Отговори
# 510
poli.t Значи тебе съм видяла,беше с една сива туника Hug Hug Hugама айде де ти си се променила и викам да не взема да се объркам Embarassed
mari:) В болницата в Тутракан ти оставят бебето при теб,и ти ако искаш да поспиш им го даваш в стаичката да го гледат,така ми казаха мацки раждали там,а и като лежах юни под нашата стая имаше бебче което мяукаше Hug Hug Hug
ceci88 hahaha hahaha hahaha сякаш говориш за мен,аз съм същата,хем ми е смешно колко съм тромава,хем вече ме дразни всичко и всеки и неискам да говоря с никого Crossing Arms Crossing Armsда слушам какво ми говорят защото ме дразнят #Crazy
Искам само да си лежа ида си почивам,понеже излизането вече ми е много трудно и после съм като бабка задъхана ooooh!
Danili Дано да е нео моментно Hug Hug Hugяж плодове може да ти помогнат Hug и водичка пий повечко за да ти се прочисти стомаха

# 511
  • при моите любими
Успех ти желая, дано всичко мине, както си го планирала. Ще чакам с нетърпение да разкажеш, как е протекло при теб и раждането и престоя след това.  Hug

# 512
Здравейте момичета Simple Smile

Днес няма да смогна за срещата в 2... имаме си нов бойлер Simple Smile но пък хората трябва да минат след малко пак да оправят и нещо по парното, понеже то е само за апартамента ни и е свързано някак с бойлера... Та после ще споделите как е минала срещичката. Може пък накрая да се засечем с някои мами като му дойде времето Wink

Danili, дано не е вирус... и аз вчера много се притесних, че цял ден ми беше зле стомаха. Но може да е било от храната нещо... днес ми е по-добре. Макар че си карам на препечени филийки повече. Имам чувството, че и бебето нещо притиска стомаха и нощем се будя от време на време със силна болка.

Augustas, по същия начин се чувствам и аз... толкова напрегнато не ми е било никога. Иначе като цяло ми беше добре до скоро, сега вече взе да натежава... но психически съм много изморена вече.

Vanqstoeva, радвам се, че разказваш положителни неща за Шейново Simple Smile То винаги ще има някой, който да направи лошо впечатление, но дано не попадаме на такива сестри. Аз затова вече съм склонна освен Велев, с който се познаваме, да си избера ако трябва и акушерката и анестезиолога. Просто да знаем, че все пак сме направили всичко възможно, за да получим някакво отношение... пък каквото стане накрая  Praynig Наистина това не е нормална държава с такова здравеопазване. Да се чудиш как и на кой да платиш, за да получиш адекватна медицинска помощ... и пак не е сигурно!

Хайде да си допия чайчето... с този стомах ме е страх кафе да пия още. Лек ден засега, мамчета Wink

# 513
  • Морска приказка
koqto, KalinaZ Днес съм малко по-добре. не е вирус, а най-вероятно от храната снощи.
Като ви чета за парните локомотиви и аз се усещам, че си пъшкам вече по навик, хич и не се усещам, а милото все  се шашка, че ме боли нещо  Blush. А вчера   ми вика, от това въртене цяла нощ и новата спалня се разкърца  Sad, той ми се смее, а на мен ми иде да го фрасна.
koqto и аз забелязвам, че всички и всичко ме дразни, даже се чудя понякога за какви неща се ядосвам  Shocked, направо съм изкукуригала...

# 514
Здравейте, тумбачета!
Тази нощ и аз спах, като не бременна. Не ми се беше случвало скоро. И сега съм в едно хубаво настроение....
Иначе и при мен е същото, като при вас. Болят ме адски коленете и кръста, като се има предвид, че съм качила само 10 кг. Вечер се въртя, въртя и все не мога да си намеря място. Като ми се доходи по малка нужда се става с едно охкане и пъшкане..абе нямам думи. Ще стискаме още малко, то почти не остана.
Хайде сега д ви оставям, че вън едно слънце е пекнало...
 Hug

# 515
Здравейте мамчета,
не че някой се чуди къде съм , но аз да си кажа  Grinning , та така, както може да се предположи бях пак в моя втори дом Тина Киркова, вече и хлебарките имам чувството че ме познават там, този път с диагноза - колапс - събрах границите на кръвното и просто се свлякох на земята, така и не се разбра от какво, дали от нерви дали от преумора, но важното е че нямах никакви показания за преждевременно раждане, въпреки че искаха да не ме приемат там а направо да ходя в МД , аз казах ,че няма да мръдна никъде другаде и съм свикнала с тази болница и това е.

