Бавно идва баба Зима, АПРИЛчето лудее за двамина!

• 41 059
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
 maimunka07, ами честит ви св. МЪтей на патерица!!!  hahaha (кой стана най-най тази година?) Laughing На мен ми липсват понякога банкетите за пълнолуние, новолуние, слънчево затъмнение и т.н., за които си имахме въведен данък-банкет. Да му минават зъбоникнещите ефекти на Ванко.  Hug
Пропуснах да отбележа, че Анито със сладката царевичка е умопомрачително сладка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Приятна седмица!   bouquet

От глупав по-глупав.
Дописвам се, страхотна Нийка-бърборийка!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 11:29 от рони

# 181
  • София
Много се накефих на снимките на толкова порастналата Нийка - фурийка! Heart Eyes Разкошни очи има, принцеске, да я нацелуваш! Hug

Приятна седмица на всички! Hug

# 182
Привет, дружинка! Hug

Цитат
Деси, ама то бебето отдавна знаем, че ще е момче, сега драмата е с името, че за момчета нещо много трудно се оказа  newsm78
Пропуснала съм го този момент Blush, определено е по-труден изборът на момчешко име.  Grinning

maimunka07, да се оправя бързичко Ванката. Praynig Hug

Аз от събота се обзаведох със (синхронно) болни дечица. Кашлят, дърпат сополки, Анелия ползва нощувки в семейната спалня.  Laughing. Засега положението не е чак толкова драматично, пу-пу, дано и не стане. Praynig Докато скачат, дивеят, беснеят, добре е работата. #Onfire. А и Саши като не е на градина, едни интересни дейности ми намира из къщи. Crazy

Най-новото при Анелия е, че вече иска да ходи до WC, не на гърне, а на ''истинската'' тоалетна чиния. Все още не върши нищо там, но по 13528795 пъти на ден си събува панталоните и памперса Shocked, и ме води там. Казва ''питам'', ''питам'' (пишам). Или съм много бавна, и успява да свърши нещото преди да стигнем до където трябва, или просто я кефи да върти рулото с тоал. х/я. Crazy. Нямаме ни едно качествено (и количествено) попадение. Crossing Arms

Рая, струваше си чакането за снимчици на Ния. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

рони, Heart Eyes. Как е Мария?
Егати яките поводи за банкети дето си изброила. Laughing Mr. Green

Emilli и Алекс са в Пирогов, все още не знам нищо повече. Освен, че не трябваше днес да остават, а утре. Rolling Eyes. Чух се само с татито на Алекс, с Еми- по-късно. Като разбера нещо, ще пиша. Praynig Flowers Four Leaf Clover

# 183
  • София
Emilli и Алекс са в Пирогов, все още не знам нищо повече. Освен, че не трябваше днес да остават, а утре. Rolling Eyes. Чух се само с татито на Алекс, с Еми- по-късно. Като разбера нещо, ще пиша. Praynig Flowers Four Leaf Clover

Пак ли... Sad
Дано да е ПОСЛЕДНОТО... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Деси, да ти оздравяват дечурлигата сладки! Hug
Здраве желаем Laughing и на Зузу и на Ванката! Praynig

Моля за НАДНИК Mr. Green в темичката за Софийското коледно парти! Много слаба активност и решаемост има по въпроса, а времето си лети... Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 11:50 от ღолчеღ

# 184
Дано това ходене на Алексчето и Еми в Пирогов да бъде едно от последните им влизания и вече да се стигне до така очакваното оздравяване на това красиво малко джуджонче!  Praynig Praynig Praynig
Деси, оправна шефка си имахме, която да мисли за всичко развлекателно.  Wink

# 185
И ние двамата със Саши влачихме идна хрема поч'ти месец.  При него се редуваха сополи-възпалени уши-сополи... Дано да сме се отървали за по-дълго този път. Използвах сребърна вода, клеева тинктура и в най-тежките моменти- детски Олинт. Аз отдавна си мисля за инхалатор, но ми се иска да е уред, с който да може и парна баня да се прави. (Нани, маската става ли за парна баня на лицето или обхваща само носа и устата?)
М/у другото- и аз си отглеждам "млекоман" (цицоман ми звучи твърде грубо  Mr. Green). При нас също няма желаещи да ме заместят нощем.

