Педиатрите във Варна 3

• 431 766
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Варна
Благодаря на Plamache i mmilityy  за мненията-мисля другата седмица да отида на място и да ги попитам, включително и д-р Александрова.Искрено се надявам една от трите да е благосклонна към нас.

# 1 396
  • Русе
  Здравейте,
Не съм от Варна, а имам нужда да посетя една болница. Зная адреса, зная телефон, записах час, а не мога да открия мястото по няколко OnLine карти  Confused. Търся Медицински център "Свети Стилиян". Адресът е гр. Варна бул. "Република" No 91. Нарочих си едно място, което да е номер 91:
https://www.google.bg/maps/place/%D0%94%D0%95%D0%92%D0%98%D0%9D+ … 311!6m1!1e1?hl=bg
 Това е "Медицински Комплекс Младост", реших че може да е там.
На сайта http://www.mkmladost.com/contacts.html обаче е посочен адрес "Република" 15  newsm78.

С една дума, някой може ли да ми прати линк от Google Maps с точното място на Медицински център "Свети Стилиян" ?
Благодаря предварително.

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 17:58 от ramlim

# 1 397
  • Варна
МЦ Св. Стилиян е в Медицински център Младост (Марешки).

# 1 398
  • Варна
МЦ Св. Стилиян е в Медицински център Младост (Марешки).

Само ще допълня - на 4ти етаж.

# 1 399
Не е ли някъде из подземните етажи? Поне там беше преди година.

# 1 400
  • Варна
Сега е точно под Лисичкова.

# 1 401
  • Русе
 Моля за едно линкче в Goooooogle-то  Wink, че аз съм фен на навигацията. Само с нея съм спокоен, когато пътувам, най-хубавото нещо измислено в колата от времето когато е била с конски впряг насам Laughing.

Това ли е въпросната клиника, поликлиника или както се води? Това което аз открих и посочих в горното си мнение?

Иначе да, на четвъртия етаж се намира, ще ходим на преглед при нефролог - доц. Буева.

# 1 402
  • Варна
Аз последно преди 2 месеца като качвах стъпалата го видях да е на 1-я етаж  Rolling Eyes

Това ли е въпросната клиника, поликлиника или както се води? Това което аз открих и посочих в горното си мнение?

да, това е  Peace

# 1 403
  • Русе
Аз последно преди 2 месеца като качвах стъпалата го видях да е на 1-я етаж  Rolling Eyes

да, това е  Peace

Благодаря много!
 Бъдете здрави и следващия път да видите тези стъпала само ако се разхождате в района, а не на път към някой кабинет!

# 1 404
Всъщност, този етаж, на който се влиза по стъпалата и на който се намира аптека "Марешки" се води трети. Лисичкова се води на пети. Малко каша се създава с тези етажи, но това е сградата. Влизайки по магистралата е от Русе е на много лесно място.

# 1 405
  • Варна
Всъщност, този етаж, на който се влиза по стъпалата и на който се намира аптека "Марешки" се води трети. Лисичкова се води на пети. Малко каша се създава с тези етажи, но това е сградата. Влизайки по магистралата е от Русе е на много лесно място.

Блу-точно така!
Така се води. Даже гледам по-горе съм написала 1-ви етаж, но ако броим от влизането през входа-си е 2-ри етаж Св. Стилиан.

Ramlin - здраве Ви желая и хубави резултати при Буева!

# 1 406
Относно педиатъра за недоносено бебе, моята дъщеря е недоносена и от няколко дни вече си у дома, радостта е голяма. Аз я записах при лекарят на синът ми и отделно ще ходим на часно при неонатолог който да си я следи. Насочи се към някой неонатолог от АГ.
marti09, а ти кой неонатолог си избрала?

# 1 407
ramlim ето ти линк за клиника Лисичкова,тя другата е също там просто на друг етаж като влезеш в ляво от входа има и информация, може да попиташ там кое къде се намира,въпреки че не са много отзивчиви,но в клиника пък всички са супер.
http://www.lisichkova.com/map/
Успех и хубави резултати.

# 1 408
# 1 409
  • Варна
ramlim, пожелавам ви добри резултати при доц.Буева, ние сме ходили няколко пъти при нея.

Общи условия

Активация на акаунт