Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия - 1

• 46 550
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
здравейте момичета!Имам страхотен проблем и се надявам да ми предложите някво решение
Синът ми е на 2.9г ,миналата година ходих да го запиша в близка до нас градинка в ЦГЧ но директорката ми каза ,че няма проблем с местата имало за всички ,децата се приемали по всяко време  и ,че не е нужно да подавам предварително документи.
да ама не!преди месец отивам пак в същата градинка оказва се че директорката е сменене,места няма,приемът е приключил април месец и малкия могат да го вземат чак догодина след кандидатстване април месец!направо съм отчаяна!споделете моля ви ако сте наясно как стоят нещата -страшно съм объркана
И за яслите ли положението е същото
Предварително благодаря

# 526
  • у нас
Доверявам се на Sinara и записвам моето гардже в №5  Laughing
Все пак се надявам, че ще я научат на гърне, да заспива самичка, да се храни сама, да не бие децата и да спре да крещи и да се кара, когато не стане на нейното  Peace

Аз не сгреших като се доверих на моя позната, която ми препоръча тази групичка, но CatWoman моето дете като тръгна на ясла беше по-голямо и сама си яде от годинка и нещо, заспива  като по часовник, не е агресивна. Не ми са се оплаквали, но съм чувала, че на други майки като детето не е слушало или е направило нещо го казват, то е нормално де, нали родителя трябва да знае как се развива и как е изкарало деня детето му. За мен най-важното беше, че като наближавахме яслата детето почваше да бяга и бързаше да влиза в групата. Не се е инатяла и винаги с голямо желание ходеше на ясла. А така и аз бях по-спокойна. Но какъвто и избор да направиш ще се научи детето  Simple Smile

ivan4e84, за коя градина става дума? По комплексите има места, и на градината до дом "Майка и дете" в "Зорница".

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 11:00 от Sinara

# 527
става въпрос за Синчец в центъра
и къде мога да видя в кои градини има места по принцип -искам само да ми е наблизо нямам претенции в коя ще бъде

# 528
здр мами по принцип трябва да се обикаля по градините и да се пита поне аз до колкото съм се ровила в интернет не съм видяла и най вече да се ходи няколко месеца преди приемането. Моето дете ще постъпва септември на градина , а го записахме април месец.

# 529
  • у нас
става въпрос за Синчец в центъра
и къде мога да видя в кои градини има места по принцип -искам само да ми е наблизо нямам претенции в коя ще бъде

незнам дали някъде ги има обявени тези места, но най-точно ще ти кажат в Общината. За центъра се съмнявам да има свободни места, освен ако някой не се е отказал.

# 530
  • у нас
Моето дете ще постъпва септември на градина , а го записахме април месец.

Нормално е - април беше приема на документи, май излязоха резултатите, а началото на учебната година е през септември.

# 531
Но какво става когато се чуят лоши отзиви за градината в която ще постъпва детето ти?Моят случай е именно такъв и много ме притеснява , но дано да не е така.Казаха ми че в тази градина в която ще постъпва детето биели децата и именно за това отписали едно детенце, но като нямам доказателства не мога нищо да кажа ще се разбере когато детето ми започне да ходи.

# 532
  • у нас
Но какво става когато се чуят лоши отзиви за градината в която ще постъпва детето ти?Моят случай е именно такъв и много ме притеснява , но дано да не е така.Казаха ми че в тази градина в която ще постъпва детето биели децата и именно за това отписали едно детенце, но като нямам доказателства не мога нищо да кажа ще се разбере когато детето ми започне да ходи.

за коя градина става дума?

# 533
градината е Бургас к-с Меден Рудник бл 462 "Надежда13"

# 534
И без това ходихме с рев на ясли.Сега и това ако го има не знам.А много искам да ходи с желание да му е интересно там.Само тогава ще бъда по спокойна.

# 535
  • Burgas
Shocked А сигурна ли си,че е вярно,от кой го чу,ако е слух от уста на уста не вярвай много,разпитай майки на които децата им посещават тази градина.

# 536
Ами от една жена само го чухме ,но факта ,че са си отписали детето заради това повече ме тревожи дано да не е вярно.Вие от Бургас ли сте?

# 537
  • Бургас
градината е Бургас к-с Меден Рудник бл 462 "Надежда13"
За там съм чувала само негативни отзиви! На моя съседка, чийто дете посещаваше тази градина спря да говори  ooooh!, тя успя да го премести в ОДЗ №1 "Морска звезда" и детето се оправи, дори стана доста приказливо Laughing. Друга майка ми се оплакваше, че детето и се връщало винаги гладно, а и учителките имали, така да се каже, нееднакво отношение към деца, чийто  родители вече са ги научили на да познават буквите и цифрите и такива, които те би следвало да научат, все пак това им е работата Naughty. А и веднъж бях свидетел как им носят храната - лелките излизаха с пластмасови кофи без капаци, застанаха до казаните за смет, където пристига колата с храната от ДК и като, че ли помия на прасета сипваха изсипаха в кофите храната Sick. Това беше преди година, нещата може и да са се променили, ако за този период са подменили малко силно пенсионерски състав на колектива им, но не ми се вярва много. newsm78

# 538
Със сигурност ще проуча нещата и ако на истина има нещо такова ще се погрижа да се оправи тази ситуация Naughty

# 539
  • Burgas
Ами от една жена само го чухме ,но факта ,че са си отписали детето заради това повече ме тревожи дано да не е вярно.Вие от Бургас ли сте?
Аз живея в Славейков.
Няма ли друга градина в близост до вас?

Общи условия

Активация на акаунт