Камъни в жлъчката - 1

• 244 484
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
И при мен от тогава се започна. При нарастването на плода се притиска жлъчката и не може да функционира нормално, затова започват да се образуват камъните.
И на мъжете ли от това им се образуват камъните? А какво ще кажете за камъни в жлъчката на жена която не е раждала, няма наследствена обремененост в рода си? Извинявм се за въпросите, но ми се струва че това са нелепи догадки в които няма логика! Приятна вечер  bouquet

Здравейте и от мен! За съжаление повече от 9 месеца и аз се мъча със жлъчни кризи. Проблемът ми е, че не мога да нацеля читав гастроентеролог, който хуубаво да ми разясни какво става с мен. Нагледах се на здравни пътеки и какви ли не други планове за точене на здравната каса, а мен си ме боли...
Напоследък кризите са толкова чести, че все повече ме е страх. Момичета, посъветвайте ме какво да правя. В моментите на болка дори обезболяващите не помагат, кошмарно е, осъмвам превита от болка.
Не съм пила билката на бай Васил, за когото пишете, кажете, да я почвам ли? И къде да ме видях на хубав ехограф в Пловдив?
Ще съм благодарна на всякакви съвети, така се чувствам като бомба със закъснител, никога не знам кога ще избухна...  Praynig
Здравей, като чета постовете на Lubricant все повече се навеждам до мисълта, че ако не умреш от жлъчни кризи ще умреш по-късно от липсата на жлъчка!!! Може да прочетеш поста му или поста и не ми стана ясно жена ли е или мъж от ника!?
За този пост говоря:
До колкото четох и се интересувах премахването не е 100 % гаранция, че ти се решават проблемите. В една лекция на д-р Емилова обясняваше, че при повечето пациенти с премахната жлъчка се развива по-късно рак на дебелото черво, защото жлъчния мехур пропуска жлъчния сок към дванайсетопръстника на определени интервали, а като го няма този контролиращ орган, този сок се излива постоянно. Това е може би и причината за диарията след операцията. Отделно и, че при много пациенти си има симптомите след операцията, все едно жлъчката си е там. Но както и да е, за себе си реших, че все пак операцията е крайния вариант и да опитам първо с природната медицина, гладолечение, билки и т.н.

Изумена съм от такива твърдения и искам доказателство за написаното иначе ще го счета за интернет-психически тормоз! Как мислиш, обосновано ли е или не мнението ми? А може би никой не е забелязал поста на форумджията?! bouquet

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 19:36 от kori_1

# 121
И при мен от тогава се започна. При нарастването на плода се притиска жлъчката и не може да функционира нормално, затова започват да се образуват камъните.
И на мъжете ли от това им се образуват камъните? А какво ще кажете за камъни в жлъчката на жена която не е раждала, няма наследствена обремененост в рода си? Извинявм се за въпросите, но ми се струва че това са нелепи догадки в които няма логика! Приятна вечер  bouquet

Здравейте и от мен! За съжаление повече от 9 месеца и аз се мъча със жлъчни кризи. Проблемът ми е, че не мога да нацеля читав гастроентеролог, който хуубаво да ми разясни какво става с мен. Нагледах се на здравни пътеки и какви ли не други планове за точене на здравната каса, а мен си ме боли...
Напоследък кризите са толкова чести, че все повече ме е страх. Момичета, посъветвайте ме какво да правя. В моментите на болка дори обезболяващите не помагат, кошмарно е, осъмвам превита от болка.
Не съм пила билката на бай Васил, за когото пишете, кажете, да я почвам ли? И къде да ме видях на хубав ехограф в Пловдив?
Ще съм благодарна на всякакви съвети, така се чувствам като бомба със закъснител, никога не знам кога ще избухна...  Praynig
Здравей, като чета постовете на Lubricant все повече се навеждам до мисълта, че ако не умреш от жлъчни кризи ще умреш по-късно от липсата на жлъчка!!! Може да прочетеш поста му или поста и не ми стана ясно жена ли е или мъж от ника!?
За този пост говоря:
До колкото четох и се интересувах премахването не е 100 % гаранция, че ти се решават проблемите. В една лекция на д-р Емилова обясняваше, че при повечето пациенти с премахната жлъчка се развива по-късно рак на дебелото черво, защото жлъчния мехур пропуска жлъчния сок към дванайсетопръстника на определени интервали, а като го няма този контролиращ орган, този сок се излива постоянно. Това е може би и причината за диарията след операцията. Отделно и, че при много пациенти си има симптомите след операцията, все едно жлъчката си е там. Но както и да е, за себе си реших, че все пак операцията е крайния вариант и да опитам първо с природната медицина, гладолечение, билки и т.н.

