SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 23 866
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • # супернатурална #
В момента състоянието на Сам отговаря едно към едно на симптомите на психопата.
Ето някои от тях:
1. Обезценяват човешкият живот и са лишени от чувство за морал.
2 .Нямат развито чувство за привързаност, което да им позволява да разбират болката на другите
3. Развиват арогантност, непочтеност, нарцисизъм, безсрамие и безсърдечност.
4. Манипулират, мамят и използват другите за собствена изгода.
Не случайно бе споменат и Декстър. Мисля, че сценаристите са ползвали психопатията за основа за изграждане на характера на Сам. Психопатът не е човек, лишен от емоции, както и ауистът не е лишен от интелект. Просто емоциите са объркани, вследсвие невъзможността за изпитване на емпатия и чувство на вина. Има случаи, в които психопатът се научава да живее по правилата, въпреки, че не изпитва вътрешна потребност да го прави. Това прави и Сам в момента. Мисля, че идеята на сценаристите е че душата на човек не са емоциите му, а емоциите, ориентирани към другите. Идея, която между другото много ми допада.
А сега по другата тема Laughing
Ако опциите са само Сам или само Дийн, аз няма как да избера само Сам, най-малкото, защото Дийн му е брат и Сам нямаше да е това, което е без Дийн. Не бих казала, че ги харесвам еднакво, Сам за мен е на доста по-вълнуващ Laughing , но е вълнуващ и заради взаимодействията с Дийн. Така както виждам нещата, не съм нито в Градината, нито на Маракана, нито в зараждащия се отбор на ненаситниците. Аз, както Изи попита, си оставам в предверието на градинката, защото там ми е най-уютно Hug

Уоми,   bouquet отново!

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 22:41 от Г. Краули

# 706
  • В средата на времето
Тъжно, но изпълващо. Доброто старо време.

Краули , интересно е това, което си написала. Наистина има много със Сам в момента. Да го бяха изкарали психар, отколкото да се заиграват с липсата на душа, което не е ясно как точно се отразява на човек Crazy

Уоми, поздравления и от мен за труда, който полагате. Страхотни сте всички. Hug  bouquet

Някой да е бил по-предвидлив от мен и да си е свалил някъде ето това клипче докато беше още със звук? Sad

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 23:01 от Izida

# 707
  • # супернатурална #
Заповядай, prisson го е скътала във в-бокса Laughing
http://www.vbox7.com/play:71e8869e

Да го бяха изкарали психар, отколкото да се заиграват с липсата на душа, което не е ясно как точно се отразява на човек Crazy

Е, това все пак отговаря на концепцията на сериала, на мен доскоро ми харесваше, но след клипчета като последните две вече си искам истинския Сам Tired

# 708
Гале, много ми беше интересно да прочета това за психопата. Наистина, аналогията с Декстър, която направиха, е абсолютно уместна Peace И на мен ми харесва тази идея за душата като емоциите, ориентирани към другите Peace

# 709
  • В средата на времето
Заповядай, prisson го е скътала във в-бокса Laughing
http://www.vbox7.com/play:71e8869e

Hug Danke sehr Grinning Ще почерпя Grinning

...но след клипчета като последните две вече си искам истинския Сам

И аз си искам старите им отношения. Липсват ми много.

# 710
  • Разпиляна във въображението
Тогава да спрат да досаждат, че нямал душа и никакви чувства. Да го играе чисто и просто объркан мъж и готово. Иначе се объркват.

# 711
  • # супернатурална #
Ми не, не се объркват, просто дават нов прочит на теорията за душата, която пак ще повторя, на мен ми е интересна. Стига да не прекалят, де, с протакане във времето Laughing
Нашите момчета  са се добрали до 15 място  в The 100 Greatest Sci-Fi & Fantasy TV Shows, никак не е зле, като се вземе впредвид срещу какви "титани" в жанра са се изправили Laughing
http://totalscifionline.com/features/5769-the-100-greatest-sci-f … -fantasy-tv-shows

# 712
  • В средата на времето

Shocked Бъфи на 6-то място ooooh! Това Бъфи всъщност онова Бъфи ли е? Laughing

# 713
  • # супернатурална #
Е, айде, Бъфи ще я преглътнем (всъщност не беше толкова зле Mr. Green) ама виж пред кои сме, Загубени и Истинска кръв ни дишат прахта, а май са много по-популярни Laughing

# 714
О Загубените ако е велико шоу  ooooh! Първи, може би втори сезон, от там нататък боза, а финалът беше потресаващо тъп  Sick

Наште момчета според мен трябва да са доста по-напред  Crossing Arms

Тук не виждам Чародейки, след 8 сезона мисля, че заслужава място в топ 100

# 715
  • # супернатурална #

Наште момчета според мен трябва да са доста по-напред  Crossing Arms

bowuu Поне с Бъфи да си сменят местата Laughing

Такаа, вече успешно диагностицирах Сам, време е да го метна на фройдиското диванче и да го терапевтирам. Фрий.

(съжалявам, но лиготията пак ме превзе Joy ooooh!)

Стич, този супернатурален рошко на аватара ти твой ли е Grinning

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 00:04 от Г. Краули

# 716
Продължавай, още съм в търсене на идеалната снимка на Сами за подписа ми да прави компания на гифчето с Дийн, тази е доста добра, но не пасва идеално. Laughing

Теорията що е то да си без душа ми допадна.
Между другото когато Сами разправяше, че е същия човек със същите спомени и как още мислил за нам коя си от класа по биология(или нещо подобно), се опитваше още да го играе нормален пред Дийн, тоест според мен послъгваше.

# 717
  • # супернатурална #
Имаше едно гифче на облизващ се Сам от черно-бялата серия, ще си пасне идеално, утре ще се опитам да го открия, пускано е в старите теми.

# 718
Няма да се учудя, ако Сам продължи с лъжите  Peace  Не ми се вярва, че се разкри достатъчно пред брат си.

# 719
Имаше едно гифче на облизващ се Сам от черно-бялата серия, ще си пасне идеално, утре ще се опитам да го открия, пускано е в старите теми.
Ей го на Grinning

Общи условия

Активация на акаунт