Звездни компромати-84 част

• 62 144
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Златка е другата, празнувала си дипломирането.

Дипломирала се. Откъде? От вечерното училище?

# 407
Някакъв колеж - финанси...

# 408
  • Балчик
Златка е другата, празнувала си дипломирането.

Дипломирала се. Откъде? От вечерното училище?
в предната тема имаше даже снимки от дипломирането и , беше с тога и на главата си имаше от ония смешни шапки  Peace

# 409
# 410
# 411
Гонзовица или както в коментарите я наричат Дрислана  16+  Sick

тук със Златка много смешно е излязла Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 16:02 от Lorilicious

# 412
  • Благоевград
Гонзовица или както в коментарите я наричат Дрислана  16+  Sick

Моля ви, не ми казвайте, че това плашило е гадже на Гонзо  Sick Ако е така, този не е нормален, аз се запознах с него, ако знаех по-рано за тази, охооооо, вече щеше да я е забравил, пък моята половинка щеше да се уреди с билети за мачове на Левски доживот  Laughing Laughing Laughing

# 413

Много простовато излъчване има тая женица. Не я знам каква е ( от тук научавам за "звездите" наши), ама кой, как и защо я е направил известна не знам.
Ако съм мъж, даже и да ми плати, няма да й дам да ме пипне  Simple Smile

# 414
Намерих много голяма (и хубава) колекция от снимки на българска моделка в чуждестранен форум за мода. Simple Smile
Ваня Билева

# 415
Намерих много голяма (и хубава) колекция от снимки на българска моделка в чуждестранен форум за мода. Simple Smile
Ваня Билева
Какъв финес и красота,разкошна е

# 416

Много простовато излъчване има тая женица. Не я знам каква е ( от тук научавам за "звездите" наши), ама кой, как и защо я е направил известна не знам.
Ако съм мъж, даже и да ми плати, няма да й дам да ме пипне  Simple Smile
Според мен тя сама се прави известна, сама се рекламира и се хвали, и с тези малоумни статии в билайф и интервютата които дава  ooooh!

# 417
Ваня Билева
Много ми прилича на момичето от клипа на Миро "Губя контрол" Rolling Eyes

# 418
Какъв финес и красота,разкошна е
Нали? И на мен много ми харесва!
Умее да изглежда много романтично и по детски нежна, а на други места е доста агресивно секси. И това не е само от грима. Явно, че умее да позира.
Преди бях срещала името й във връзка с някакъв фото-конкурс във Франция, който са спечелили с фотографа, пак българин. Много интересна снимка беше, от същата серия като тази, но е друга. Ако открия линка, ще я пусна.

# 419
Ваня Билева

Наистина е много красива. Рекламата на тоалетна хартия с нея http://vbox7.com/play:8f50c9ef (или поне си мисля, че е тя)

Общи условия

Активация на акаунт