Рита мъничко детенце в АПРИЛСКОТО коремче

• 21 546
  • 674
  •   1
Отговори
# 180
Да се оплача и аз от болки в един зъб не съм спала,а моя зъболекар ми каза че ще се видим догодина,че не искал да става акушер гинеколог.... Cry

# 181
Добро утро на всички,

Във фейсбука не се включвам много, не че и тук се включвам ама все пак. Там станах разногледа. Много пишете бе девойки Simple Smile

istoykova - приемането на фолиева киселина намалява до колкото си спомням до 80 % вероятността за развитие на спина бифида, но не я предодвратява напълно. Дано всичко е наред все пак като отидеш на преглед и да е фалшива тревога.
Успех пожелавам и на мирта и на теб.Стискаме палци всичко да е ок.

marce78 - смени зъболекаря, като имаш болки и проблеми няма нищо лошо да се проведе лечение  Close

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 09:09 от Nikol298

# 182
  • Варна
Добро утро и от мен!
Да се оплача вече трети ден ме боли глава и съм като парцал. Тъкмо беше спряла за около десетина дни  и пак отново. Аз съм на преглед чак на 26.11 и вече нямам търпение. Така ми се искат и на мене едни розови гащички  Praynig.

Ако може и мен да ме влючите във фейса /Христина Филчева/.

Лек ден!

# 183
Само минах да ви изчета и да ви кажа добро утро  Hug

# 184
  • Пловдив
Да се отчета набързо, че после сигурно пак цял ден ще сме навън  Party
Вчера си занесох резултатите на АГто да видим какво ще каже и дали ще смени рецерптата с витамините и магнезиевия препарат, който беше предписал предния път при прегледа. Както и аз бях забелязала - много нисък хемоглобин 104 и резултата беше - да ми изпише желязо  ooooh! А аз имах гастрит до скоро и направо незнам как ще го пия - изписа ми една седмица по две , а после по едно два пъти на ден (някой беше питал за двато пъти прием по две).  Не смея обаче и да не го взема, че определено нещо не се чувствам добре, а може и от липсата на някакви съставки в храната ми да е отчасти, та май ще се прежаля.  Tired
Освен това ми изписа два вида витамини - едните без фолиева киселина, че иначе беше казал по принцип да я спирам, а железния препарат я съдържал и без това. И отделно хапове магнезий, ужас направо, а предния път пих само витамини при това изобщо не се знае колко са ми били нужни, по-скоро профилактично, направо ми става лошо само като ги видя в шепата каква купчина са  Sick
За покупките- ами и аз имам от баткото много дрешки, ама някои са с петна вече и си пазарувам с това оправдание, а и имаше доста неща, които ми бяха напазарували , а на мен не ми бяха удобни да ползвам като дрешки, така че сега вземам само такива, които съм установила като по-практични и някакви по джиджанки , че с баткото такива нямахме - само тип пижама  hahaha Гащеризончето по-надолу беше направо върха- за такива сладурски неща и аз недва се удържам...
Мони, дано се почувстваш по-скоро във форма и да забравиш неразположенията!
И аз има зъб за лекуване- счупи се още в началото на втория месец от бремеността и още не мога да се наканя да го правя, поръчала съм на зъболекарката да потърси безобидна за бременни упойка и тогава ще се престраша сигурно чак... добре че не ме боли.
krissie  - и аз искам водно раждане, ама не знаех че има и в Пловдив и го бях отписала, ако научиш нещо по въпроса моля те сподели, и аз ще се разтърся, да видим какво ще излезе! Честита ви количка - със здраве да си я ползвате след април догодина, дотогава й се радвай! Hug
Мирта - стиснати палци имаш и от мен!
Дано проблемите на всички мами се окажат безпочвени и всичко е повече от нормално!
Извинете ако съм пропуснала някого, ама чета на няколко пъти, а успявам да отговоря само веднъж и забравям някои неща  Blush

# 185
Започнах да се интересувам вече за начините на раждане - каде в Пловдив да родя и каде бих се чувствала най удобно - не ми се иска вече трето раждане и да не си взема поука и да не подготвя всичко отначало докрай. Този път ми се иска да родя под вода - даже ми се иска да започна да ходя водна аеробика - ако някой в Пловдив знае каде има да казва  Peace . Май само на Пещерско има водно раждане - немога да намеря информация от майки който са раждали под вода. Аз доколкото съм запозната има на Пещерско шосе ,но водното раждане - влизаш във ваната след като имаш поне 6 см разкритие,т.е си минала половината от болките.