Изумена съм от такива твърдения и искам доказателство за написаното иначе ще го счета за интернет-психически тормоз! Как мислиш, обосновано ли е или не мнението ми? А може би никой не е забелязал поста на форумджията?! bouquet
Така е. Просто се опитвам да спечеля малко време. Ако нещата стигнат до там, естествено, че ще се оперирам. Казаха ми, че не е препоръчително след операцията да вдигаш тежко известно време, да ми поотхвръкнат дечицата, тогава ще му мисля...
А за страшните прогнози - просто звучи много по-интересно и драматично да стреснеш някой, затова и като забременях "проблемно" спазвах дълго хигиена на четене... Peace

# 122
  • Пловдив
kori_1, опитах се да кажа, че лекарите съветват премахването на жлъчката, като го "рекламират" като рутинна операция и не те запознават с рисковете на живот без жлъчка. Това, което Емилова обясняваше е, че жлъчния сок от жлъчката се складира в нея и се изпуска на определени интервали към двандесетопръстника. Когато жлъчката е премахната този сок изтича неконтролирано и постоянно и се натрупва по стените на дебелото черво, което може да е предпоставка за развиване по-късно на рак на червото. Не е гаранция, че ще се случи, но е риск, за който лекарите не предупреждават, нали?!
Освен това липсата на жлъчка затруднява и натоварва работата на панкреаса, което може да доведе до спирането на производството на инсулин, а като не се произвежда инсулин...диабет.
И разбира се, че на мъжете не им се появяват камъни от бременност  Mr. Green Това е една от възможностите, не единствената, забележката ти беше неуместна Wink
Съжалявам, ако си се почуствала засегната, предполагам, че си с премахната жлъчка, не е била това целта ми да засягам когото и да било. Постовете ми са към тези, на които им предстои решението дали да я махнат или не и да знаят за рисковете, за които лекарите спестяват да информират. Не съм медицински кадър, просто споделям информацията,  която на мен ми е била дадена и ако не беше така сигурно и аз сега щях да съм без жлъчка. Но като знам нещо не ми пречи да го споделя и с другите, а всеки сам си взима решение, всеки си върви по своя път. Не ми е цел да се заяждам по форумите и да трупам негативни емоции Wink
Със здраве!!!

# 123
  • Пловдив
Друго, което исках да споделя с вас (който не се интересува от алтернативно лечение може да пропусне поста) е една теория, над която аз все повече се замислям, а именно, че каквато и болест да се появява в живота ни, тя е отражение на някакъв духовен дисбаланс. Гуруто ми по йога ни разказваше конкретно за жлъчката, че когато задържаме негативни емоции в себе си, гняв, агресия, които не намират външен израз или отработване на вътрешно ниво, започат да се образуват камъни. В хатха йога има много асани, които хармонизират енергиите и подобряват работата на органите, така че това е също възможност за справяне с проблема.
Преди време четох и една книга "Болестта като път", в която също се разглежда болестта на тялото като външен израз на болест на душата. Цитирам ви какво конкретно за жлъчката пише, но е хубаво цялата книга да се разгледа, за да се разбере същността:

