Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 10

• 84 117
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
  • София
mari:), не е опасно, ако нямаш алергия към ухапване от оси.
Може мястото да те наболява ден-два.

# 31
АнМари, благодаря, със сигурност нямам алергия Hug

# 32
  • в града на вечния купон
Здравейте! В петък правих изследване на урина и резултатите са опалесценция и множество бактерии. В понеделник след обяд ще ида при моя АГ, но дотогава ще откача. За бактериите сигурно ще трябва да приемам антибиотик, а дали това ще навреди на бебето точно на финала...
задължително ще те пратят на микробиология и стерилна урина и ако изолират бактерии-ще пиеш антибиотик.
Казват, че е опасно за бебето и за теб-аз докато бях бременна в 8 и 9 месец проведох два курса на лечение и нефролог ме прати следящата лекарка бременноста.

# 33
zdraveite i ot men   love001 poneje mi predstoi rajdane se i kolkoto pove4e neblijava tolkova pove4e se pla6a
vysy6tnost te pove4e babite pla6at..
Iskah da popitam kak proti4a edno rajdane?kakvi proceduri se izvyr6vat v bolnicata
opitvam se da se podgotvq!
izvinete 4e ne pi6a na kirilica,nqmam  Embarassed

# 34
  • София
AnGeLcHe90, използвайте Кредор - Пишете на кирилица! Какво е КРЕДОР, как се използва? Кирилизиращи програми.

За процедурите... прием в родилното, евентуално преглед за разкритие (неприятен преглед), запис на тонове, клизма, даване на медикаменти за по-бързо разкритие или с-ма окситоцин. (нормално раждане)
Някои неща от изброените въобще не са задължителни, като например медикаментите или с-мата.

Нормално е да се страхувате от неизвестното. Малко са жените, които отиват в родилно без да се страхуват или притесняват.

# 35
Момичета. В 8 г.с. съм (има разминаване м/у лентичката ми и това, което лекаря ми изчисли) и имам болки (не са силни) в яйчниците, областта на матката, кръста. Чувствам се като пред цикъл. Четох, че това е период на интензивно нарастване на матката и тези неразположения са нормални. Вие как мислите?

# 36
  При мене след като ме приеха в болницата ми направиха преглед за разкритие, пуснаха ми система с окситоцин. Клизма не са ми правили. Слушаха тоновете на определено време, но запис не са ми правили.
  Успех и леко раждане! Hug
  kilimiotlista, и аз имах такива болки и имах чувството, че всеки момент ще ми дойде. Доколкото знам много жени имат такива болки.

# 37
Цитат
kilimiotlista, и аз имах такива болки и имах чувството, че всеки момент ще ми дойде. Доколкото знам много жени имат такива болки.
Да и аз така знам. Аз ги имах съвсем в началото около предполагаемата дата, на която трябваше да ми дойде. После отшумяха.....Нищо не усещах, нищо. И сега изведнъж  newsm78 . Но сигурно е нормално.  Hug

# 38
Здравейте! Да ви питам боли ме доло ниско в ляво от два дни води ли се като признак за бременност защото с дъщеря ми стана така от 6 дни си правим дете и може би е станало ама не знам теста дали ще покаже за това питам благодаря   bouquet

# 39
6 дни е твърде рано за да се разбере налична ли е бременност. Ниско долу в ляво ме болеше и мен, когато забременях, но така ме боли и там и по време на овулация, а понякога и преди цикъл. Успех в бебеправенето.

# 40
Аз мисля, че такова нещо не се води за признак на бременност. При мен нямаше такова нещо, тялото ми се държеше точно все едно ще ми идва. Зареди се с търпение и успех  Hug

# 41
хей благодаря ти че ми каза за тази програма  вече ще я ползвам!!! аха значи има и неприятни прегледи...ох само веднъж да мине  newsm17 newsm17

# 42
  • София
AnGeLcHe90, за някои майки прегледа за разкритие даже е болезнен. За мен беше неприятен.

Има няколко интересни теми като четиво, които можете да погледнете
Разкажете за раждането си...
"Смешно" ли е раждането?
и продължението й "Смешно" ли е раждането? - 1

# 43
оле оле...колкото повече наближава толкова повече се плаша! #Crazy #Crazy ами да ви питам то може да не е малко по темета ама на вас като ходите на женска консултация казаха ли ви какъв е пола? защото на мен доктора ми иска пари.когато го попитах той каза че това не се покривало от здравната каса....да отида в часния му кабинет и да си платя!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 44
Цитат
...това не се покривало от здравната каса...
Такава глупост за пръв път чувам! Нали касата покрива УЗ?!? НА мен АГ-то ми каза предполагаем пол по време на ЖК. Със сигурност, като ходих на ФМ.

Леко и безпроблемно раждане! Peace

Общи условия

Активация на акаунт