Мамочка, това с нарязания лук много интересно! Виж ти какъв трик. хайде оправяй се и ти.
Принцеске, завидях ти благородно!
)) Как ми се пътува и на мееееен, особено до Германия! Еххх, от кога не съм ходила никъде..... Хайде чакаме снимки!!!
)) Как ми се пътува и на мееееен, особено до Германия! Еххх, от кога не съм ходила никъде..... Хайде чакаме снимки!!! 
Качих обещаните снимки в нашия профил, паролата е априлската ни!Надявам се, че нямате нищо против, след ден- два ще изтрия албума, за да не се натрупват излишни снимки!
аз толкова да обичам да гледам снимки от чужди дестинации , а ти да сложиш 5 снимки и с това да се разминеш
Второ - защо не ни показа и малка , сладка Ния ?
Чакам .Много се радвам за вашата почивка , имаше голяма нужда
Ния явно също 

прекрасна есенна темичка.Дано да се изпълни с много и хубави новини и емоций.
Местата са прекрасни изглежда чисто,а снимката от самолета над облаците е фантастична
С мъжа ти изглеждате чудесно 

Толкова ми се ходи пак там... А като си помисля, че допреди 3 години ми призляваше само като чуя немски... 
май се позакрепиха, но, както в началота нямах търпение да ги пусна пак на ясла, сега съм решила да ги оставя 2-3-5 дни в къщи здрави, за да се стабилизират. Иначе човек не може да каже, че са болни, ако ги гледа отстрани - беснеят, хитруват, търчат, строят, събарят и постоянно се карат за някоя играчка, или че Светльо е седнал върху Боби. Откакто Боби беше сам на ясла не се отделя от мен - все трябва да съм му пред очите. Даже и при баба и дядо е плакал миналата седмица. Много им харесва да помагат за поправяне на каквото и да е - само да има разглобяване или разбутване (последващото сглобяване е много трудно с тях наоколо, а според тях, явно и не задължително).
Някъде с много сняг и топли стаи... А може първо и за софийска среща да помислим 
Благородно ти завиждам...и аз искам някъде ... да се почувствам като студентка
Снимката над облаците е вълшебна
Мамите с по - големи дечица ще могат да споделят мнение- по колко време дяцата стоят навън без да посиняват
...играят ли в снега ...или само се мокрят и мръзнат....аз...дори не мога да си представя как по- точно ще го убедя да бъде с ръкавици 
. Благодаря ив ,че ни мислите 
А Ани и Саши са върхът,гледам си ви з отвреме навреме,на друго място и ви се радвам
но ,наистина, и на мен приличат Ани и Саши в очите. 

но вече уредих ме всичко, и може би така ще е по-добре. Лека нощ! 

))) Аз съм израснала в Русия и по подразбиране
обожавам снежната зима! То и името ми едно снежнооооо
Аз също смятам, че няма лошо време. На Виктор съм му приготвила гащиризон цял, взела съм и от две части, непромокаем... и хайдеееееее само сняг да завали. А за ръкавиците, поемче, като беше студено и се пробвах да му сложа на Виктор да видиш как им се радваше. Хем искаше да се люлее, хем му замръзваха ръцете да се държи за люлката.
)) Не ги свали през цялата мразовита разходка. После няколко пъти пак слагах - като му е топло си ги маха, но като му студено на ръцете явно си стои с тях и им се радва!
)) Много са умни тези хлапета! Няма да умрат от студ, мисля!
))
. Вики не яде вече нищо от кухнята и не вземам, а е много трудно да измисля нещо, което да се хареса и на Габи и на Вики, която пак е в "неядящ" период. Давайте предложения, вие какво вечеряте?
мерси за хубавата тема!
. Тук при нас важи с пълна сила казаното- миналата седмица Т бяха доста високи и спокойно се разхождаш без връхна дреха, а по улиците срещах хора облечени с шушлякови якета
.
.
.Така че май ще отложим яслата за по нататък във времето!