Рита мъничко детенце в АПРИЛСКОТО коремче

• 21 533
  • 674
  •   1
Отговори
# 150
Тути, не си последна ти за преглед, аз съм на 14ти декември чак. Дори и майските мами ще знаят преди мен  #Crazy

mwpo, под календара има и подробно описание, но тя Петя го е написала доста ясно  Peace

# 151
Много има за четене.Отивам да ви чета,аз днес бях на преглед и всичко е ок.Пола е още неизвестен,но и това ще стане някой ден. Wink

# 152
Ох божее защо обяснявам.Хаха каква съм заспа,дори и не скролнах страницата надолу.Х Joyахахахах

# 153
  • Варна
Срам...и аз можеше да погледна по-надоло Blush
Петя,бебчето е едно, ама незнам защо съм сложила две,дано са ми на късмет.

# 154
Здравейте,нещо не ми остава време да ви изчитам напоследък...
Кати,дано всичко е наред,но предполагам уплахата е много по-силна в момента,щом не си ударила корема,това е добре,но за твое успокоение може да отидеш на един преглед.
Пете,съжалявам за сестра ти,дано следващия път вече да стане и да си гушкат бебченце,пък може и 2-3 Wink

Момичета,сега пак ми е високо кръвното,боли ме нещо в областта на сърцето,но не мога да определя точно къде,една такава тъпа болка,която се разпростира като в кръг и на моменти и малко остричка....Направо вече не знам.... Cry

# 155
  • Варна
Мони,отиди до спешното ако е силна болката. Или поне за малко легни.

Този календар ме изкара 19 седмица края.

# 156
Ами ти си 19та течаща, нормално Simple Smile

# 157
  • Варна
18 течаща:)или пак мисълта ми изчезна??

# 158
Ох,от толкова притеснения,забравих да ви покажа какъв подарък получих днес от брат ми Simple Smile

# 159
18 навършени и тече 19та сега

# 160
Ох,от толкова притеснения,забравих да ви покажа какъв подарък получих днес от брат ми Simple Smile

ох, много е сладко. Аз само се оглеждам по магазините, ама още е раничко да пазарувам.

# 161
  • Варна
Мале, верно днес съм изветряла тотално. Дидка,мерси
Мони,много сладко,вече искам и аз.

# 162
  • Червено знаме 11:)
Монии,много е сладурски гащеризона  261uu
Пете жалко за сестра ти,няма ли надежда? Hug
Кати,дано всичко е наред!!! Hug

# 163
Мацкииииииии...с тоя фейсбук тотално ви изпуснах...нито тукА, нито там чета като хората...
Аз съм се спекла нещо, явно хормоните ми играят лоша шега. Все кофти мисли са ми в главата, постоянно се тревожа за нещо и съвсем изперквам...Оплаках се...
Подаръчето е страхотно, Мони.
Аз прочетох само последната стр.  Embarassed
На преглед съм в петък, дано всичко е наред.
Като капак днес съм пред нова хрема, с гърлобол и въобще...
Хайде лека ви вече!

# 164
Мами, искам да ви пусна един линк с най-масовите колички тук
http://www.albeebaby.com/graco-quattro-tour-deluxe-travel-system … tns-townsend.html
и да ви кажа, че начина по който ги виждам да разхождат новородените и бебете преди 6 месечна възраст е като сложат кошчето за кола, върху количката - тя съответно има начин да се закрепи там. Т.е не ползват кошче за напълно легнало бебе.......
Аз че не разбирам от колички и позициониране на бебете наитистина не разбирам, но все си мисля, че първите 4-6 месеца е хубаво да лежи, докато е на разходка....а може и да греша.
Пиша ви защото колкото повече гледам количките, които се продават тук и тези, които гледате вие ...и направо се отчайвам. Не знам имам ли нужда от легналият кош или не и въобще ....шах с пешка.
 Иска ми се да отида и да му купя нещо на бебока....Имаше една майка, която сподели за поверие във Франция - как от рано се купувало нещо на бебока, за да се почувства добре дошъл / добре дошла. Мисля, че е страхотно поверие-суеверие. Аз така се изморих от нате българските в които всичко да се остави за последният момент и да се чудиш кое по напред да направиш и купиш.
Знам, че много се изписа за количките, но ще се радвам пак да споделите опит и мнение, че с тези грозновати неща на колела тук направо  smile3511

Монии, много, много е бонбонено.  newsm10 Сърбят ме ръцете да купя и аз........и така вече от много време...и май скоро ще достигна момента в който никого няма да слуам вече, че от толкова много съвети, направоооо Banghead

Общи условия

Активация на акаунт