"Жлъчният мехур събира произведената от черния дроб жлъчка. Жлъчката обаче не може да се включи в храносмилането, ако жлъчните канали са запушени от камъни, както често става. От разговорния език знаем, че жлъчната течност съответства на агресията.
Казваме за някои хора: бълват жупел и жлъч; на сърце им - жлъчка и отрова. „Холерикът" дори носи името на тази жлъчна, заприщена агресия.
Прави впечатление, че камъни в жлъчката се срещат по-често у жени, докато, напротив, камъните в бъбреците са по-обичайни при мъжете. Освен това камъни в жлъчката са значително по-чести при жените с деца, отколкото при нераждалите. Тези статистически данни може би могат да улеснят малко нашето тълкуване. Енергията иска да тече. Възпрепятства ли се потокът на енергията, стига се до нейния застой. Не намери ли заприщената енергия по-продължително време никакъв отток, тя проявява тенденция да се засилва и натрупва. Отлагания и образуване на камъни в тялото винаги е израз на коагулирана енергия. Камъните в жлъчката са вкаменена агресия. (Енергия и агресия са почти идентични понятия. Би трябвало да е ясно, че думи, като например агресия, за нас нямат никакъв негативен нюанс. Агресията ни е тъй наложително необходима, както жлъчката или зъбите.)
Поради това честотата на камъните в жлъчката не изненадва особено при омъжени жени със семейство. Тези жени изживяват семейството си като структура, която им пречи да оставят своята енергия и агресия да текат по собствени закони. Те изживяват семейните ситуации като принуда, от която не се решават да се освободят - енергиите коагулират и се вкаменяват. В коликите пациентът е принуден да наваксва всичко, за което преди това не е намирал смелост. С твърде много движения и викове доста от потисканата енергия отново протича. Болестта ни прави честни!"
Естествено всеки за себе си може да си зададе въпроса какво го гневи така, че да не може да отработи емоцията.

# 124
kori_1, опитах се да кажа, че лекарите съветват премахването на жлъчката, като го "рекламират" като рутинна операция и не те запознават с рисковете на живот без жлъчка. Това, което Емилова обясняваше е, че жлъчния сок от жлъчката се складира в нея и се изпуска на определени интервали към двандесетопръстника. Когато жлъчката е премахната този сок изтича неконтролирано и постоянно и се натрупва по стените на дебелото черво, което може да е предпоставка за развиване по-късно на рак на червото. Не е гаранция, че ще се случи, но е риск, за който лекарите не предупреждават, нали?!
Освен това липсата на жлъчка затруднява и натоварва работата на панкреаса, което може да доведе до спирането на производството на инсулин, а като не се произвежда инсулин...диабет.
И разбира се, че на мъжете не им се появяват камъни от бременност  Mr. Green Това е една от възможностите, не единствената, забележката ти беше неуместна Wink
Съжалявам, ако си се почуствала засегната, предполагам, че си с премахната жлъчка, не е била това целта ми да засягам когото и да било. Постовете ми са към тези, на които им предстои решението дали да я махнат или не и да знаят за рисковете, за които лекарите спестяват да информират. Не съм медицински кадър, просто споделям информацията,  която на мен ми е била дадена и ако не беше така сигурно и аз сега щях да съм без жлъчка. Но като знам нещо не ми пречи да го споделя и с другите, а всеки сам си взима решение, всеки си върви по своя път. Не ми е цел да се заяждам по форумите и да трупам негативни емоции Wink
Със здраве!!!
За какво засягане става въпрос не разбрах?! Не разбрах и дали вие сте доктор? И също така не разбрах вие какво решение предлагате, ако жлъчката е пълна с камъни и човек има всеки месец кризи, или всеки ден? Нима не знаете, че това е ежедневен риск за човека който носи тази жлъчка и може и следващия ден да не настъпи за него-тоест да е мъртав! Та какво решение предлагате?

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 17:34 от kori_1

# 125
  • Пловдив
И разбира се, че на мъжете не им се появяват камъни от бременност  Mr. Green Това е една от възможностите, не единствената, забележката ти беше неуместна Wink
Съжалявам, ако си се почуствала засегната, предполагам, че си с премахната жлъчка, не е била това целта ми да засягам когото и да било. Постовете ми са към тези, на които им предстои решението дали да я махнат или не и да знаят за рисковете, за които лекарите спестяват да информират. Не съм медицински кадър, просто споделям информацията,  която на мен ми е била дадена и ако не беше така сигурно и аз сега щях да съм без жлъчка. Но като знам нещо не ми пречи да го споделя и с другите, а всеки сам си взима решение, всеки си върви по своя път. Не ми е цел да се заяждам по форумите и да трупам негативни емоции Wink
Със здраве!!!
За какво засягане става въпрос не разбрах?! Не разбрах и дали вие сте доктор? И също така не разбрах вие какво решение предлагате, ако жлъчката е пълна с камъни и човек има всеки месец кризи, или всеки ден? Нима не знаете, че това е ежедневен риск за човека който носи тази жлъчка и може и следващия ден да не настъпи за него-тоест да е мъртав! Та какво решение предлагате?

kori_1, виждам, че четеш между редовете, с удоволствие бих ти отговорила, но не мисля че търсиш отговор, вече си го открила. Това, което съм споделила като опит го има по-напред в темата - може да видиш и другите ми постове, освен тези които с упрек си цитирала.
Както казах и по-напред всеки сам трябва да взима решение за живота си. Има и алтернативни методи, вярвам в тях и съм ги споделила, все пак това е форум за взаимопомощ и ще се радвам, ако по някакъв начин помогна на някой, така както много други хора са помагали на мен без дори и да разберат. Но ако ти си тук, за да обвиняваш, упрекваш, заяждаш и т.н. единственото, което мога да кажа е, че жлъчните забележки са в основата на здравослословния проблем.

# 126
Вмъквам се в темата за да подкрепя мнението на kori_1.Един месец след като родих започнах да правя страхотни жлъчни кризи.Ужасни болки,изпивала съм по цяла шепа обезболяващи и нищо.Два пъти лежах в болница,а колко пъти осъмвах в Бърза помощ.След поредната криза реших,че не мога да живея по този начин повече и се оперирах.Всичко мина за 3 дни.Оказа се,че жлъчката ми е била пълна с камъни и кал.Било е въпрос на време да стане непоправимото.След операцията спазвах диета 2 месеца и оттогава вече половин година живея нов живот.Лекарствата са изхвърлени,ям абсолютно всичко,живея пълноценно.Затова слушайте докторите и не се самолекувайте в къщи с билки на самозвани лечители.С лимон и зехтин може да изхвърлите някоя песъчинка,но цяла купчина камъни-съмнявам се.Но всеки си носи глава на раменете и си поема риска.

# 127
  • Пловдив
Естествено, че ако положението е такова, че застрашава живота ще се предприеме операция - живота на всеки е много по-важен от убежденията.

При мен кризите намаляха от момента, в който промених начина си на хранене. Е, усещах тежест от време на време, но не беше тази болка. Затова ми е интересно какъв ви е бил режима на хранене преди кризите?
Хипократ е казал: "Храната трябва да бъде твоето лекарство и лекарството трябва да бъде твоя храна."  Струва ми се логично Simple Smile

antonik, ако не бях видяла тази купчина със зелени гадости, които изхвърлих, никога не бих повярвала, ако някой ми беше казал, че с нещо толкова просто може да се постигне такъв резултат. Тези дни планувам пак да си направя пречистващата процедура, ако все още е останало нещо ще направя по-качествена снимка. Но си права, че всеки трябва да си поеме сам риска, не съветвам никого нищо, при мен се е получило, не се знае дали при всеки ще е така Peace

# 128
Na 100 procenta podkrepqm Lubricant !
izvinqvam s eza latinicata ,no ne moga da vklu4a kirilizatora.
Iskam da kaja ,4e za tova dali trqbva da premahnem jla4kata ili da piqm bilki,e  vapros n ali4en izbor.Sabirame s etyk,za da spodelim nesto,ot koeto sme dovolni i ni e pomognal,ili tova koeto ne ni e pomognalo.Kito iska da vqrva i da probva,a koito ne iska-po dobre da ne  4ete vaobste i da ne puska izli6ni komentari.

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 22:32 от ilein7

# 129
Друго, което исках да споделя с вас (който не се интересува от алтернативно лечение може да пропусне поста) е една теория, над която аз все повече се замислям, а именно, че каквато и болест да се появява в живота ни, тя е отражение на някакъв духовен дисбаланс. Гуруто ми по йога ни разказваше конкретно за жлъчката, че когато задържаме негативни емоции в себе си, гняв, агресия, които не намират външен израз или отработване на вътрешно ниво, започат да се образуват камъни. В хатха йога има много асани, които хармонизират енергиите и подобряват работата на органите, така че това е също възможност за справяне с проблема.
Преди време четох и една книга "Болестта като път", в която също се разглежда болестта на тялото като външен израз на болест на душата. Цитирам ви какво конкретно за жлъчката пише, но е хубаво цялата книга да се разгледа, за да се разбере същността:

"Жлъчният мехур събира произведената от черния дроб жлъчка. Жлъчката обаче не може да се включи в храносмилането, ако жлъчните канали са запушени от камъни, както често става. От разговорния език знаем, че жлъчната течност съответства на агресията.
Казваме за някои хора: бълват жупел и жлъч; на сърце им - жлъчка и отрова. „Холерикът" дори носи името на тази жлъчна, заприщена агресия.
Прави впечатление, че камъни в жлъчката се срещат по-често у жени, докато, напротив, камъните в бъбреците са по-обичайни при мъжете. Освен това камъни в жлъчката са значително по-чести при жените с деца, отколкото при нераждалите. Тези статистически данни може би могат да улеснят малко нашето тълкуване. Енергията иска да тече. Възпрепятства ли се потокът на енергията, стига се до нейния застой. Не намери ли заприщената енергия по-продължително време никакъв отток, тя проявява тенденция да се засилва и натрупва. Отлагания и образуване на камъни в тялото винаги е израз на коагулирана енергия. Камъните в жлъчката са вкаменена агресия. (Енергия и агресия са почти идентични понятия. Би трябвало да е ясно, че думи, като например агресия, за нас нямат никакъв негативен нюанс. Агресията ни е тъй наложително необходима, както жлъчката или зъбите.)
Поради това честотата на камъните в жлъчката не изненадва особено при омъжени жени със семейство. Тези жени изживяват семейството си като структура, която им пречи да оставят своята енергия и агресия да текат по собствени закони. Те изживяват семейните ситуации като принуда, от която не се решават да се освободят - енергиите коагулират и се вкаменяват. В коликите пациентът е принуден да наваксва всичко, за което преди това не е намирал смелост. С твърде много движения и викове доста от потисканата енергия отново протича. Болестта ни прави честни!"
Естествено всеки за себе си може да си зададе въпроса какво го гневи така, че да не може да отработи емоцията.

Ей на това мнение съм и аз вече.
Моя омеопат е на същото мнение и затова и аз те подкрепям .
Вече започвам подготовка за пречистването и аз да го направя

# 130
  • София
аз,когато получих първата по-силна  жлъчна криза и отидох в поликлиниката,ми направиха кръвни изследвания,всичко беше добре с изключение на амилазата,беше леко завишена,това показва и леко възпаление на панкреаса,а мен това ме притеснява повече,та сега гледам да спазвам диета,но пак си ме боли,много се шашкам да не е от панкреаса,на ехограф ме гледаха и ми казаха,че имам много малки камъчета в жлъчката и жлъчна шлака,а панкреаса е добре,дано!!!Но тези болки около пъпа,в дясно и вчервата,оригвания,газове продължават каквото и да ям..........ужас,вече ми писна от стомашно неразположение.......кой какво прави мен все ме боли коремът Sad,ще ходя скоро пак на гастро да видим какво друго лечение да се предприеме........уф!

