Педиатрите във Варна 3

• 431 733
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 410
Здравейте да попитам за добър педиатър в градска болница , дали някой би могъл да ми препоръча ? Simple Smile

# 1 411
Някой може ли да ми препоръча добър педиатър, не общопрактикуващ лекар около Трошево? В момента сме при д-р Дишева от МЦ Младост, но ми се струва, че много ни претупва.Всеки път като отидем все по нещо забравя да погледне на детето,после се налага да й звъним. Не е идеално зле, но има какво да се желае. Последния път доста бързаше да ни отпрати, че да излезе да пие кафе в обедната почивка!!! Четох за д-р Каролина Златева до Автогарата, че доста я препоръчват.

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 15:58 от els84

# 1 412
Някой да има информация за д-р Карина Граматикова - Варна до ХЕИ

# 1 413
Има страхотна лекарка в Санита Младост - д-р Делева, но при нея само с направление, но е страхотен диагностик

# 1 414
Никога няма направление за нас. Иска ми документ от ортопед,при кохто си платихме на частно, че да го прикрепяла към досието на детето...ами да беше дала направление!

Въпросната докторица Не Е ПЕДИАТЪР а ДжиПи щом няма направления.
При педиатрите подписали договор със здравна каса няма ограничения в броя на направленията за деца до 18 години.

За частни прегледи, особено за хора, живеещи в Младост и Възраждане препоръчвам д-р Делева от МЦ Санита, много приятен човек и отличен професионалист с дълъг стаж.

Страхотна е! Невероятен диагностик - липсващи във Варна!

Д-р Делева вече не приема, пенсонира се за съжаление.

От кога е пенсионирана - бяхме при нея последно март?

# 1 415
Проверих днес и д-р Делева практикува все още в Санита Младост

# 1 416
Здравейте!Искам да попитам какво е мнението, Ви за д-р Испар Вейсалов в МЦ "Младост"?Наша позната ни го препоръча и от скоро се записахме при него.Тя е доволна за сега имаме само 1 консултация при него и все още не мога да преценя.

# 1 417
Ами по принцип е добър,много внимателен и учтив,вдига си телефона почти винаги,ако него го няма в кабинета има заместничка.Единственият недостатък,поради който от незнам колко време мисля да се изместя при друг е,че много ама много се чака,дори и ако съм с малкия,на мен това ама никак не ми харесва,защото сме много малки и не мога да обясня още на малкия защо трябва да чакаме и е общопрактикуващ т.е. има и възрастни хора които недоволстват.Ами това е, иначе пак казвам е добър.

# 1 418
Някой може ли да ме насочи към добър очен лекар за бебе ?

# 1 419
Ами по принцип е добър,много внимателен и учтив,вдига си телефона почти винаги,ако него го няма в кабинета има заместничка.Единственият недостатък,поради който от незнам колко време мисля да се изместя при друг е,че много ама много се чака,дори и ако съм с малкия,на мен това ама никак не ми харесва,защото сме много малки и не мога да обясня още на малкия защо трябва да чакаме и е общопрактикуващ т.е. има и възрастни хора които недоволстват.Ами това е, иначе пак казвам е добър.

Благодаря за бързият отговор.До сега 2 пъти съм ходила не съм чакала изобщо веднага ме извикаха. Предупреди ме само понеделника да го избягвам понеже е много натоварен.

# 1 420
При д-р Светла Николова съм водила дъщеря ми. Преглежда в Св. Николай Чудотворец и в детски очен център Изгрев. Ходили сме в Изгрев, а по-отдавна и в Очна клиника при нея, но в Св. Николай имат претенции за по-добра техника.
За доц. Контрова съм чела много добри мнения, но май е сложно записването.

# 1 421
Благодаря!

# 1 422
  • Варна
За детски очен лекар препоръчвам д-р Барбукова в Очна клиника. Много е добра.

# 1 423
  • варненка от София
И при Николова сме били и пир Контрова - при Контрова се чака много за час и изобщо не сме доволни, Николова не е лоша, но най-доволни сме от Барбукова, вече година ходим при нея. Часовете бързо й свършват, така че и при нея трябва да се предвиди време.

# 1 424
  • Варна
Николова! Ние сме доволни много!

Общи условия

Активация на акаунт