SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 130
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Тука някое от момичетата беше писало, че Джаред и Дженсън са подписали за още един сезон, може би сега зависи от рейтинга. Всъщност някой знае ли какъв е?

Рейтингът пада за моя огромна изненада и съжаление. Но се надявам да почне да се качва. Simple Smile

# 376
Наистина ли пада?! И то последния сезон  Sad Леле дано има още един! Направо не знам как ще избистрят всички истории и ще завършат само с 6 сезона, абсолютно недостатъчно  Crossing Arms

Г. Краули, ама какво му мерят на Сами  Mr. Green Нещо им е къса мерилката  Whistling

Катрин, почти ни настигна  Hug

# 377
  • В друго измерение
Хоп-хоп, тук, да кажа здравейте  Hug

Ужасно много съм ви изпуснала  ooooh! Нещо се запилях да върша хиляда неща  Crazy
Отивам да ви чета, много се забавлявам тук  Hug

Аааа, много ми хареса постера, който са сложили на последната серия в замунда, дали не ви е попадал по-голям  Praynig Hug Дийн с ореолчето и Сам със змията, страшна символика  Crazy Ох, извинете, ама съм се заринала в семиотика и все гледам сериалчето и от гледна точка на работата ми  ooooh!
Дано се качи рейтингът, че иначе няма да има седми сезон, ако продължава да пада  Cry

# 378
Младият татко Джон / Мат Коен? Не, благодаря. Жестът му за 'шът' по-скоро ме дразни.

[...] И нещо, което плаче за коментар  Laughing

Г. Краули, ама какво му мерят на Сами  Mr. Green Нещо им е къса мерилката  Whistling

Mr. Green Истинските дами - тези с реноме - не обсъждаме такива неща Mr. Green .

# 379
  • # супернатурална #

[...] И нещо, което плаче за коментар  Laughing

Mr. Green Истинските дами - тези с реноме - не обсъждаме такива неща Mr. Green .

Съвсем вярно bowuu
За това само ще цитирам изявлението на техния PR по повод снимката:
"След изказването на Джаред Падалеки, че е прекалено голям за тясната Импала, всяка сутрин преди снимки екипа на СПН прибягва до измерване, да не би през нощта да му е пораснал още повече. Това се прави с цел избягване на нежелателни охлузвания."
 Shocked Леле, тоя не е никаква дама Joy

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 21:28 от Г. Краули

# 380
  Само ще въздъхна  Laughing

# 381
Тука някое от момичетата беше писало, че Джаред и Дженсън са подписали за още един сезон, може би сега зависи от рейтинга. Всъщност някой знае ли какъв е?
Да, аз го бях писала това и се базира на слуховете, които Дженсън изсипа това лято по време на кънвеншъна в Испания. Цитирам, думите му бяха: "Много е вероятно историята да не приключи с шести сезон".

От това по-добри новини - здраве му кажи! Mr. Green

И една не много в час с темата снимка, но ми направи приятно впечатление:

Това е Дженсън на тазгодишното събиране на класа от гимназията му. Бас държа, че съученичките му още навремето (като мене и Злата) са се блъскали да са дружки именно с този им съученик Mr. Green, а сега на събирането сигурно е било още по-голяма блъсканица коя ли ще успее да се вреди, за да се снима с него. Simple Smile)

[...] И нещо, което плаче за коментар  Laughing

Г. Краули, ама какво му мерят на Сами  Mr. Green Нещо им е къса мерилката  Whistling
Съвсем вярно bowuu
За това само ще цитирам изявлението на техния PR по повод снимката:
"След изказването на Джаред Падалеки, че е прекалено голям за тясната Импала, всяка сутрин преди снимки екипа на СПН прибягва до измерване, да не би през нощта да му е пораснал още повече. Това се прави с цел избягване на нежелателни охлузвания."
 Shocked Леле, тоя не е никаква дама Joy
Joy Joy Joy Галче, галче.....  hahaha

# 382
  • # супернатурална #
Дейна, бас държа, че съученичката от дясно на Дженсън си е правила уголемяване на...очите по повод срещата Laughing Как ли е точела зъби Joy (кой не би?) Whistling Само не разбрах защо му е баджа, кой не е чувал за него Grinning

И Изи ще въздъхне Laughing

# 383
Бившите съученици изглеждат много свежи  Grinning  Дийн явно е бил  ларш към колежките си и  момичетата са направо за завиждане.

Цвети, знаех си, че ще изнамериш някой веселяшки Сами  гиф  Grinning  И с рулетката му мерят на Сам носа, а по каква причина -  Краули ти обясни  Wink   Мисля, че си запазихме реномето  Sunglasses

ПС  Joy  и аз се зачудих защо са го надписали и него

# 384
PС  Joy  и аз се зачудих защо са го надписали и него
Те може да са го надписали, но поне не са му закачили снимка на баджа, както е било явно с останалите от випуска. Той щото си е мамин убавец от едно време и е ясно, че ако ще да се е изменил, то към по-хубаво ще да е отишъл Mr. Green

Иначе Галчето май е права за уголемения поглед на съученичката отдясно Joy Представям си с какъв трепет е чакала да дойда датата за среща на гимназията Simple Smile

# 385
Аааа, много ми хареса постера, който са сложили на последната серия в замунда, дали не ви е попадал по-голям  Praynig Hug Дийн с ореолчето и Сам със змията, страшна символика
Виж на този линк - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=536930.msg16826946#msg16826946.

Дженсън със съученичките е много готин  Heart Eyes!

А подписът на Злата така ме радва всеки път като го срещна,  все едно Сам по плочки ми е насреща  Mr. Green  отвътре ми иде да го погаля
Сакън, не си казвай, че Градинарките ей сега ще ти тръшнат градинската портичка под носа и после има да гледаш Сам по плочки през крив макарон.  Mr. Green

Да не кажете, че само Дженсънови снимки пускам, ето за лека нощ малко Джаред

И накрая една страстна цаливка  hahaha

# 386
И накрая една страстна цаливка  hahaha

Joy Joy Joy Не щем те да се цаливат страстно - страстно, ами да вземат да забършат по някоя мадама в шоуто, че особено при Дийн тези моменти силно ми липсват! (Въпреки, че си умирам от ревност!)  - стига само перчене на мускули и показване на... ловни умения! Simple Smile

# 387
Цаливката е за всички почитателки на Сами. Видно е, че Дийн се дърпа, та глава кине.  Laughing

# 388
Цаливката е за всички почитателки на Сами. Видно е, че Дийн се дърпа, та глава кине.  Laughing
A, да, вярно - тя щото е от Самито целувката, затова на мен не ми подейства някак си. Mr. Green Виж, тренера ако раздаваше такива въздушни целувки.... Heart Eyes
(не мога да се сетя за гифче с такова нещо - цупене на джучки има, но целувчици за фенките - не! Ще плачем пък! Sad )

Опс, веднага се поправям - тъкмо заяви човек, че иска да се оплаче как тренера не раздавал въздушни целувки и Фейсбук побърза да опровергае твърдението: Mr. Green

Нека това да е и целувка за лека нощ на всички вас. Simple Smile   bouquet

П.П.С: И една забавна:

На въпросната снимчица (да, това й е размера, няма по-голяма), има публикувани 69 коментара и повечето от тях започват с "Nooooooo way!!!", а другата половина се питат "How he became a daddy and we don't know?!" - имаше даже и няколко притеснени фенки, които са се втурнали да правят спешна проверка в Гугъл дали горепосоченото обстоятелство действително е налице.
Joy
Е, страстите се поуспокояват към 60-я коментар, когато се установява, че снимката е фейк (и всички успокоено въздъхват като Самито на горното гифче), като след това всички са на единодушното мнение, че много ще му ходи ролята на татко! Heart Eyes Heart Eyes Ама не знаем плановете на г-жата в тази насока дали включват варианта скоро да става майка или не. Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 23:28 от Dana_Scully

# 389
Докато отреагирам ти си си намерила целувка, ама ето да се отчета с тези две гифчета  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт