Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 1

• 46 256
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Кажи от коя част на Бургас си? Има много клубове за почасово гледане на деца.

# 436
В Центъра съм. Търся клуб, в който да мога и да го оставя сам за 1 час примерно.

# 437
  • Бургас
Смарти Парти зад хотел Плаза на Богориди.

# 438
  • Burgas
До училище Братя Миладинови в 39бл има един клуб„Слънце"мисля,че там също гледат по часово деца.

# 439
Здравейте, искам да попитам има ли някъде в Бургас детски клуб, в който да мога да оставя детето си почасово??? Той е на 1 годинка и 3 месеца.

На ул. "Кирил и Методий" - ама в горната й част, откъм Автото има такъв клуб /срещу този магазин детския "Quality" се пада горе-долу/.
Мацката е много готина там, обаче иска детенцето да е проходило.
Цените ги забравих какви бяха, но миналата година ми се сториха приемливи.

# 440
А този клуб на ул. Кирил и Методий съществува ли още? Стори ми се, че като минавахме от там с колата на негово място има нещо друго. Не обърнах внимание много много.
В детския клуб Слънце има деца - големи , които са там цял ден, занимават се обядват.  Аз моя моя малкия съм го оствяла там  за 1 час - от 11 до 12 ч. Помолиха ме в 12 да дойда навреме да си го прибера защото по -големите деца трябвало да се хранят. Така че този детски клуб ми се струва че е за по-големи дечица.

На детски клуб " Амазония" има деца да играят на възраст 1-3 години . Но майките са там в заведението . В " Щуромания" също.

# 441
  • Бургас
Този на Кирил и  Методий от доста време е затворен. А Смарти парти са се преместили. Моя позната ми каза, че оставя дъщеря си в Тити Тайс до Старата поща,  но детенцето е по-голямо. За толкова малки деца няма проблем в занималнята /мисля, че беше на Александър Стамболийски/ при рускинята Елена.
Аз този проблем съм го разрешила като ползвам услугите на жена, която разхожда малкия с количката, докато си свърша ангажиментите.

# 442
Този на Кирил и  Методий от доста време е затворен.

Не съм минавала там скоро и не знаех, че са го затворили.
Съжалявам за подвеждащата информация.  Embarassed

# 443
Благодаря ви за отговорите, момичета! При рускинята пробвахме, оставих го за 1 час и си го взех подут от рев!!! Дори не се беше опитала да го успокои.
А, всички останали клубове май искат и майките да са там.

anita_bs, може ли да ми дадеш малко информация за жената, която си наела.Ако искаш на лични.Позната ли ти беше? Защото се притеснявам да го пусна с непознат човек.

# 444
  • Бургас
Здравейте момичета!
Ние също записахме нашето момче на детска ясла, но аз все още много се колебая дали да го пусна. Можете ли да ми споделите, ако имате впечатления от детска ясла "Коледарче" (мисля така се казваше) в кв. Долно Езерово. Чувала съм само, че е ремонтирана и толкова. Говорих за кратко с директорката, която също ми вдъхна кураж, да не се притеснявам, но ...  Confused
Най-вече се страхувам от факта, че детето ми няма създадени навици да се храни само и да ходи на гърне. Голям проблем е също, че не може да заспива сам. Сега е на 1,5 год. и до септември месец едва ли ще е усвоил тези умения, освен може би да го науча да заспива сам. Та въпросът ми е, до каква степен се полагат грижи за децата в това отношение и ако може накратко да ми кажете как протича деня на детето в яслата?
Извинявам се предварително, ако темата е разисквана много пъти и аз съм поредната с тези въпроси.

# 445
  • Burgas
На моя мъж колегата е от Д.Езерово и детето му беше на ясла там,мисля,че бяха доволни.Мисля,че децата които не могат да се хранят им помагат,също така ако са с памперс ги слагат на гърне,за да ги научат,то пак си зависи от яслата де.

# 446
  • Бургас
лятото разрешават ли да се носи торта със сертификат? за пламъчето става въпрос

# 447
[/quote забранено  е

# 448
Луси, взимат под внимание настоящ адрес. Сменя се с формуляр в общината - отзад става на едно гише и плащане, буквално за минути. Аз смених постоянния адрес, но тогава сменяш и лична карта.
Адреса е едно от предимствата, които се ползва, но ти за ясла си закъсняла, за ДГ направо догодина -тъкмо Марти ще е на 3 . Защото от чиста ясла, каквато е щурче не е толкова лесно да отидеш в Андерсен, която ти е близо. Адресната регистрация според мен е важна, защото има голям наплив за там, особено откакто имат и басейн. Мои познати от М.рудник и къде ли не си водят децата в Лазур, тъй че си направи труда да скокнеш до общината.
Аз съм на работа, но звънкай...

Виде, мерси за инфото Hug ще отскоча до общината да си сменя настоящия адрес щом него гледат, усетих аз че си се върнала на работа не те засичам в махалата Wink

# 449
  • Бургас

Информативно - вчера видях майка, която носеше торта в ясла 1, надявам се , че условията важат за всички ясли  Peace

Общи условия

Активация на акаунт