Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 9

• 23 998
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
gundie, ти нямаше ли час за денс? Има ли развитие случая ти? Дано си добре.

# 586
  • София
Нощни очи - много благодаря Simple Smile и на maria_1980 също Simple Smile

# 587
gundie, ти нямаше ли час за денс? Има ли развитие случая ти? Дано си добре.
някой помни многооооо Wink Wink Hug Имах час за днес, но го смених, понеже започнах да ходя при моята си лекарка и сега имам час за петък, освен това ми и дойде- така че вероятно вече не съм бременна, та в петък ще ми направят вероятно някакви изследвания до колко съм се изчистила и т.н. Не ме боли нищо, просто на периоди и предимно като стана ми изтичат талази кръв, ама пък и не е повече от едно нормално неразположение...лекарката ме беше предпредила,че може и да ми дойде, понеже в понеделник се видя не добре закрепен сак и тя каза, че или ще ми дойде и ще се изчистя или ще се закрепи(за второто колкото повече се замислям май не беше много сигурна), беше ми казала да отида при тях само , ако имам силни болки....

# 588
Съжалявам... много. Tired Hug Не, че е успокоение, но поне излезе "малкия дявол".

# 589
Съжалявам... много. Tired Hug Не, че е успокоение, но поне излезе "малкия дявол".
точно така, благодаря ти, но аз се чувствам много добре и много бързо преодолях нещата, дори сама се изненадвам от себе си Wink Wink Hug

# 590
  • ул. "Мечтание"
Гунди, надявам се скоро пак да се похвалиш и тоя път да те държи до края!  Hug
Надявам се да си се изчистила добре и да не се наложат намеси! Успех!   bouquet

# 591
Гунди, надявам се скоро пак да се похвалиш и тоя път да те държи до края!  Hug
Надявам се да си се изчистила добре и да не се наложат намеси! Успех!   bouquet
балгодаря, ами лекарката ми каза, когато бяй оня ден, че сакчето отговаря на 4 г.с. и ако ми се появи кръв в тоя стадий минава като нормална менстурация и ако нямам силни болки да не ходя на лекар, сега й звъннах и пак това ми каза, каза като спре кръвта да отида Wink Hug Благодаря ти за хубавите думи Hug

# 592
  • софия
Момичета здравейте, бременна съм в 7 седмица и, и от вчера съм болна гърло, нос , но започна и една гадна кашлица, притеснява ме дали мога да навредя на бебето като кашлям по силно, да се отлепи или нещо такова Sad, благодаря ви.

# 593
Едва ли точно кашлицата би навредила, но може да бъркам. Лекаря ти не ти ли препоръча нещо за облекчаване на симптомите?

# 594
Момичета здравейте, бременна съм в 7 седмица и, и от вчера съм болна гърло, нос , но започна и една гадна кашлица, притеснява ме дали мога да навредя на бебето като кашлям по силно, да се отлепи или нещо такова Sad, благодаря ви.
не, не можеш да му навредиш и то никак Wink Wink Wink Wink...какво пиеш? взе ли мед, има един чай, можеш за кашлицата да си направиш чай от босилек- много помага Wink Wink

# 595
  • ул. "Мечтание"

Не можеш, не се притеснявай!
Вземи някакви "бабини" мерки, по възможност избягвай да пиеш лекарства.

# 596
  • софия
Ох Благодаря Ви,   bouquet  bouquetза кашлицата не знам какво да я лекувам дали мога инхалации с физиологичен разтвор и инхалатор на малкия много добре му действа предполагам няма проблем.

# 597
  • ул. "Мечтание"
Би трябвало да може. Peace
Аз си правя инхалации с лайка понякога. Също и чай от малинови листа, много добре действа на кашлицата (при спазена дозировка може да се пие при бременност за кашлица и при гадене).

# 598
Ох Благодаря Ви,   bouquet  bouquetза кашлицата не знам какво да я лекувам дали мога инхалации с физиологичен разтвор и инхалатор на малкия много добре му действа предполагам няма проблем.
според мен можеш

# 599
Инхалация с физиологичен разтвор не са противопоказни.

Общи условия

Активация на акаунт