Бебките са много добре имат си достатъчно вода, плацентите им са здраво прикрепени, тоновете в норма, и са с идеално отговарящи на седмицата си супер еднакви размери и килограми , чак всички се чудиха как е възможно да са толкова равни точно по 2000 г и двете в 32 седмица.

Направиха ми всички видове изследвания и уж ми няма нищо и пак съм си в къщи 2 дена едвам смогнах да ви изчета.
Честито на всички именници и рожденици на патерица!   bouquet

Това което коментирате с цените за раждане е направо страшно, аз се надявах само с почерпка и цветя да мина но явно ще се плаща пак, нищо че според мен би трябвало да мина по медицински причини секцио, ама знам ли? А и никой не ми е казвал че ще ми дава такава бележка за каквато говорите да я показвам като постъпя за раждане.

# 516
  • В две тъмни очички
Момичета, без да искам да стресирам, която и да е от вас, искам да ви разкажа няколко истории за избор на екип и то в Тина Киркова . Две мои познати бяха заплатили , за да се чувстват по-сигурни и по-спокойни, както казвате и самите вие, да да,ама не! Отиват и двете (в различни дни) през нощта с разкритие,с изтекли води,но екипа закъснява. Дежурните не ги взимат и им казват , че те са с избор на екип и нямали право дежурните да се месят. Така и двете мадами стояли в коридора има няма час - два. Слава Богу и двете на финала имаха прекрасни бебчета, но представяте ли си да отидете например с почти пълно разкритие и да ви оставят в коридора да си чакате...Ами аз да ви кажа просто си представям как влиза мъжа ми и ги избива всичките  #Crazy
Да продължа по темата какво е и моето мнение, като не искам да засягам никои! Аз ще раждам в Тина Киркова , защото имам приятелка, която е акушерка там. Ще ви кажа и какво ме посъветва тя. По нейните думи, когато заплатиш за избор на екип , всъщност плащаш само на доктора,а акушерки и анестезиолози не получават нищо. За това се получава точно обратното, на това което се надяваме - да ни гледат добре. Всички знаете , че доки идва на самото раждане,а преди това те следят акушерките, след раждането пак акушерки и общо взето.... всички те гледат на кръв. Това, което приятелката ми ме посъветва беше да си родя при дежурния екип и да си платя, но не само на лекаря,а и на целия екип всъщност, който е от 5 човека за нормално и 7 секцио. Групо около 400 лв. Така пак заплащаш (което и аз като вас смятам,че е определя насрещното внимание) , но първо на всички, второ 2 пъти по-малко и 3-то виждаш резултат!

# 517
Мацки здравейте и от мен!Мари не губи надежда може бебнцето да се обърне и да си родиш нормално,ако ли пък нестане,не се ядосвай-3-ят път ще е нормално Wink Wink Wink

Момичета и аз съм станала нетърпима,много ми е нервно и неспокойно и незнам защо-броя само дните до 36 седмица,когато ще вляза в 9-я месец и ще ми олекне на душичката.Иначе и аз съм станала много тромава,имам чувството че съм мецанка,не мога да спя само се въртя,дори не мога да се обръщам,наистина не се ставало лесно маминка.Най-важното е обаче бебенцата да са добре и да си поседят в коремчетата колкото се може повече!!!Лек ден ви желая и приятни разходки,вчемето е прекрасно Heart Eyes

# 518
  • Морска приказка
ivaila.mam Вече станахме толкова много, че наистина пропускаме, когато някой не пише 3-4 дни, но да няма сърдити  Naughty с тия бременни мозъци помним по 2 минути  Grinning.
Радвам се, че ти и бебчетата са добре и се развиват нормално, дано и за напред да е така  Hug
Това за избора на екип  вече стана кошмар. За болницата , в която ще раждам, знам, че парите се разпределят между лекаря, анестезиолога и акушерката  Peace. единствено за неонатолозите няма нищо, но за това съм решила да ги почерпя понеже за тях не се сещат повечето хора  Peace

# 519
ivaila.mam Надявам се, вече се чувстваш по- добре и дано до края всичко да е наред!  Simple Smile Бележката за родилното на мен ми дадоха в началото на  36-та седмица, ти като си с близначета би трябвало по- рано да ти попълнят документите, знам ли!?
 bubeto_d Полезна информация. Благодаря много! И аз ще раждам там и не смятам да избирам екип.

