ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 29 561
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • България
 DSquared аз също го харесах и цял ден мисля по него Wink. Освен това имах и конкретен повод за размисли - майка ми отново ми се обади, за да ми каже, че не трябва да разрешавам толкова неща на дъщеря ми, защото тя е постъпвала по друг начин с мен и точно той е правилния  smile3511.  Предполагам се досещате, че ако това беше свекърва ми, отдавна да сме се забравили Wink. Постоянно ми се натяква, че се държа различно с децата си. Но как да се държа еднакво като - 1во са различен пол, 2ро - имат разлика 8г., 3то - единият е домошар, а другият се чуди къде да отиде и има за цел да обиколи света....
 Просто се чудя, как щерка ми постига толкова неща в живота си с майка като мен....

# 571
  • Sofia
Софи  Hug  аз мисля че си прекрасна майка.
Факта че дъщеря ти ,ти предлага  да пушите заедно наргиле,показва че си изградила правилно отношение .
За нея ти си  приятелка ,а това е много ценно,  особено в тази възраст когато повечето родители са "врагове" Peace
Постиженията и са  свързани с това че усеща вашата подкрепа и разполага с достатъчно свобода,  която я  вдъхновява за постигане на високи цели.

# 572
  • България
DSquared   Hug , имах нужда от тези думи.

# 573
  • През девет земи в десета
За нея ти си  приятелка ,а това е много ценно,  особено в тази възраст когато повечето родители са "врагове" Peace
Peace

Това,много ми хареса,много добре казано и смятам,че моите деца точно така ме възприемат,никога като враг.С моята майка винаги съм си била много близка ,винаги тя е била човека с който мога да споделя всичко и да знам че ще получа подкрепа,независимо дали съм сбъркала аз или някой друг,опитвам се децата да разчитат на мене по същия начин.

Софи,аз също смятам,че си чудесна майка Peace Децата се обичат еднакво силно,но няма начин да имаш еднакво отношение към различни личности, с различна възраст,пол ,характер и интереси Peace

Ние също сме болни,Гого се разболя последния ден преди да излязат в грипна ваканция,Цвети май се зарази от него,започва да кашля,дано не стане по-сериозно.Валерия покрай нова година беше много зле на антибиотик,сега ми се обади от работа,че ужасно я боли ухото.
Двамата със Станислав се държим засега,но ако са зле децата в неделя...........не знам дали ще успеем да дойдем newsm78 не смея да ги оставя така на майка и татко да не заразим и тях. Whistling Всеки случай не сме се отказали,надявам се да са добре дотогава.

# 574
DSquared , благодаря за споделеното. Hug

Не знам защо/или може би знам/, но докато четях 10-те "заповеди" за родители, които Деси написа в темата се сетих за младежа от Кърджали, посегнал фатално на своята майка. Не ми излиза от главата това момче. Чудя се колко и кои от тези заповеди майката е счела за маловажни. Колко ли несподелени думи, мигове, прегръдки е имало между майка и син. Confused
Не ми отговаряйте, въпросите са риторични, не ми се дълбае в темата...

Иначе аз съм против прекалената свобода или прекалена строгост. Според мен добри резултати при възпитанието се постигнат при балансирането на двете- премерена строгост +разумна свобода.
Дали съм го постигнала...Идея си нямам. Thinking

... 3то - единият е домошар.....
Ако не ме лъже паметта зодия рак. Grinning
Имам един такъв вкъщи.
Твоят син ще бъде чудесен баща и съпруг...и голям домошар!

Иначе девойката прекарва ваканцията чудесно, а аз два пъти по-добре от нея, предвид и това, че бройката на децата вкъщи ми е намаляла тройно. Grinning
Един вид, отдала съм се на релакс и спокойствие.

