Рита мъничко детенце в АПРИЛСКОТО коремче

• 21 510
  • 674
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Страшни кошчета - направо ме шашнахте, не знаех че до сгънващо се кошче са я докарали, направо върха е ... не искам да му знам парите (на тази дето я взехме е несгъваемо), отделно има кошница за кола, ама и ние нали пътуваме основно градско, пък гледам тези и с коланчета за в самия кош!!! луда работа, страшни са!  Crazy
Гледам пак Гала- половината работи дето ги разправят все са стряскащи, ама аз почнах да отсявам инфото вече, не ми се стресира вече!  Crossing Arms
Страхотни новини момичета- нека всички прегледи са така успешни и за напред!
Пловдивските мами да си помислят за 27ми - ето линк към срещата на ЛЛЛ за Пловдив: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466782.new#new (доколкото видях момичетата от Софийската среща останаха много доволни, може и за нас да се окаже добра идея , а и незнам иначе как ще се организираме- мен хич ме няма  Blush)
Честито Дручка  - тъкмо си си свинкала с момчешките номера, така може и да ти е по-лесно с тричките като са все един пол, пък и наистина и на мен ми се иска момченце за да са си в тон в игрите, ама нищо още не са ми потвърдили  ,трябва да чакам до средата на декември  ooooh!
За имената - направо незнам този път. С баткото беше лесно- двама дядовци Петър и баба Петя - Ето го и малкия Петьо, а и смисъла на името си ми харесва, има си и имен ден при това голям, абе готина работа се получи. Сега ако е момиче съм си наумила или да е на таткото Пламена, може и Преслава ама и моята асоциация с чалгаджийката е много силна та незнам.  newsm78 А засега нали предположенията са за момче макар и не съвсем сигурно още наблягам на мисленето на мъжки имена - другата баба е Минка и освен Михаил друго не ми идва на ум, ще следя вашите идеи, че не попадам на нищо интересно засега, а искам да имам поне 2-3 варианта и накрая да изберем с таткото - помагайте  Praynig
 Joy Чета ви за татковците - и нашия реагира много странно на някои бременски неща, ама съм го пазарила да присъства на раждането (на него не му ставало лошо и не му било проблем  Wink, ама като се сетя миналия път баща му караше, че му било нервно, беше като гърмян заек пред болницата, пък вътре вече не знам)
Хубав ден на всички ви! (макар че вънка при нас е такава мъгла)

# 541
За мъжко име с М - Мартин 

# 542
Chorle аз ще ходия при Томова на 29.11.Ти кога си на ФЕ?

# 543
sweet_monii, Само в контекста да кажа, че моето име е Елина и направо се чудя  как са ме кръстили така преди цели 25 години, съм много благодарна на майка ми за този избор, така че, при следващия опит ако гащите са розови не се колебай Hug Понякога го бъркат с Елена и Ирина, но както и да е  Laughing

А за витамините, да Ви питам нещо - пиете ли още фолиевата киселина? Моят доки като бях на преглед преди 2 седмици, т.е в 17 и 3 дни ми каза да я спра вече, защото нямало смисъл  Rolling Eyes А за други така и не ми изписа, макар че го питах няколко пъти и на финала каза, че според него не са ок, тези готови и наблъскани с химикали неща - цитирам, sorry !
Taка че към момента не пия нищо, дори и желязото спрях, за да чакам резултатите от изследванията утре да видим как ми е хемоглобина.
А за мъжките имена също съм с две ръце за хубавите български такива, стига с тея западняшки и американски измишльотини  hahaha Нашите момчета с vania_svet може и адаши да се окажат, освен наборници  Simple Smile

# 544
Пете, аз съм на 24.11, честно казано нямам търпение да си каже мнението тази жена, защото всички казват, че е истински професионалист...

А моят мъж първо, че го е шубе и второ, че до около началото на 4-ти месец казваше, че все още не вярва, че ще си имаме бебче, защото не личало и не повръщам. Малиииии  smile3555 А все пак си го бяхме планували!

За име много ми харесва Лора, но отдавна решихме, че ще е Петър или Петя. А и както вече съм казвала познатите ми Петя са страшни сладурани и това ме кара да харесвам и името.

# 545
  • Варна
Здравейте и аз съм за Варненска среща, но ако може след раб. време или в почивните дни.
Относно имената аз съм за хубавите български имена и ако имаме пак момче сугурно ще го кръстим Георги, но за женско име още се чудя, нищо не ми харесва с Г. С нетърпение чакам прегледа на 26.11., за да разберем пола. Имам чуството, че с първата бременност въобще не се вълнувах толкова от пола. И аз сънувах два пъти детенце: първия път, че ще е момиче и раждам на 17.04.2011, а втория, че е момче и го кръщаваме Георги. Така, че моите сънища не са толкова показателни като на dru4ka.

Приятен ден от мен!

# 546
Ехеее, ти и дата си сънувала! Аз сънувах момиче, ама беше цялото повито и не можах да го видя хубаво ли е, грозно ли е...
До колко си на работа и в кой район си горе долу Хрис?

# 547
  • Варна
Ехеее, ти и дата си сънувала! Аз сънувах момиче, ама беше цялото повито и не можах да го видя хубаво ли е, грозно ли е...
До 17 ч. съм на работа, живея срещу Мак Драйв.

# 548
Ехеее, Георгьовците май ще се окажат многоооо Simple Smile

# 549
До 17 ч. съм на работа, живея срещу Мак Драйв.
Ехееее hristis ние и комшийки ще излезем и аз съм до макдрайв  Grinning

# 550
Тогава ако искате понед или вторник (петък няма да мога), 17.15-17.30 някъде около Макдрайв да се видим. Дайте къде, че там много не ги знам местата.

# 551
Chorle аз влизам ли към тази бройка?А?А?А?  Mr. Green newsm53

# 552
Ами че как мислиш ??? Естествено, не ставай смешна! (както се казваше в един сериал).  Grinning

# 553
Здравейте , виждам че се интересувате от витамини - искам само да споделя че има доста възпрепятстващи приема на желязо храни и напитки - а то е важно във вторият триместър за плода .Съветвам ви да избягвате приема на кафе и всякакви кофеинови , зеленият чай , прясното мляко и млечните - те пречат организма ни да приеме желязото , аз си правя вече сутрин супа / ако може да се нарече така - само тънко фиденце и коприва подправена със малко хималайска сол зехтин и лимон / а копривата както знаете набавя желязо и не само ето линкове за повече инфо :http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=242.0
тук също сме коментирали желязото ... http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=1092.0

Принципно в китайската медицина се пие отвара от малинови листа през цялата бременност и се редува със отвара от коприва - спира гаденето / ама си взех една книжцица кадето го прочетох след като си изповръщах червата повече от месец  Rolling Eyes

# 554
Ами че как мислиш ??? Естествено, не ставай смешна! (както се казваше в един сериал).  Grinning
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт