ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 29 450
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Това за блоковете, на Фран сигурно и прави впечатление, защото СМГ от 5 клас са на блокове, но поначало е забранена блоковата система в прогимназията...
Да, съгласна съм. Обучението във вариант блокова система е един от многото плюсове на прогимназията/и гимназията/ в СМГ.
Беше разрешена до миналата учебна година, когато нещата внезапно се промениха. Sunglasses
Между впрочем учебната програма за прогимназиален курс/както и за гимназиален/ е обществено достояние за всички и е качена на сайта на СМГ.
Всеки може да прецени блокова или не, е системата на обучение в СМГ в прогимназиален курс. Laughing

# 646
  • България
Преброих домашните любимци! Wink Колко съм съвестна... също като вас!  Joy Joy Joy

# 647
  • гр. София
Както знаете моят син учи в "непрестижната"  ФЕГ. :Lil:

Това от ,което аз съм доволна,че попадна в клас с добри деца,за сега няма кой знае какви изцепки,нормално поведение за тази възраст.Преподавателите по основните предмети според мен са добри и интелигентни хора.Разбира се има и леки изключения. Wink

Големият минус за мен на това у-ще(не зная как е във вашите),че не предлага никакви спортни занимания извън часовете.
За това  ви запитвам къде  спортуват понастоящем вашите деца? Имам предвид за удоволствие,не професионално.Зная за футболистите-деветокласници. Grinning

# 648
В СМГ има тренировки по баскетбол, футбол, хандбал и волейбол.
Девойката се беше записала на футбол, но пък тренировките й съвпадат с друг курс, който посещава и се отказа./за моя радост/
Иначе до преди една година тренираше тенис на корт, а преди това плуване, но и това отпадна.
Общо взето си е до желание на детето. Насила хубост не става.

# 649
  • София и там където не се пуши
НПМГ предлага много спорт и фитнес зала и какво ли не, ноооо това за моя син няма значение. Ходи само на екскурзиите на Витоша, но когато са ски не.  Joy

# 650
За олимпиадата по английски имаше питане - на 27 февруари е.
http://www.mon.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/olympiad/2010_ol_eng.pdf
Ако вече някой друг е дал тази информация, извинявайте за повторната намеса. Малко изпуснах развитието на темата.

# 651
Благодаря, още никой не е дал инфо.

# 652
  • Sofia
Какво става със срещата ??? newsm53

# 653
  • There I was on a July morning
Аз ще се включа в следващата среща, почти нямам претенции за датата. Hug

ellytza, доколкото си спомням, към 9 ФЕГ има отбор по баскетбол.
Друго, което мога да споделя - дъщеря ми харесва класа си и класната ръководителка много. Често ходят на театрални постановки, имат интересни СИП, с насоченост към изкуството.
Имам добри впечатления от почти всички учители. Лошо - от една, но няма да споменавам имена  Wink   Материалната база не е на ниво, сайтът не се обновява често.

# 654
Здравейте мами , надявам се да ми помогнете племенника ми става на  16 г. , разбира се иска да го отпразнува славно  Party
Да събере тайфата както ми сподели над 50 човека  Shocked сестрами е така,
на мен като, леля, разбира се на мен се падна не така леката задача да преговарям,отговарям и да помогна с  организирането  Sunglasses
Моля  Praynig дайте идеи ,координати и така ...блокаж съм newsm78  bouquet

# 655
 pinko, ми 50 души си е множко. Моят тази година му казах, че ако иска РД може на вилата, но и аз там задължително, може и с други дежурни родители. До 18 от нас зависи как.

Пък и иска  newsm78 , да ама могат ли да си позволят родителите.

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 11:01 от Dorothy

# 656
  • гр. София
Скубиду,ти ми даваш тема за размисъл. newsm78
И за отбора и за учителката. Laughing
Дъщеря ти ще ходи ли на Гюлечица?

# 657
  • Sofia
pinko , свържете се с агенция ,те са професионалисти, имат безброй предложения, зали и заведения Grinning
Dorothy, при нас олимпиадата по английски е на 19.02.2010 Peace

# 658
pinko , свържете се с агенция ,те са професионалисти, имат безброй предложения, зали и заведения Grinning
Dorothy, при нас олимпиадата по английски е на 19.02.2010 Peace
Благодаря, трябва да е в един ден с всички, значи и нашата, все пак пише за първото ниво до ...., а за следващите на ...... .

ellytza,  Hug Hug Hug , ами мъже, все трябва да ги тикаме  Joy Joy  Joy

# 659
  • гр. София
Съвсем прясна-прясна новина от днес.Получих на е-адреса си инфо ,че нашето у-ще има 2 срок електронен дневник. Laughing Няма да има скрито-покрито. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт