Педиатрите във Варна 3

• 431 648
  • 1 942
  •   1
Отговори
# 1 545
Извинявайте за отклонението, наложи се да отида вчера в МЦ Младост, за вземане на кръв ме пратиха на 4 етаж в медицински център Свети Стелиян. Знаете ли го, какъв център е, с лекари на часно ли...за пръв път го чувам, а и сайт в интернет не можах да намеря. Чувала съм за Лисичкова на 5 етаж. Знаете ли дали д-р Донка Костова записва нови пациети, защото от настоящата лекарка не съм доволна. Аз предпочитам там където е ЛЛ да има лаболатория, т.е. да е в някой медицински център, за да не разкарвам децата като пускам изследвания (сегашната ЛЛ е в МЦ, ама изследванията все едно от сърцето си ги къса) и то в района на Левски, Цветен, Окръжна болница. Благодаря ви!

# 1 546
  • Варна
Hope, за д-р Тодорова ми казаха, че е любителка на АБ, но пък поне записва нови пациенти.

За втори път го чувам ... Sad Аз обаче май ще я пробвам, а ако не се харесаме декември месец отново ще я сменям. Лошото е, че дори не знам на къде да се насоча.

Дъщеря ми я записах при д-р Златев, кабинетът му е до у-ще Йовков. Не е педиатър, но работи с деца. Препоръчаха ми го, но все още нямам лични впечатления от него. Иначе, доколкото разбрах, д-р Беджева от ДКЦ 5 /Христо Ботев/ приема пациенти и скоро ще си мести кабинета в Сити Клиник. Друга, която приема пациенти е д-р Лавдинова /преглежда в старата сграда зад Градска болница/. И за двете информацията я имам от регистратурата в Сити Клиник  Peace

П.П. С yasmina сме писали едновременно.

# 1 547
Извинявайте за отклонението, наложи се да отида вчера в МЦ Младост, за вземане на кръв ме пратиха на 4 етаж в медицински център Свети Стелиян. Знаете ли го, какъв център е, с лекари на часно ли...за пръв път го чувам, а и сайт в интернет не можах да намеря. Чувала съм за Лисичкова на 5 етаж. Знаете ли дали д-р Донка Костова записва нови пациети, защото от настоящата лекарка не съм доволна. Аз предпочитам там където е ЛЛ да има лаболатория, т.е. да е в някой медицински център, за да не разкарвам децата като пускам изследвания (сегашната ЛЛ е в МЦ, ама изследванията все едно от сърцето си ги къса) и то в района на Левски, Цветен, Окръжна болница. Благодаря ви!

Св. Стилиян е като Лисичкова, частент МЦ. Ходи се с направления по принцип или си плащаш.Не знам защо са те пратили там. В МЦ Младост (понеже и там ни е педиатърката) ходихме със синът ми за регулярните изследвания на 6 месеца и на първия етаж, (който се води трети, ако не се лъжа) има кабинет на Лаборатория Статус, каб.317 в дъното на коридора е

# 1 548
А между другото видях, че сте писали по назад за д-р Карова. Ако е същата която приемаше на зимно кино тракия и е от Тополи, ние бяхме при нея когато се роди детето. Да мила, любезна, идваше винаги в къщи...За мен добрият лекар се разбира по това как реагира при проблем. И д-р Харитонова не е била съвсем безгрешна, но случая с д-р Карова няма да го забравя никога. Детето не беше добре когато се роди, тя съответно не реагира адекватно, аз бях в паника, споделих с майките тук във форума какво става-те ме насочиха към нужният ни специалист (даже не бях чувала за такъв  специалист, но аз тогава не знаех и дет се казва аспирин за какво се пие), след като и казах как са се развили нещата при нас изречението и беше " Аз го бях отписала това дете, не яде, не ака.."  Към края на първата му годинка се преместихме при Харитонова..