# 575
  • България
Фран никак не те лъже паметта Wink - рак, който се чувства най-добре в къщи Simple Smile. Едва го изкарваме навън. Къде са твоите деца, та са те освободили от присъствието си?
 И аз нямам оплаквания от ваканцията - разполагам с два броя здрави деца. Личната ми далавера е, че не ставам в 6.30 за да приготвям първокласника и да го водя на училище.  newsm44 Оставила съм ги двамата и се оправят някак - малкия става първи и си прави мляко с нескуик, по някое време дядо му го извежда и освобождава сестра му от неговото присъствие. Девойката вчера прави картофени кюфтета - бяха чудесни с един малък недостатък - време за приготвяне - 12.30 - 19.30 /накрая с помощта на мама/. Чудя се как не се е отказала Simple Smile.

# 576
  • София
Момичета, много съжалява, но тази Сурва ще е без мен, пак. Излязоха някой непредвидени събития, които не ме късаят мен лично, но ще трябва да помагам на приятел. Така че ме отпишете от пернишкото приключение  Tired
Аз също много се впечатлих от историята на 17-годишния младеж и следя медиите специално за този случай.
Моята дъщеря реши и тя да готви картофени кюфтета. След като и казах да внимава много с пърженето ( тя е на 12 год) се отказа и направи запечени картофи с шунка и сметана. Готвенето и отне време в интервала 13.30 - 20 часа, като след 19 часа се включих и аз  Laughing

# 577
  • София и там където не се пуши
И аз много го мисля, това момче, просто нямам думи, чак сърце ме боли.

# 578
Привет момичета , не знам дали ще успея да дойда в неделя
този грип ни повали всички тотално
Софи радвай се ,че иска да споделя с теб тези моменти. Ние с момчетата лятото пушихме наргиле
и ни беше супер / аз не съм пушач , но ми хареса и на тях също /
това означава че те приема много близко до себе си и има нужда от теб
Божеееее   дано доживея да ми сготвят нещо , ако видите днес каква крем супа от готовите бяха си спретнали - живи ще ги ожалите  Sick
Целувки от мен

# 579
Май отпадам за Неделя  Confused

Иначе грипът ни подмина  Mr. Green

# 580
Ох гадно е с тази грипна епидемия, толкова народ отпада, накрая май само аз и птицата останахме.  newsm78

А София  Joy

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 13:55 от Dorothy

# 581
  • София
Инфо за НПМГ 2-ри срок
http://www.npmg.org/index.php?page=home

# 582
Ние категорично отпадаме за неделя.Цвети е с температура,цяла нощ не успяхме да я свалим, кашля,хремава е,боли я коремчето и сме на антибиотик,защото най-вероятно се е заразила от племенника,той беше болен от бронхопневмония ,както и половината му клас. ooooh!

Гого също кашля,не знам как ще ходи на училище от понеделник ooooh! Мисля да го освободя от физическо за тази седмица,пък по нататък май за постоянно,защото няколко пъти си идва с астматичен пристъп след като са тичали навън на студа.Преди години имахме големи проблеми и най-редовно му биеха урбазон,после нещата се нормализираха и сега пак.Слава богу ,оправя се само с инхалатор Вентолин и хич не ми се иска да не играе физкултура,но се чудя с тези големи амбиции на госпожата за спортни постижения и той се напъва ,но не става newsm78
Или пък да поговоря с нея,че искам да си влиза в часовете,но да не го юрка толкова newsm78 Обаче ако пък ще му пише тройки newsm78 Иначе за срока има 5,бил единствения,който няма пропуск от часовете ѝ и винаги е с екип,обаче норматива го покрива за 3-ка Thinking newsm78

Програмата я е проверил още вчера или днес сутринта,беше много притеснен как ще ходи в понеделник на училище без да си научи Laughing

# 583
В ПОНЕДЕЛНИК - никой не е на училище.

# 584
В ПОНЕДЕЛНИК - никой не е на училище.
както се пада другата седмица Laughing аз не съм много в час,той си знае,да се оправя,мерси Peace

Общи условия

Активация на акаунт