И да се похваля вече имаме синя количка  Mr. Green  - не съм питала за пола на бебока и не ми е толкова важно - но татко ни е много ентосиазиран и много се надява този път на мъжко .
ето това е бижуто което ще чака едно известно време за да се използва

взех даже и кошничка за кола от една мама,  на макси кози / тя пък е червена  Mr. Green /

# 186
Благодаря ви момичета за подкрепата, след малко тръгвам. надявам се да разбера и аз цвета на гащичките.

по-рано обсъждахте качването на килограмите. отслабнах с 3, все още не съм си достигнала старите килограми, т.е съм назад. нямам и корем. иначе съм си взела дънки за бременни, за да не се пристягам. и от няколко дни чувствам, че бебо ме поритка ниско долу в дясно. Много е интересно чувството.

Мамите, които са повръщали дали продължават? аз да, вече поразредих през ден, но факт.

Мирта, успех и на теб на ФМ.

# 187
Привет и от мен
Днес а аз съм на вълна колички  Crazy
За сега разглеждам комбинираните 3в1, но сме ограничени и откъм цена - до към 600-650 лв.
Ще ми е много полезно, ако споделите впечатления или имате някакво мнение относно тази или други подобни на горе-долу такива цени
http://www.bebe-best.com/hauck-detska-kolitchka-set-malibu-all-i … 2010-p-16579.html

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 10:50 от kuester

# 188
Момичета, да ви питам...
Днес съм при док, вече съм в 18 г.с.
От началото имам бяло течение, слагах какво ли не... Последният път минах с Гино Дактарин вагинално и Канестеен. Резултат имаше само за около седмица. Сега обаче пак продължава!  #Crazy
Чудя се дали да му споменавам или не, но май ще му кажа. Чета, че след 3 месец трябва да се избгват вагиналните прегледи, а той със сигурност ще иска да ме прегледа.  newsm78
Някоя от вас да има подобрен проблем?

# 189
Добро утро момичета!
Стискам палци за ФМ на istoykova i mirta!

# 190
ника 81- по -принцип по време на бременността бялото течение се усилва, ако не е придружено със сърбеж и/или зачервяване няма от какво да се притесняваш. Сподели го и с гинеколога си все пак.

# 191
тути-фрути, аз също си купих количка, където приспособявах кошчето за кола и синът ми се вози там до 5-ят си месец. Четох най-разнородни коментари тук как било вредно и т.н. че реших да е консултирам с детски ортопед. Той каза, че новата генерация кошчета за коли, имитират вътреутробната поза на бебето, с леко свити крачета към тялото и че бебето се чувствало идеално. Дори по този начин се лекували някои лустрации.
Още не съм решила дали да купувам нова количка, но ако се отакажа отново ще ползвам тази на CAM в комбинация с кошчето.

# 192
kuester, количката е много готина, моято кума я ползва в момента. Аз виждам 2 недостатъка обаче - малки гуми и къса дръжка /аз и мъжът ми сме високи и на нас ни е къса/. Отиди в магазин да я видиш на живо, за да прецениш. Иначе е лека, маневрена, коша за багаж е сравнително голям. Не знам дали лесно се сгъва, че те сега са със зимния кош.

# 193
исках да споделя,събудих се със странно чувство.сънувах много осезателно и ясно,че вече съм в Холандия и съм на тяхна сбирка(който не е присъствал не знае,не ми се разправя сега,тъпотия) и съм с мъжа и бебето,което е МОМЧЕ.видях го ясно и бях нещастна и сърцето ми беше затворено за него.после отидох на улицата и тръгнах с някаква холандка,с един фургон за напитки,нанякъде и после исках да сляза и да се върна и казах,че ще ходя пеша.и т.н.както и да е,просто не искам момче,а чувството ми е такова,че ще е мъж.много се измъчвам,че вече трети път няма да ми остане място в сърцето за още един.както се казва бул шит. Rolling Eyesуспешни морфологии,аз съм сигурна,че всичко ще е наред,не се тревожете.приятен ден и от мен момичета newsm51

# 194
Момичета, да се похваля и аз. Ще си имаме момченце. Докторът каза, че всичко е наред, само дето килцата са ми множко  Blush

Общи условия

Активация на акаунт