П.П по същото време след раждането се бях обърнала и към педиатърка ни от майчин дом, която ми беше на раждането К. Димова, тя  също мила, любезна идваше в къщи да му прави процедури,много тел. разговори, съветваше се с хирурзи и след една нейна намеса ни вкара в болница. Едвам го спасиха в Терапията.

Накрая се оказа, че и трите просто трябваше да ни изпратят в София или Пловдив, защото състоянието без хирургична намеса след раждането е животозастрашаващо....За съжаление тогава от медицина не разбирах..

# 1 549
Здравейте. Моля мнение за педиатър д-р Емилия Тодорова от Курортна .Понеже мисля да запиша децата при нея.

Здравей, бих я препоръчала, добър педиатър е, действа според желанията на родителите със или без АБ.

# 1 550
  • Варна
yasmina, надявам се детенцето ви е добре вече!

# 1 551
Да, да добре е благодаря. Но е добре да се споделят тези неща, въпреки, че са минало, защото е много гадно да ти объркат детето.

# 1 552
Lyni, видях, че си писала за др Николова, предполагам е Аня Николова по начина, по който си я описала. Шест години водех децата при нея и аз незнам защо се мъчех толкоз време, може би от страх, че ще стане от трън та на глог. Отношението й бе отвратително, дори ме е разревавала, не искам и да се сетя за нея. Интересно е , че още практикува, та тя е на 70 г. Когато малкото ми навърши две години, ги записах при нашия лекар. Мои приятелки с наборчета на големия бяха при Донка Костова (в един висок блок близо до читалище Маяковски). Една не каза хубав  отзив. И на нея й се свидеха направления и тя изписвала лекарства като собственик на аптека. Та незнам дали ще си доволна.

# 1 553

xtna007, вие в МД ли сте при педиатър?

Да, в МД при Хариева.
Но досега съм ходила само на ДК. Веднъж се е разболявал и тя беше отпуска, не съм я безпокоила. Та затова и не съм писала как е с чакането, диагностицирането и т.н.

# 1 554
Да, printsipessa, при същата съм, допусна доста груба грешка спрямо децата ми и сега са доста зле и ходим по доктори. Нямам и доверие. От друга страна винаги вдига телефона, не се чака при нея, има и лаболатория в сградата. Но все пак най- важното е да е къдърен лекаря и да обръща внимание на децата. Но се притеснявам пък на какъв ще попадна като тръгна да я сменям. Държа да не бърза с антибиотиците и да е привърженика на хомеопатията....

# 1 555
  • Варна

xtna007, вие в МД ли сте при педиатър?

Да, в МД при Хариева.
Но досега съм ходила само на ДК. Веднъж се е разболявал и тя беше отпуска, не съм я безпокоила. Та затова и не съм писала как е с чакането, диагностицирането и т.н.

На кого разчита когато беше в отпуск?

# 1 556
  • Варна
За Хариева, когато бяхме при нея и беш в отпуск, ходихме при д-р Георгиева в МЦ Юг

# 1 557
За Хариева, когато бяхме при нея и беш в отпуск, ходихме при д-р Георгиева в МЦ Юг

По-добре да излезе в отпуск за поне един месец или даже за едно пълно майчинство, зашото без малко да ни прати в болница. Т.е. че ходихме в болница ходихме, ама без малко да станем пациенти по клинична пътека. Ако бях завел детето при нейното GP, вместо при педиатър може да беше и по-добре!
Не мога да кажа, че се разочаровах - по-скоро се обидих и ме заболя. Добре, че преди няколко години не беше така, защото нямаше да си остана само с обидата и болката.

# 1 558
  • Варна
Нищо не разбрах. Подценила е състоянието на детето и едва не сте стигнали до болница или напротив - искала е да ви вкара там без да е необходимо?

# 1 559
  • До морето
И аз не разбрах нищо от написаното - Хариева ви е изпратила в болница или заради нея сте стигнали до болница  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт