Рита мъничко детенце в АПРИЛСКОТО коремче

• 21 541
  • 674
  •   1
Отговори
# 165
  Мони , стискам палци да премине възможно най-бързо неразположението ти. Лягай и почивай, ако не се почувстваш по-добре, отивай още тази вечер на преглед, не е шега работа  Naughty
  А подаръчето е страхотно! И мен ме сърбят ръцете да пазарувам, но както се очертава да е пак момче, имам доста дрешки от сина ми, пък и сестра ми ще ми даде от племенника... Е, ще трябва да си купя някои по-плътни за в началото, ама по-нататък.
  Лека вечер на всички   bouquet

# 166
  • Бургас/Пз
Знам, че много се изписа за количките, но ще се радвам пак да споделите опит и мнение, че с тези грозновати неща на колела тук направо  smile3511

Тути Фрути, да ти кажа моето мнение за количките и кошовете!
Ето тук на тази снимка се вижда количката ми, с която бях с малкият ми син.

Тя е Мутси и към нея се приспособяваше кошче за кола, което има напълно легнало пложение. Избягнахме купуването на бебешки кош и малкият до 6 месеца си беше в този! Оказа се доста удобен, въпреки , че аз бях малко предубена и си мислех, че ще му е тясно на бебето - но нищо подобно!
Дано да съм ти помагнала!

# 167
и аз станах разногледа,тук ли във фейса,ей сега смогнах и да изчета.Пете добре,че не си видяла,че има обяснение под календара,че го обясни супер   bouquet .хич нямаше и да имам нерви да го чета,честно.Калинче,ама на мен ми харесва тая количка.не знам как е наистина,ама ми се струва,че е много удобна.а и не слушай тия баби,ами си купи каквото ти трябва за бебето,не да си като в небрано лозе.аз родих големия преди 17 год и въпреки това бях напълна подготвена,и ми беше много лесно.Цъвс,не си вкарвай мисли,има ли ти нещо сериозно,боли ли те нещо,ама многоооо,кръвно или нещо др?Пете,във фейса се изумих на търпението ти.от всички ни само Мони има сериозен проблем.радвайте се на този най-прекрасен период от бременността и си правете кекс,че е много готино  newsm47

# 168
Започнах да се интересувам вече за начините на раждане - каде в Пловдив да родя и каде бих се чувствала най удобно - не ми се иска вече трето раждане и да не си взема поука и да не подготвя всичко отначало докрай. Този път ми се иска да родя под вода - даже ми се иска да започна да ходя водна аеробика - ако някой в Пловдив знае каде има да казва  Peace . Май само на Пещерско има водно раждане - немога да намеря информация от майки който са раждали под вода.

И да се похваля вече имаме синя количка  Mr. Green  - не съм питала за пола на бебока и не ми е толкова важно - но татко ни е много ентосиазиран и много се надява този път на мъжко .
ето това е бижуто което ще чака едно известно време за да се използва

взех даже и кошничка за кола от една мама,  на макси кози / тя пък е червена  Mr. Green /

# 169
 krissie и аз съм си харесала такава количка на Куини,защото е много лека,маневрена и има всякакви приставки

# 170
Момичета, вчера доки ми изписа ferro-folgamma 2 по 2 таб. за хемогломина,които беше 107,но забравих да питам дали да спирам фолиевата киселина, понеже в тези хапчета се съдържа в голямо количество.Не ви ли се струва много тази дозировка?Ще ви бъда много благодарна да споделите, разбира се, ако сте приемали от това лекарство.

# 171
asq81, да, спри фолиевата киселина. първо тя се пие до 3 мес и второ не трябва да се предозира. аз също пия ferro-folgamma, но по 1 таблетка на ден. нещо не ми понасят честно казано, като се разтворят и ми излиза в гърлото неприятното съдържание.
както и да е.
аз пиех фолиева кисели 1 год преди да зачена. бях изчела много по въпроса и какво се получи? на 03.11 бях на БХС и резултатите са - повишен риск от дефект на неврална тръба. на 29 год съм, а това се получава при неприемането на фолиева киселина. вече не знам какво да мисля. утре съм на ФМ, за да видят плода, умира от страх и напрежение. искрено се надявам първите ми резултати да са грешни. стискайте ми палци.

# 172
Ами то и така си пише в упътването на лекарството-за бременни,до 1 таблетка дневно.А д-р Даскалов ми го изписа 2х2.......пък и хемоглобина не ми е чак толкова нисък-107,а чета други бременни с 80-90!За това и се двоумя!

# 173
Добро утро Simple Smile
Количките на Graco са супер и за таци цена си е идеална

# 174
Moя хемоглобин е 106, но за сега категорично им отказах да пия тия гадни хапчета (феро-фолгама). Предната бременност пак бях така и започнах да ги пия и се чувствах адски зле от тях. Стомаха ми е много чувствителен и  ми влияят зле. Дано не ми пада повече хемоглобина.

# 175
  • sofia
istoykova, не се притеснявай излишно с този БХС. Аз му викам не 1:някаква цифра, а 1:гьотере. Отиди си спокойно на ФМ и ще видиш, че всичко е ОК.
И аз днес съм на ФМ, стискайте и на мен палци.

# 176
Явно си е до организъм,аз ги пием и нямах тези проблеми.
Яжте храни,в който се съдържа желязо на първо време и после приемайте хапчета ако не ви се вдигне хемоглобина
БХС е тест на вероятностите.Успешна ФМ  Hug

# 177
Добро утро мацки ,много спите  Heart Eyes
Ася 81,и моя е нисък сега като отида на лекар чак на26 за болничния ,си горно ще ми изпишат и на мен .
Но защо 2по2 са ти изписали ,честно казано не знам ,си горно защото чакаш близнаци.
Количката и на мен много ми харесва ,дано едно момченце да се вози в нея  Hug,пък и мома да е щастлива майка ще си  :Lil:,така като гледам май само моя мъж не искаше момче ,по клонеше към девойка ,даже се пора сърди като поисках да ми кажат пола ,бяхме се разбрали ,че искаме само живо и здраво бебе ,и друго какво има между краката нямаше значение ,но любопитството ми надделя. :Lil:
в този фейсбук ,къде пиша и аз не знам ,очите м,и станаха като студио хикс ,направо се сдухах се вече .
Забравих ,да се похваля днес се събудих без нищо да ме боли. :Lil:
ай де вече ви оставам ,че малката се събужда и като превзема компа няма мърдане от него ,пък и ще си ходя в кухнята да наготвя и да гледам Гала ,като проведа два три разговора по телефона и то станало обед  :Lil:

# 178
мирта, стискам палци мила ,обезателно пиши .Аз чакам добри новини от теб  Hug Hug Hug

# 179
Ние отиваме на прощъпалник  Hug

Общи условия

Активация на акаунт