Рита мъничко детенце в АПРИЛСКОТО коремче

• 21 527
  • 674
  •   1
Отговори
# 135
Кати, дано всичко да е наред с бебо, може би най-вече си се стреснала ти.

# 136
Оооо, Кати  Hug Всичко ще е наред, щом не си паднала на корема! Не се безпокой   bouquet Ако те притеснява отиди на един бърз УЗ...

# 137
Мацки, вижте какъв Гестационен календар пусна едно от мамчета в чужбина. Сега ще се боря с него да видя как става номера  Laughing

# 138
Спокойно, Кати! Не си се ударила, само си се стреснала. Познавам жени падали на корем, катастрофирали - живи и здрави бебета.
Излязоха ми резултатите от БХС. Бях толкова нахална, че се обадих на личният телефона на доцентката, за да ги коментира. Каза, че са идеални и че няма за какво да се притеснява. Едиснтвено ми препоръчва ФМ в 18-23 г.с. Аз ще я правя в 20. Така ми олекна, че пожелавам на всички ви хубав и усмихнат ден. Аз излизам в ураганият вятър да си прибирам детето от ДГ.

# 139
  • Варна
Абе девойки,нямате изчитане. Аз нямам с какво да се похваля или отчета. Другата седмица излизам в отпуска и се надявам да си видя докторката и бебето и ПОЛА.  Мони каза МОМЧЕ,та да видим.
Кати, уплахата е по силна:)
Слънце, честито и на тебе за БХС.
Петя,съжавам за сестра ти.
А Дидка,или ме  мъчи с ядене, или  мисловно ме закопа. Въртях и се отказах.
Лека на всички

# 140
Здравейте момичета! Едва смогвам да ви изчета, а за писане и дума да не става. За първа страничка да отбележа, че термина ми вече се изясни официално - 04.04.2011, а и давам своя принос към отбора на момиченцата  Simple Smile Поне ще имаме избор на кавалери както вървят нещата  Rolling Eyes Аз съм + 1,5 кг. и не се ограничавам много в храната. Започнах да правя и гимнастика 2-3 пъти седмично. Знам, че не е достатъчно, но не ми остава време за повече. Изписаха ми Малтофер, понеже хемоглобина ми взе да пада. Освен това май изхвърлям някакви ситни песъчинки от бъбреците, понеже има еритроцити в урината. За първи път ми се случва подобно нещо, но дано мине бързо.
За шопинга - аз от самото начало си купувам по 1-2 дребни нещица, понеже така се чувствам добре. Предната седмица минавах през мола в Чоролу (Турция) и от тамошния магазин на LC Waikiki си купих страхотни блузки за бременни. Имаше и много хубави панталони за по 30-40 лева. А за деца какви сладурски неща има...
Много дълго стана май Simple Smile Приятна вечер от мен  Hug

# 141
  • España (Плевен)
Мацки, вижте какъв Гестационен календар пусна едно от мамчета в чужбина. Сега ще се боря с него да видя как става номера  Laughing
  заповядай Диди  Peace  http://www.ivf.no-meat.org/link_pregnancy/gest_cal/

# 142
Кати,с Алекс паднах 2пъти в банята легнах и го изчаках да се размърда и това беше знак,че е ок. Радвай се,че сте се разминали само с това с малката,че не ми се мисли какво можеше да споделяш за лоша новина.Господ ви е пазил в този момент  Hug

# 143
  • Plovdiv - Thessaloniki
Кати, наистна добре, че не се е случило нещо по-лошо, ако си вярваща запали свещичка, да ти мине по-бързо уплахата.
Петя, много жалко, разочаровах се за сестра ти, но тя да не спира да вярва и дано следващия път се случи чудото.
Вчера видях бебо, пораснал е много от последния път, но за пола още не сме напълно сигурни. Продължавам с желязото - ще го пия до края на бременността, изписа ми и калций. Каза ми да не се притеснявам, че не качвам килограми, бебо си взима каквото му е нужно от мен. Дано да е така.
Много здраве на всички!   bouquet

# 144
  заповядай Диди  Peace  http://www.ivf.no-meat.org/link_pregnancy/gest_cal/

Кати, той е същият! Или нещо друго искаше да ми покажеш?!?

# 145
  • España (Плевен)
Има описание как да го използваш  Peace

# 146
  • España (Плевен)
Кати, наистина добре, че не се е случило нещо по-лошо, ако си вярваща запали свещичка, да ти мине по-бързо уплахата.
  И аз това си помислих. Утре ще запаля за здраве..  Hug

# 147
Има описание как да го използваш  Peace
И на другия има  Laughing Аз отдавна си го нагласих, но все пак благодаря  Hug

# 148
Здравейте мами! Нямаше ме три дни и сега имам да чета повече от 11 страници.... Shocked
Искам да поздравя mishelaa за страхотната тема, а на Кати да кажа, че майка ми е паднала от мотор с мен в 9-ти месец.....и всичко е било наред. Не се притеснявай. Организмите ни са се подготвили да пазят бебоците.
Аз като гледам моите килограми.....явно моят сега си наваксва за предишните малки килограми.

Искам и аз много да се включа в ФБ.....разбрах, че трябва да пратя кординати на ЛС.

Отивам да ви чета. Аз май съм най, най-последна на преглед...чак на 23-ти ноември......но ако мама Мони каже момче- няма и  smile3512 да ходя на преглед..... много искам момиче, ама и китайски и галски и всякакви други календари (и моето 6-то чувство) казват момче.

Прегръдки на всички мами и се пазете!

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 19:15 от tutti frutti

# 149
Диди аз от самото начало по този календар си изчислих седмиците. А като ме питаше дали ям-сега изядох два средно голями сварени картофа с масло и сирене и вече ми е супер тежко и ме започнаха киселините.Е как да ям. Mr. Green
MWPO хич не е трудно за пресмятане.Втория по големина кръг с цифрите от 1 до 10 са лунарните месеци.Като застанеш на него с мишката започва да се върти едно кръгче.Захващаш единицата и я поставяш на датата от началото на последния ти цикъл.Края на 10ти лун месец показва и твоя термин.А червената стрелка е ,за да се ориентираш в момента в коя седмица си.Тоест хващаш я и я нагласяш към днешната дата. А между другото все забравям да те питам нали чакаш едно бебенце?Защото в лентичката ти щъркела носи двенки  Crazy
Кати ако си притеснена отиди да те видят на видеозон.поне да се успокоиш.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 19:06 от petia47

Общи условия

Активация на акаунт