SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 23 895
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Eто ви един линк към форум, където публикуват всяка седмица рейтинга на шоуто, поразгледах го, но не можах да стигна до заключение, така че оставям на вас да се наслаждавате на числата Laughing На мен ми се струва ,че горе-долу върви в едни и същи граници всеки път

# 526
Фейче мерси за линка. Наистина нашите момчета си подържат рейтинга. Кой каза че пада  Tired?

Тъй като е късно, нямам търпение за новия епизод, си запълвам времето ровейки се в YOU TUBE, .... та исках да ви поздравя .
Знам, че ви е познато до болка, но всеки път като го гледам се кискам като луда (а края е от най най любимите ми моменти   superuu ).

Верно, че било събота ... Ами да е честита ..... взимайте по пакетче и да сяда ме да гледа ме.

# 527
Добро утро с новия епизод! http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=3c2caa7eee61b … 6ae11a76d8eab7b90 Сядам да гледам Simple Smile

И специален поздрав за Фейчето с новото промо: Simple Smile)))))) http://www.youtube.com/watch?v=segErtfnSyc&feature=player_embedded Леле, взела си му акъла на Дийн! Simple Smile А Сами даже пита: "Какво да правя с феята"? Тцтцтц- Mr. Green Толкова ли е трудно да се сети какво толкова може да прави един Алфа-градинар с главната си градинарка? Mr. Green Mr. Green

И за финал: едно дълго и напоително интервю на момчетата във връзка със сюжетната линия на новия сезон (спойлери) http://www.tvsquad.com/2010/11/12/supernatural-set-jensen-ackles … =aolshare_twitter

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 08:01 от Dana_Scully

# 528
  • # супернатурална #
Добро утро! Аз ще чакам субс(върпреки, че ме сърбят пръсчетата да го пусна)
Хайде и аз да поздравя феята с предстоящото участие в СПН

Сигурна съм, че все пак Градинаря ще се сети какво да я прави. Wink

Ама ти Мат Коен съвсем никак ли не го отразяваш? Супер: ще си имам компания за замерването със зарзават! И после и двете ще ни къпят Flutter ...

Ми не особено. Само Михил, като беше в него и го раздаваше по-властно. Ама и тогава всъщност не Rolling Eyes. Аз в този сериал имам очи само за братята (и за Луци, ама само защото е лош, и заради гласа и актьорската игра... Laughing)

А, кой, викаш, ще ни къпе? Laughing

# 529
Добро супернатурално утро!

Колко съм смешна с крила Joy ... (въх, тактическа грешка ooooh! - нали имам ангелски такива)

Гале,

Е как кой?! Мен обикновено Ди-й-йн ме изтърква отвсякъде, а е крайно време и Сами да ти върне услугата: толкова пъти го къпахте в градината, че чак го протрихте. Събираме се и мяу-у-у-у-у Party Party Party ...

PS. Отивам да гледам последните два епизода smile3519 . Имам и един блестящ кръвосмук за вечерта.

# 530
Добро утроо (:

Запътвам се да гледам новата серийка, да видим Фейчето какво ще причини на братята  Whistling, а междувременно не мога да споделя едно много хубаво фенклипче  Heart Eyes http://www.youtube.com/watch?v=WSsV97UDCO4

# 531
Импалка с крила е като блестящ майски бръмбар  Grinning  ама с екстри   А Дийн в лилавата разнежваща гама е куклъо

Хубава събота  Hug   И аз ще чакам субовете, или пък да хвърля едно оче ?

Цвети,   много жега  около нашите хора, и с къопав английски го разбрах  Grinning

# 532
  • # супернатурална #

Е как кой?! Мен обикновено Ди-й-йн ме изтърква отвсякъде, а е крайно време и Сами да ти върне услугата: толкова пъти го къпахте в градината, че чак го протрихте. Събираме се и мяу-у-у-у-у Party Party Party ...

Оо, въпроса беше подвеждащ, просто исках да облечеш в думи голите ми фантазии. Хареса ми стайлинга Wink
Довечера най-малко (подчертавам най-малко) ще се насладиш на страхотна музика.

леле, субтитрите май ще закъснеят, епизода не беше качен в Замунда толкова рано, както друг път Tired

# 533
А Сами само подава оченце, къде са му на него фейските крила, ще е като по-готиния голям брат на Тинкърбел  Mr. Green
Люси, sweeter than heaven, hotter than hell ... как само са го нацелили текста  Crazy

# 534

Оо, въпроса беше подвеждащ, просто исках да облечеш в думи голите ми фантазии. Хареса ми стайлинга Wink
Довечера най-малко (подчертавам най-малко) ще се насладиш на страхотна музика.

ЗнаЙш че ми/ни трябва само лек тласък Mr. Green .

С новината за хубава музика съвсем ме нави да гледам 'Здрач'. Интересно: когато мога да избирам кога да гледам нещо от интернет се мотая с дни/месеци/години, а сега го мернах в програмата и се реших Crazy .

PS.

Нашата Fairy може да си направи едно много удовлетворяващо гифче със сцената, в която феята прасва Дийн по челото: най-накрая частично възмездие Mr. Green .

Mммммм, UK-ското промо - класика Heart Eyes .

PPS. Благодаря, че никой не се заяде къде е Боби на фейския колаж.

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 11:24 от Impala

# 535
А Сами само подава оченце, къде са му на него фейските крила, ще е като по-готиния голям брат на Тинкърбел  Mr. Green
Люси, sweeter than heaven, hotter than hell ... как само са го нацелили текста  Crazy

Хехе - май току-що открихме заглавието на новата ни тема, а? "SWEETER THAN HEAVEN AND HOTTER THAN HELL" Twisted Evil Heart Eyes

# 536
Здравейте и честита събота!

Изгледах епизода, но още няма да казвам нищо, ще ви почакам.

А Сами само подава оченце, къде са му на него фейските крила, ще е като по-готиния голям брат на Тинкърбел Mr. Green
 Joy Joy Joy Joy

Промото на новия епизод е страхотно! Дейна,  Hug! Бен Едлънд няма равен като трябва да се пишат гавърски сценарии!
Феята как шамареше Дийн  hahaha

И какво сега - ще ловят Алфа-феята ли?  Joy
Дженсън се справя чудесно с комедийните епизоди. Защо когато е свободен от работата в СПН не снима комедии, ами тъпи хорори!?

Импалка с крила е като блестящ майски бръмбар  Grinning  ама с екстри
На мен с тези крилца на водно конче ми докарва повече  Wink

Цвети, клипчето наистина е невероятно!  Heart Eyes  Heart Eyes Съгласна съм с Дейна за заглавието на следващата тема.

# 537
  • # супернатурална #
Айде и субс
http://DMCA-removal-from-Google/search.php?t=1&id=65185
Дейна, заглавието е сууупер, твърдо заставам зад теб!  Laughing

# 538
Видяхте ли това: In the Fall of 2010, Jensen Ackles inked a one-year deal with Days of Our Lives to reprise the role of Eric Brady on a full time basis and is expected to return on-screen in December.  Shocked Shocked Shocked Shocked
От страницата на Дженсън в Уикито - http://en.wikipedia.org/wiki/Jensen_Ackles

Е ли възможно да е бъзик? В IMDB не пише нищо по въпроса.
Даже все още не мога да коментирам от потрес.

# 539
  • В средата на времето
E как ще снима on a full time basis  в Дните и ще снима и SPN едновременно ?! newsm78 Нещо не ми изглежда възможно, знам ли?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт