Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 106

• 82 898
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Крисче, хайде честита ти първа поръчка. ПО вода да ти върви, фондан да не ти се свлича...  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Много е сладко тортето, нищо че са опулени милите русалки.  Peace

Дарилке, изчистена и нежна, в твой стил. ПОздравления.

Руме, ЧРД на Ида. Еййй кога се изтъркаля още една година... Да ви е жива и здрава. Аз  няма да ти критикувам тортата, конденза не го виждам, за цветовете си обяснила. Може би ми липсва малко релеф по листата, но може пък и да има, но да не се вижда на снимката, малка е много. Това, което не харесвам в случая, но то няма нищо общо с твоята работа е картинката. Просто не ми допадат торти с картинки. Смятам, че момичетата от тази тема могат много повече от торти с картинка. Още ми е пред очите тортата за Ида от миналата година, която беше и моя идея и аз не можах да я реализирам поради други причини.

Цолова, много идейно се изливат цветята от кошницата. Браво за тази хрумка.

# 16
Момичета помощ Praynig
Направих марципан Варна, като спазих всички пропорции, но марципана ми стана мнооого лепкав..и колкото повече захар добавям толкова по-лепкав става Sad. Каде греша според вас  bouquet

# 17
Момичета помощ Praynig
Направих марципан Варна, като спазих всички пропорции, но марципана ми стана мнооого лепкав..и колкото повече захар добавям толкова по-лепкав става Sad. Каде греша според вас  bouquet
Спри да слагаш , увий го впрозрачно фолио и го сложи в хладилника , до сутринта би трябвало да стегне , тогава доизмеси с още малко пудра захар !!!

# 18
Имах безкрайно много за изчитане и наваксване, което затрудни до краен предел малкия капацитет на мозъчните ми дейности и поради което няма да мога поименно да се възхитя на всяка една творба, а такива имаше в неприлично количество в последните страници на миналата тема. Приемете искрените ми адмирации за таланта си!

Дарилка, тортата е много нежна и красива. Тя е по дизайн от една книга за декориране на торти, ако не се лъжа- и си се справила блестящо!

Крисче, честита първа осребрена торта! А русалките може малко да са поопуленки, но пък кой не би се опулил при такива барнати рапани. Страхотна изработка и цялостна идея.

Понеже исках съвети от вас е редно да си споделя крайния резултат от тортата и да благодаря. В крайна сметка се отказах от ганаша като пълнеж- правих си пробни и не ми хареса като престои една нощ с блатовете- беше ми тежка и суха. Спрях се на добре подсилен с желатин шоколадов мус и сметаново- ягодов крем като пълнежи, но не сиропирах блатовете и съответно пак си стана малко суха тортата, което не ми хареса....Нахална съм, но исках хеч да е висока, хем да е сочна  Crossing Arms

# 19
Милейди,
невероятна красота. Искам по-големи снимки, моляяяя.

А иначе, дизайна за тортата копирах от там и от други места. Тия вълнообразни дантели ми взеха здравето и затова накрая така ги сътворих. Дори и да гледаш от някъде, като не можеш да го пресъздадеш, се губи целия ефект.

# 20
Нинче ,честит рожден ден и от мен .С пожелание за много здраве и дълъг живот  bouquet
Крисчи,престрашисе нали .Пожелавм ти мноооооооого поръчки.
Цолова,тортата е супер,а шприца перфектен Hug
Дарилка тортата е чудесна,не виждам какво не си харесвашв нея newsm78
Руми,честит рожден на Ида  bouquet
Милейди,крайният резултат е прекрасен HugОчарована съм.И аз искам снимки от близо.
Започваме темата с поздрави LaughingДнес е Архангел Михаил.Честито на всички носещи тези имена.Да са живи и здрави и много усмихнати .И да незабравят да почерпят Wink

# 21
Влизам за да честитя:
Нин4е ЧРД пожелавам ти здраве и късмет, и още много красиви торти   Gift

Честит имен ден на всички празнуващи днес  smile3525

# 22
  • София
Здравейте!
Колова-браво-много хубава торта.
Дарилка-много нежна торта.
Милейди-чакаме по-големи снимки-нищо не се вижда.
Румя-ЧРД на дъщиричката.Тортата е сатнала много добре.Аз виждам цветоветекаквито ги описваш,че трябва да са .
Нинче-ЧРД-много здраве и сбъднати мечти.
tsve_te-да може да покриеш тортата с Марципан Варна.Също и торта Рафаело,но първо се измазват с маслев крем.

# 23
Милейди, прекрасна е тортата. Вътре не я знам защо мрънкаш, ти си знаеш, но от вън е невероятно феерична и красива.

Дарилка и твоята торта е супер нежна и с много хубава дантела. Изчистена и  стилна.

Колова, да, по метода на Патрияни. Да си призная, от както видях тя как прави рапаните, много ми допада и си се получават и си ги измисляш и връткаш и усукваш, по ми паресват даже от отливки. Само за мидите си ползвам мои отливки, дето си направих по метода на Ванчето Simple Smile

Доня, мерси за оригиналното пожелание Simple Smile както и на всички други, пожелали ми бъдещи сладки успехи Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 24
Крисче, хайде честита ти първа поръчка. ПО вода да ти върви, фондан да не ти се свлича...  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Това ми хареса...нещо като заклинание за успех на тортаджийките...    Grinning    както рибарите си пожелават "Наслука!"     Grinning
Пепи,ти пускай тортите ,пък зачезвай!    Peace
nin4e, ЧРД!   Отличен борд си направила и на двете торти!    Peace
Честито на именниците днес!   
Krische, честита ти първа поръчка!Май не е толкова страшно...ейде ,да е хаирлия и на късмет!    Grinning
И поздравления за всички страхотни торти......      smile3501   

# 25
зьписвьм се зь новатат темь и довечерь ще кьчь снимки на тортичката ме  Simple Smile

# 26
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания,за бабчето и брат ми.  bouquet
Предстоят още рожденни дни този и следващият месец,така че се надявам да направя още торти... newsm44
Ей обичам да ги правя....и вие така яко ме зарибихте,че ми се ще всеки ден това да правя... Grinning
Невероятни торти видях отново...,просто няма да ми стигне времето да пиша за всяка поотделно.Затова ето този букет е за всички вас......невероятни ръце имате дами..възхищавам ви се....   Hug

Честит рожден ден  на Нинче!Да си жива здрава,щастлива и много обичана жена!  bouquet
Честит имен ден на всички ,които празнуват днес!Да сте здрави,усмихнати и щастливи!  bouquet

# 27
  • София
Румя, да ти е жива и здрава малката хубавица! Първо си мислех, че е апликация тази картинка, толкова добре си ги "обкантила" и вкарала в атмосфера тези пуховци!

Шемет, теменужки ли са онези цветенца, както ги нарече Румя - кадифени? Как направи цвета - тестото боядиса, дъст? Чудесни са!

Честит РД, Нинче! Много здраве и усмивки!

Дарилка, браво!

# 28
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Да се запиша и аз в новата темичка. Попрехвърлих отгоре-отгоре последните страници и набързо да изкоментирам, каквото ме е впечатлило от тях.
ninon, много нежна и съвършена панделка – направо не мога да повярвам, че е от захарно тесто!
Valeria, тортата с футболиста е страхотна – усъвършенствала си ги тези N-ъгълници, личи си! Най-много ми хареса как си я изрисувала отстрани – изключително нежно и красиво!
bubolinkata, автобус 305 е много автентичен!
van444eto, синята торта с цветенцата е много нежна и приятна. Пуховците няма какво да ги коментирам – според мен всички майсторици ги правите прекрасни!
colova, обувките са като истински!
shemet_neveroiaten, тортата с шапката и ветрилото я съзерцавах дълго – изпипана до съвършенство!
marulka_s, тортата с късокраката принцеса е много изпипана! А девойката изглежда все едно е приклекнала с това леко вдигнато рокле.
Krische, честита първа поръчкова торта! Да повлече крак на още много ти пожелавам! Големооките русалки си ги докарала много симпатични според мен!
Дарилка, много хубава торта за кръщене!
*MILADY*, много красива ми изглежда твоята торта, но и аз моля за по-големи и детайлни снимки!

Една чуденка-питанка имам относно торта Династия. Искам да забъркам цяла доза и да я разделя на 2/3 за една торта в четвъртък и 1/3 за малко тортенце за неделя. Въпросът ми е, ако направя цялата доза още вторник-сряда, когато ще пека първата торта, дали мога да оставя кремовете и сместта за блатовете за неделната торта в хладилника да престоят до петък-събота, когато ще пека и сглобявам малката тортичка (така ще си спестя малко хамалогия и труд) или за по-сигурно всяка една от тортите да си я забърквам поотделно?

# 29
  • София
Много ви благодаря на всички  Heart Eyes
Шеметка, надявам се да ми пратят и снимки от друг фотоапарат.
Копривке, споделям ти чувствата към картинките, но... така се случи, беше ми за резервен вариант и добре, че я имах  Confused
Кондензът не се вижда, защото се появи на сутринта. Напоседък все ми кондензират тортите, сега няма как да е от жегата, силно подозирам ММ, че е причината.

Анири, аз не бих държала разбити белтъци повече от 1 ден в хладилника. А даже и за един сигурно ще спаднат и няма да стане блат.

Дарилка, много изпипанаторта. А тиквеното изкушение ми обра точките. Как наппави паячето?

*MILADY*, много красиво стои с това туту! Ти ли го ши?

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕНИЧКИТЕ ДНЕС!!!

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 15:52 от Rumya

Общи условия

Активация на акаунт