Praynig

# 186
Ах, олче, мерси че ми напомни за темата за коледното събиране на априлчетата, разписах се и аз вътре  Peace Благодаря и за многото здраве на Зузи  Mr. Green
Хремата при нас още седи, но съм вече убедена, че цялата работа си е баш от зъби, че откак почнах да давам Дентокинда (само той й действа от хомеопатичните за зъби, се оказа), е много по-спокойна и спи доста добре. Спрях Коларгола, промивам само с физ.р-р и слагам сребърна вода, дано има ефект. Днес ще я водя да я чуе доки дали дробовете са й чисти и ако са, утре ще ходи на ясла  Praynig
Чакам новини от Емили и Алекс, дано дано този Пирогов да е последния!

# 187
Ха, добър ден и от мен!
Този последен месец на работа ми е много тежък. Много работа, защото замествам всички, докато са в отпуска и почти през цялото време съм сама в офиса. Остават ми последни 10-тина дни. Никак не съжалявам, че напускам. В тази фирма съвсем са се побъркали администрацията в София, нас в провинцията кучета ни яли, егати и надменните софиянци, които в повечето случаи са от Враца, Перник и околията #Cussing out И работата взе много да ме дразни, много са мазни тея митничари, пуууу, само да не видят хубава жена ooooh! И понеже съм се настроила, че малко остава и търпя и стискам зъби...
В събота и неделя бях почти през цялото време без Габи, беше с нашите на вилата и се оказа, че без нея Вики е много послушна, беше много спокойна и много миличка. Най-вероятно, защото аз бях по-спокойна, като е вкъщи Габи постоянно мрънка за нещо, все нещо не й харесва, все за нещо се цупи...

# 188
Ивка, ето как изглежда: http://jkukov.snimka.bg/children/medicina.147801.21521976

Маската на Кико му е малко големичка, но важното е, че вдишва това, което трябва. Има си и ластичета за глава, както и метална пластина за по-добро прилепване към нослето, но съм ги махнала.

Praynig за Алексче!

# 189
  • София
Оххх, СЛАДЪК, малък инхалиращ се дреб! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Влюбена съм в него, Нани, ще го крАднеме за зет... наШ Бобо, къВто е несериозен и както майка му обеща, пък пак ни отсвири Crossing Arms, ще ги съберем Шейновчета. Mr. Green Пък и каквито са грацилнии, много ще си подхождат. hahaha АйдЕЕ ожених ги! Joy

вери, леко и неусетно добутване, и следващата ти работа само радост да ти носи! Hug

ивче, потвърдиха ли розовите гащи? Mr. Green Как е сега Саши? Ени още покашлЮква и точи сополи, та сме отложили последния Пентаксим за далечно бъдеще. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 15:51 от ღолчеღ

# 190
Ами ще бъда източникът на информация.
Еми и Алекс имат нужда от сериозна порция стиснати палци и молитви.  Praynig Ще нощуват в болницата, а утре ако има условия ще има и операция. Еми звучеше ужасно отчаяно и ама защо да е така.  Tired Лекарите са снесли поредната порция новини на Еми.
Самата Еми също има нужда от подкрепа. Стресът, под който живее от раждането на алексчето си казва думата, но в момента тя няма възможност да мисли или да прави каквото и да било за себе си.  Confused
Еми,  Hug, Али,  Flowers Four Leaf Clover!

Нани, как успя да убедиш младежта да позира за тези снимки? Най-вече Каинката.

# 191
За Еми  Hug и Алекс Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 192
Еми  newsm17    fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed, Алексче  Praynig Praynig  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
 Олче, и ние сме на същия хал с ваксината.До колко време може да се закъснее специално с тази ваксина за 18 месеца  Thinking?

# 193
Eми, Алексче, Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

Олче, живи и здрави скоро ще имаш възможност и да нацелуваш възлюбения... Joy Hug
И понеже за първи път ни го искат като зет, даваме го без бой...а и гаджето си го бива. Wink Hug

И а изчаквам още малко за Пентаксима, искам поне още 10 дни да виждам само хубави акита-бакита.

Рони, не насилвам никого, това е предимството да си имаш батко, Кико всичко копира от него и се самонавива. Laughing Това естествено важи и за тичането по дивана, за скачането надолу с глава и т.н., но все пак има и +ове.

# 194
Ааах, тази малка душица Алекс много мъки изтърпя! НЯМАТ ЛИ КРАЙ БОЖЕ!  Praynig  Flowers Four Leaf Clover Hug Flowers Four Leaf Clover  action032  Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт