Рита мъничко детенце в АПРИЛСКОТО коремче

• 21 523
  • 674
  •   1
Отговори
# 105
ПетяCry съжалявам за сестра ти,дано другия път вече пожънат желания успех  Hug
Резултати
Вашият BMI (преди бременността) е: 20.24 (нормата)
Препоръчваното за Вас тегло в края на бременността е: 74.9 - 77.8 кг

Теглото, подходящо за Вас в 19 e: 65.8 - 66.6 кг
 Това означава да умре гладно детето,аз съм свикнала да не ям,ама то

# 106
Дори не си помислям да отварям някакви си там калкулатори дето да ми казват колко дебела да съм. Ще умра от депресия, ако го направя. Въпреки, че с тази бременност килограмите са по-умерени, поне засега. Но има още цяла зима време. И на мен времето ми тече много бавно. На 01.11 ми взеха кръв за БХС, а все още няма готови резултати. В четвъртък съм на консултация и искрено се надявам да мога да кажа вече на синът ми дали ще има братче или сестричка.
Ако някоя дама от Варна ми напомни кога и в колко часа щеше да бъде лекцията в Мол Варна, ще съм много благодарна. Много забравям напоследък.

# 107
Привет и от мен!

Чета ви ,но все не ми остава време.
Вчера бях на преглед и доки ми каза,че бебчо е 20 см и 300 г.
Добре се движи.
На ФМ се съмняваше за момиче,а сега се съмнява за момче.Simple Smile
В началото имах вътрешно предчувствие за момче,а много ми се е искало момиче,но да ни е живо и здраво:)
Относно кг съм качила само 2 кг от началото(сега съм в 17 г.с).
Но да видим как ще се движа от тук нататък:)
Относно facebook - как мога да намеря страницата?

Благодаря и приятен ден!

# 108
добро утро,момичета.честити сини гащи.отчайвам се вече с толкова момченца,че си мисля,че и моето ще е такова.не искам момиченце вече.стига ми,нарадвах им се вече.ама Пете,как го правиш това да отслабваш,като бременееш?или си била по пълничка преди това.моя приятелка бече така и сега в 7 месец е супер,хем е с близнаци.ама тя и повръщаше много.хич не сте активни софииските мами,за срещата.айде записвайте се newsm53

# 109
  • sofia
Калкулатора на LadyDiDi много ми хареса. За сега се движа точно в нормите. До края имам право още на 11 кг. Дано да не ги превиша.

# 110
  • Свиленград
Добро утро на всички.Аз напоследък съм станала голяма поспалана.
Петя съжалявам за сестра ти, но не се отчайвайте .Докато се борим да постигнем целта си има надежда, тя си отива когато се откажем от борбата.Дано следващия опит бъде успешен за нея.
LadyDiDi много готин калкулатор според него трябва да кача още три килограма, за седмицата в която съм,продължавам да си угаждам и никой не може да ме спре.

# 111
  • España (Плевен)
 smile3525  Здравейте..  Hug Hug  
Мони имаш чудесна новина. Много се радвам за теб и мъжлето. Аз трябва да чакам декември, за да се видим. Не минава времето и това си е..  Cry Cry
Жупето много готино заглавие за темичката ни. Хареса ми. Може само овненца и телчета да са с главни букви да се отличават- мое мнение..  Peace
Ася81 честити сини гащи  thumbsup
На мен ми каза една приятелка, че май ще е момиче - така като ме гледала в коремчето. Но ще видим.

Иска ми се и аз да се пробвам един път да направя нашата темичка за следващия път. Ще позволите ли!?!?
 Rolling Eyes Grinning

# 112
  • sofia
Жупето много готино заглавие за темичката ни. Хареса ми. Може само овненца и телчета да са с главни букви да се отличават- мое мнение..  Peace
О, да и на мен страшно ми хареса предложението  Peace.

# 113
Здравейте мами,

не съм се изгубила. Просто снощи бях до 19:10 в офиса. Прибрах се и в 20:30 ходих до една печатница, че печатаме коледен каталог. И така се тече ежедневието ми. Не съм ходила скоро на преглед и нямам новини. Направих първата си покупка - синьо-зелена шапчица. Толкова е малка и сладка, че направо умрях от кеф. Наложих я на мъжа ми на шапката и му ги показах - щеше да хвръкне. Много готино.

Относно килата - аз съм +5,5. По калкулатора на Лейди Диди резултата е:
Резултати
Вашият BMI (преди бременността) е: 21.11 (нормата)

Препоръчваното за Вас тегло в края на бременността е: 73.9 - 76.8 кг

Теглото, подходящо за Вас в 18 седмица e: 64.5 - 65.2 кг /аз съм 65,5/

а по другия в края на бременността трябва да съм мин. 73,7, в норма 76,4 и максимум 79,14.

Така че при мен и двата калкулатора показват горе-долу еднакво.

Относно храненето - не съм си променяла хранителния режим като видове храни. От 5 години се опитвам да се храня разнообразно и здравословно. Без това да изключва редки моменти с вредни храни, разбира се. Разликата е, че сега вечерям малко по-стабилно /преди карах предимно на плодове и салати вечер, но сега не мога/. Храня са най-късно в 19 часа. Обикновено в 18. Килата са ми предимно на корема, но има и по цялото тяло. Дрехите вече не ми стават. Мисля, че засега е нормално. Не ме притеснява дали ще кача общо 13 или 16 кг, важното е да не са 20-25-30 и т.н. Тогава е страшно /за жени които преди това са били в норма, а не под нея/, защото освен грозно е и ужасно вредно и за майката и за бебето.

