София
Аз шавнах малко Simple Smile
Добре, че снощи нъ мъ натовариха с касата Simple Smile
И да откупа малко вина от Весето. Аз и само аз съм виновна за наводненията ве, даже и влаковата линия падна зад мен. Весе мила не се кахъри Simple Smile

На всички една голяма  Hug за свършената работа. Аз съм много, много доволна.
Заедно с Дияна събирахме нейните играчки за базара и тя милата казваше "да, това ще го продаваме". Вчера не знаех дал ще издържи целия ден на базара с мен и затова я пратих да си ходи с баща си. Но пък играчките й се продадоха. Трябва да й го кажа. Сигур и то милото ще е доволно Simple Smile Като знаеш как нещо е радвало твоето дете, а сега ще радва друго (не говоря само за играчките) Simple Smile

Пу, пу, чувстово наистина е страхотно.
А Весето ми е обещала част от кърмаческия 'мЪтрял Simple Smile

П.с. след малко ша пусна една нова тема за Медвен

# 254

момичета,имате специални поздрави и много прегръдки от Мина от Трън!!!

Тя да започва да прави вече списък с най-належащите неща за ремонт Grinning

Общи условия

Активация на акаунт