Аз от както влязох в 9-тия месец съм много спокойна, чувствам се много добре. Просто зная че рано или късно трябва да родя, няма как вече да го избегна  Grinning а и тези 6 милиарда човека на света как са се появили, всичко ще мине добре!

На вас тече ли ви мляко? От вчера ме болят зърната и малко ми се мокри блузата.

# 520
ivaila.mam Hug Hug Hug радвам се че всичко с теб и бебчетата е наред Hug,в крайна сметка разбра ли се от какво се е получил този срив newsm78 наистина станахме много и неможем да си хванем следита една на друга Embarassed
Вече знам какво да питам моя лекар като отида на 23,за какво са тия пари и кой получава от тях,понеже не мисля чее чесно да ги вземе само той като до колкото знам аз той върши най-малко работа

Аз да ви се оплача колко съм възмутена от майка ми #Crazy.Вчера ми се обажда и процеса на разговор ме пита какво ще правим след като ме изпиша(като почерпка и сабирания) Shocked Shocked Shocked аз онемях,на мен не стига че ми е толкова притеснено от раждането и дали всичко ще е наред ,а жената за какво мисли толкова се ядосах и я отрязах и и казах нека да излезе бебето и всичко да е наред,пазаруването е за 20мин отива се на метро пълни се количката и това е Crossing Arms.Направо чак вече неискам да разговарям с нея,купила ми сапун за бебето и то 2 ама аз исках да не купува нищо но тя е такава ти и говориш тя не те слуша,аз искам определена козметика за бебето не каквото падне,и и го обясних и се карахме за това но тя вместо да ми помага ме натоварва което не е добре понеже аз съм човек който не търпи много такива своеволия #Cussing outИ като разбра че ще плащам за раждането ми вика да съм оставела 1 кутия бонбони и това е, #2gunfire #2gunfire #2gunfireаз като се ядосах и и казах на моите пари да не ми прави сметки,никой няма да я кара тя да черпи

Божееее толкова съм бясна чак ми иде да крещя,после ме пита защо не и се обажам,ами какво да си кажа с нея #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Исвинете ме,но мисля че вие най-добре ще ме разберете smile3518

# 521
Искам да попитам раждалите мами дали са им познати следните симптоми,стягане рязко на корема болка ниско долу и режеща болка "между краката"? Това ми се случва от сутринта на различни интервали ,след обяд съм на доктор но малко се притеснявам данеби да е нещо опасно че и от долу ме боли и то бая режещо.

# 522
  • при моите любими
Искам да попитам раждалите мами дали са им познати следните симптоми,стягане рязко на корема болка ниско долу и режеща болка "между краката"? Това ми се случва от сутринта на различни интервали ,след обяд съм на доктор но малко се притеснявам данеби да е нещо опасно че и от долу ме боли и то бая режещо.

Стягането и болките ниско долу са си контракции според мен. Болката отдолу не знам на какво се дължи, може да е натиска на бебо. Но не се притеснявай, щом си на преглед. Следи си ги само през какъв период са стяганията. Ако са много на често отиди по-рано да те прегледат.  Hug

# 523
  • Пазарджик
Здравейте мами,
аз се завърнах от болницата  newsm44 newsm44 newsm44
Беше ужасноо системи,абокати,антибиотици и всеки ден стерилна урина в едно супер малко шишенце,да се чудиш как да уцелиш дупката  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Сестри и акушерки и изобщо целия персонал е на настроения-ако е станал с г.за нагоре....дупе да ти е яко.Иначе докторите са готини общо взето.
Сега уж съм добре-кръвното ми е екстра-слава богу,и другите изследвания са добри.
Дано повече не влизам там,поне до раждането.
Исках да пиша още много работи,ама забравих Embarassed
А одеве питах АГто какво да пия за киселините,че умирам-и той каза че тези дето ги продават стопацид,гастроцид,талцид са все на принципа на содата и може да се пие спокойно  Peace

# 524

Ей, адашче дано е фалшива тревога и да си постоите още малко 2 в 1, но ако са контракции няма страшно, нали си вече в девети месец?
Стискам палци и  Hug

Общи условия

Активация на акаунт