За срещата - за сега съм ОК. Ако изникне нещо друго ще пиша.

Петя, наистина ли вече няма надежда за сестра ти? Много ми е жал. А и имаше бременност. Да не пода този хормон, защото едното бебе е загинало, а другото да си е още там? Не разбирам много от тези хормони, но все още се надявам. В краен случай след като родиш можеш да им станеш една сурогатна майка.

# 114
Здравейте на всички.Ние бяхме на път няколко дни и не съм се включвала,но сега ви изчетох и се разписвам.Аз като пътуваме все искам да опитам това,после онова и се прибрах + 2 кг.Сега обаче хапвам пак както преди и виждам,че се редуцират.До сега съм  +3,5.Признавам,че следя стриктно килцата и ще опитвам да не е повече от килце на месец.Това в 7 и 8 месец ще е трудно,но повече от 10 кг не ми се качват.Предния път качих 12 и си ми тежеше-явно съм с по крехка костна структура.Хапвам каквото ми се преяде,но внимавам за количеството и след 7 ч. гледам да не ям.Докато бяхме на почивката  спечелих в един магазин 50 % намаление ,та освен за каката взех 2 екипа и дребчо.Мъжът ми е против купуване толкова рано,но аз не робувам на предразсъдъци.За количките ,аз предния път бях много доволна от Куини спиди.Много маневрена и лека,но при сгъване беше голяма,а ние пътуваме много и това е важно за мен.Сега си харесах Джейн райдър,но я продават само в комлект със столче за кола,а ние имаме  и не ми се прави колекция.Ще го мисля-имаме време.
Виждам,че вече има няколко старозагорки и май ще е хубаво да се организираме да се видим-ще ми бъде много приятно.Моите приятелки са все с по-големи деца и няма да има с кой да правя разходки като се роди бебчо.Май попреклих с писанията.Желая ви хубав и усмихнат ден!

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 10:22 от Erria

# 115
Здравейте мили дами. Най-накрая и аз успявам да се включа. Много работа и много простотии, но какво да се прави.
Добре дошли на новите момичета и се радвам, че има мама от Стара Загора.
Ох помня че исках да поздравя Мони за мъжлето и за това, че си е в къщи. И още доста неща исках да напиша но пусти му акъл не достига Laughing
Що се отнася до килограмите при мен нещата също варират +4-5. Много е зле работата. Цял живот съм била слаба даже много слаба, сега се ограничавам страшно много, но ефект няма. Явно ще се дебелее CryНай-лошото, е че ставам равна и не мога да свикна с това.
Хайде стига толкова от мен, ще гледам да се включа във фейса. Dru4ka иска да и изпратя съобщение за да е сигурна, че съм аз, но не и знам координатите там. Така, че ако някой ги има моля да ми ги пусне на лични.

# 116
  Да се разпиша и тук за днес  Simple Smile Че с този фейсбук станах на разногледа, мъжа ми вече ще ме изгони от вкъщи, залепила съм се за компютъра и нищо друго не правя, че и на него не му давам да седне малко пред него  Mr. Green Ама сте голяма зарибявка, какво да направя като ми е приятно да ви чета и да си пишем къде повече, къде по-малко важни неща.
  Петя и на мен ми стана много мъчно за сестра ти. Защо трябва да има такива несправедливости- жени, които не могат да си гледат децата и ги изоставят, да раждат по 10-15 пъти, а други, с възможности и грижовни да не могат? Но такъв е живота...
  Сега си проверих резултатите от кръвните изследвания, всичко е наред, нямам отклонения  Simple Smile Засега няма да започвам никакви добавки, наблягам на плодовете и зелечуците  Peace
  И на мен ми харесват и двата калкулатора- и според двата съм в норма. Ама пак си се шашкам, че малко съм трупнала на бедрата. Явно няма да съм от тези щастливки, които 2 дена след раждането изглеждат все едно не са раждали... Ама като огладнея и никой не може да ме спре, пък и как да оставя бебо гладен? Все пак важно е да не качвам прекалено много и ще се постарая да е така.
  Лек ден на всички   bouquet

# 117
Moни ,мъжото ти като се върне чакам земетресение ,чак в Русе да се усети  smile3534
аз вече кекса съм го забравила как се прави ,станала съм като кит . Sick

# 118
Здравейте мами и от мен, моля добавете ме във facebooka аз съм Dalia Gergova. Писах и на лична ама не сте ме аднали. Или моля изпратете ми на лична линка. За среща съм за - там съм, миналия път беше много удобно а и в кривото не беше задимено.

Петя много съжалявам, наистина!

# 119
Добро утро Simple Smile
Далия, аз съм те аднала и чакам ти да приемеш поканата, само тогава мога да те добавя в групата  Peace

Относно калкулатора при този английският по седмици изобщо не мога да се класирам в нормите им  newsm78 Иначе на финала и двата показват еднакво, въпросът е по седмици...

Общи условия

Активация на акаунт