# 131
  • Пловдив
Аз снощи направих отново прочистващата процедура, днес поизхвърлих малко камъни, далеееч по-малки като размер и брой от преди  Laughing Този път успях да направя по-сносни снимки, сложих 1 стотинка, за да добиете представа за размера.
http://www.prikachi.com/images/144/3404144k.jpg
http://www.prikachi.com/images/146/3404146A.jpg
http://www.prikachi.com/images/147/3404147x.jpg
http://www.prikachi.com/images/148/3404148J.jpg
http://www.prikachi.com/images/149/3404149M.jpg

# 132
Божке , ти си като каменоломна  Wink (не се обиждай) , и тези камъни всички те как ги изкара бе жена.Направо ти се чудя. Абе вече вземам сериозни мерки за това прочистванепък дано и моя излезе , макар че малко ме е страх че е 1 и голям и да не запецне някъде.

# 133
Вмъквам се в темата за да подкрепя мнението на kori_1.Един месец след като родих започнах да правя страхотни жлъчни кризи.Ужасни болки,изпивала съм по цяла шепа обезболяващи и нищо.Два пъти лежах в болница,а колко пъти осъмвах в Бърза помощ.След поредната криза реших,че не мога да живея по този начин повече и се оперирах.Всичко мина за 3 дни.Оказа се,че жлъчката ми е била пълна с камъни и кал.Било е въпрос на време да стане непоправимото.След операцията спазвах диета 2 месеца и оттогава вече половин година живея нов живот.Лекарствата са изхвърлени,ям абсолютно всичко,живея пълноценно.Затова слушайте докторите и не се самолекувайте в къщи с билки на самозвани лечители.С лимон и зехтин може да изхвърлите някоя песъчинка,но цяла купчина камъни-съмнявам се.Но всеки си носи глава на раменете и си поема риска.
Искрено ти благодаря antonik за правилното разбиране на това, което съм написала. Жалко, че има такива хора като Лубрикант, които се правят на доктори, още по-лошо цитират някой с титла на доктор като злепоставят по този начин друг човек! Надявам се всичко с теб да е наред и са си в блестящо здраве, тъй като сега още един мъничък човек има нужда от теб и ти си целия му свят. Дано, никой не гледа с лека ръка на тази болест и не бъде нехаен, за да не се окаже че живота му е свършил преждевременно!!! Както наблюдавам повечето жени са с този проблем, не че няма мъже...По-скоро болестта се дължи на стрес и вредно хранене, но намалянето на вредната храна няма да спаси вече пълна с камъни жлъчка, която прави кризи всеки ден, всяка седмица или месец, мисля че това е излишен стрес, а и понякога края е фатален-смърт!!! Моля ви, не бъдете нехайни и не четете небивалиците на разни некомпетентни лица, които НЕ са минали през този проблем и се опитват да ви залъгват като всъщност, така не ви правят услуга,а напротив поставят живота ви на косъм! Антоник, ти ме насърчи с позитивизма и покрепата си, тъй като много точно си разбрала какво пиша в постовете си! Понякога четенето и слушането на съвети от НЕкомпетентни лица може да ни коства живота, така че моля ви пазете здравето и живота си, от това по-ценно няма! Усмивки за всички които ме разбраха и успех на всички които се борят с такъв проблем! Имам позната която бе на косъм от живота, без малко да си отиде от този свят, но слава Богу жива е има си дете операцията беше успешна. Имам и друга позната с пълна със камъни жлъчка тя е медицинско лице, но се страхува от операция но тъй като няма да ражда повече е решила, че ще си запази жлъчката на този етап, но риска при бременност е голям, а не само след бременност. Имам и друга позната която е на 90 години и живее и си яде всичко, а е с отсранена жлъчка нейното семейство също са медицински лица!
Който има малко разсъдък, нека се консултира с няколко специалисти и да си зададе въпросите които има и тогава да решава какво ще прави със здравето си! Нелепо е разни не компетентни лица да изказват мнение при условие, че не носят дори титлата Доктор!!! Не искам да обиждам никой, но не считам че някой има това право да се прави на Лекар или Бог или още по-лошо на знаещ който си играе с човешкия живот в този случай давайки мнение, което надали важи за всички случаи!!! Недопустимо е за мен това! Извинявам се, ако съм засегнала някой и по-конкретно Лубрикант, но това е истината! Приятен ден на всички и много здраве преди всичко Heart Eyes

