Педиатрите във Варна 3

• 431 733
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 425
Здравейте! Simple Smile

Някой може ли да даде мнение за д-р Диана Иванова (Марева) от Клиника Нова?  newsm78

# 1 426
  • Варна
Ние я посетихме 2 пъти - не се харесахме. Но може би е до човек. На мен не ми допадна с колко лека ръка ни лепна диагнозата рефлукс заради само и единствено хъркащо носле сутрин и ни изписа едни "евтини" сиропи..  Нищо не съм купувала и си отмина постепенно от само себе си.
Дадох и втори шанс, когато бебка бе с Т 37- 37.5. Тогава пък без да погледне ушите, а само с натиск на и без друго ревящото дете не знам как , но прецени, че реагира и ни прати на УНГ(нали сме с карта за здр. осигуряване, защо да не облагодетелства и колегата).. Никъде не ходих и нищо не дадох. Т мина за едно денонощие и забравихме за случая.

Всъщност чак се чудя толкова аз ли не подхождам правилно, те ли ме виждат с други очи, че държат да ми изписват менделеевата таблица. Така ли няма лекари, които да не избързват с рецептите, а напротив изчакат да видят организмът на детето дали няма да се справи и сам.  Outta Joint  newsm78

# 1 427
Здравейте! Simple Smile

Някой може ли да даде мнение за д-р Диана Иванова (Марева) от Клиника Нова?  newsm78

Малко извън темата,но искам да попитам къде точно се намира клиника Нова?Понеже ни предстои преглед при нефролог.Знам,че е някъде над Пикадили Младост,но не знам къде точно.

Благодаря!

# 1 428
Малко извън темата,но искам да попитам къде точно се намира клиника Нова?Понеже ни предстои преглед при нефролог.Знам,че е някъде над Пикадили Младост,но не знам къде точно.

Благодаря!
http://www.novavarna.com/index.php/contacts

# 1 429
Здравейте, знае ли някой от вас какъв е начина за смяна на личния лекар (за 6 месечната ми дъщеря става въпрос)? Имам нужда спешно да сменя личния лекар на детето,  а срокът е изтекъл. Абсурд е да чакам декември! Има ли някакъв начин преди това? Благодаря ви!

# 1 430
Здравейте, знае ли някой от вас какъв е начина за смяна на личния лекар (за 6 месечната ми дъщеря става въпрос)? Имам нужда спешно да сменя личния лекар на детето,  а срокът е изтекъл. Абсурд е да чакам декември! Има ли някакъв начин преди това? Благодаря ви!

Имам спомен, че може да се сменя по всяко време. Бях мн напушила на нашата педиатърка и звъних на някакъв телефон в София. Там ми обясниха, че за конкретния случай мога да подам жалба и да я сменя по всяко време. Жалбата се подава в ЗК, но не знам дали имате нужда от чак толкова крайни мерки.

# 1 431
Опитвам се да се въздържа от крайности...но спешно трябва да махна детето си от въпросната педиатърка. Въпроса е има ли такъв начин?! newsm78

# 1 432
Обади се в ЗК и питай.

# 1 433
Да..това мисля да направя утре, защото така или иначе при сегашната няма да я заведа повече без значение дали може или не да я сменя...ако неможе ще ходя на частно просто.. благодаря ви момичета за отговорите.

# 1 434
mria_1, коя е настоящата?

# 1 435

Можеш да сменяш юни и декември, скоро се интересувах по въпроса и това ми отговориха, независимо че е за дете.

Коя е настоящата наистина?

# 1 436
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Извинявам се, че така нахлувам, но имам няколко въпроса, тъй като избирането на педиатър е ново за мен.

Кога приблизително трябва да се обадя на избрания педиатър, защото чета за месеци пред раждането?
Как се процедира с първото посещение в дома, защото вероятно няма да раждам във Варна?
И препоръка за личен лекар-педиатър от МЦ Младост или Санита?От Трошево съм и няма да е проблем препоръка за друг мед.център?

# 1 437
pantera666, и аз съм от Трошево. По-голям проблем ми беше някой да ни приеме. Чух страшно много откази.
Прие ни д-р Дора Петкова, но не мога да ти я препоръчам, не съм доволна. По принцип най-добре, когото и да си харесаш, първо да се обадиш по телефона. После да се разберете за ден и да отидеш да си поговорите. Аз го направих около 10-14 дни преди раждането. Разбрахме се, преди да ни изпишат да се обадя и в рамките на 24 часа след изписването трябва да бъде първото посещение.

При теб ми се струва, че ще бъде по-сложно. Но първо намери подходящ, който да те приеме.

# 1 438
Пантера, още от сега си харесай педиатър и отиди да поговориш с него. Много от добрите лекари са вече заети и не приемат пациенти. Аз отидох при моята преди 2 месеца някъде и едвам едвам ме записа, даже каза на сестрата да не приема повече от 1-2 бебчета още.
Гледай да е близичко до вас. По принцип ходят 1-2 дни след изписването, но ако си извън града предполагам, че ще направи компромис и ще дойде като се приберете у дома.

# 1 439
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря ви   bouquet
Не предполагах, че е толкова сложно.Още не съм избрала и затова питам и за препоръка за някой лекар.
От това, което прочетох последните страници тук в темата се спрях на д-р Женя Чанева, но тя сигурно не записва, както пишете.

Общи условия

Активация на акаунт