Аз снощи направих отново прочистващата процедура, днес поизхвърлих малко камъни, далеееч по-малки като размер и брой от преди  Laughing Този път успях да направя по-сносни снимки, сложих 1 стотинка, за да добиете представа за размера.
http://www.prikachi.com/images/144/3404144k.jpg
http://www.prikachi.com/images/146/3404146A.jpg
http://www.prikachi.com/images/147/3404147x.jpg
http://www.prikachi.com/images/148/3404148J.jpg
http://www.prikachi.com/images/149/3404149M.jpg
А чела ли сте, че има различни камъни? Чела ли сте че при всеки е различно как протича дадена болест? И какво доказва това, което показвате не разбирам?! В недоумение съм колко упорит народ има на този свят! Това, че вие си правите нещо с тялото си което не е ясно какво е и какви ще са последствията от него, не значи че и другите трябва да ви следват като овце!!! Без да влагат ни най-малка мисъл в това което ги карате да правят! Simple Smile

Na 100 procenta podkrepqm Lubricant !
izvinqvam s eza latinicata ,no ne moga da vklu4a kirilizatora.
Iskam da kaja ,4e za tova dali trqbva da premahnem jla4kata ili da piqm bilki,e  vapros n ali4en izbor.Sabirame s etyk,za da spodelim nesto,ot koeto sme dovolni i ni e pomognal,ili tova koeto ne ni e pomognalo.Kito iska da vqrva i da probva,a koito ne iska-po dobre da ne  4ete vaobste i da ne puska izli6ni komentari.
Подкрепяйте който си искате, но нямате право да забранявате писането тук Wink
Не сте извинена за латиницата, можехте да си я оправите преди да спамите Wink
Да, точно това и аз казвам че е въпрос на личен избор, дали ще си премахнете жлъчката или ще пиете неща от които може и да не ви се оправи нищо, ами да зазлеете всичко е според случая и разни некомпетентни мнения като вашите не мисля че биха помогнали на някой. Понякога вредят, а може би като погребат някой заради вашето компетентно мнение вие ще сте тази която ще плати погребението?!?! Аз лично не се вживявам на компетентна, просто казам че това което пишете може да го споделите, но не и да го давате като абсолютна алтернатива за лечение, тъй като универсално лечение не съществува и вие го знаете!!! Лечението е индивидуално и е според случая...А и нямате лекарска титла за да налагате мнение или мнението ви да тежи на мястото си!
Болно ми е от такива коментари, дължащи се на незнание и липсата на каквато и да е смислена реакция в случая! Едно ви, казвам като последна мисъл, не рискувайте живота на хората с вашите експерименти, експериментите можете да си ги правите на вашите тела, но не и на чуждите. Не съм се изказала с никаква лоша умисъл, всичко което написах е с пълното съзнание, че тук има най-различни хора които четат темата и не е редно някой да им налага мнението си или да подлага живота им на опасност от смърт правейки тялото си експериментално! Никой не иска да е опитно зайче нали??? Не се нуждая от отговор, тъй като спор няма, просто няма как да се напишат някой неща които е трудно да бъдат обяснени с една дума. Приятен ден  bouquet

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 15:05 от kori_1

# 134
  • Пловдив
kori_1, за пореден път се убеждавам, че не четеш нещата, които са писани преди теб, а търсиш между редовете за какво да се заядеш. Никой никого не кара да прилага каквито и да е било методи за лечение. Всеки си има глава на раменете и си прави изборите в живота. Но не можеш да забраняваш на хората във форума да споделят, когато нещо им е помогнало. Споделила съм именно защото знам какво са кризите, защото и моята жлъчка беше "пълна с камъни" и не съм спала по цели нощи. Не се правя на доктор, не давам съвети и ще се самоцитирам, дано този път го видиш.
Естествено, че ако положението е такова, че застрашава живота ще се предприеме операция - живота на всеки е много по-важен от убежденията.
....
всеки трябва да си поеме сам риска, не съветвам никого нищо, при мен се е получило, не се знае дали при всеки ще е така Peace

Общи условия

Активация на акаунт