Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 106

• 82 947
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • у дома
записвам се с тортата от предизвикателството  Mr. Green

ОЩЕ снимки.

и само тихичко ви се любувам, невероятни неща творите  Hug

Честит имен ден на всички   bouquet за съжаление, не успях да си спретна едно торте  Rolling Eyes

# 46
  • София
Пепи,  smile3501 единицата-жираф е чудесна!

# 47
Приказни торти пак!  newsm20

# 48
Нинче,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet
Крисче,успех и от поръчки да не се отървеш.
Румя,да ти е жива и здрава малката кукла и много да те радва.
Ванче,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА СИНЧЕТО ТИ.
Честит имен ден на всички празниващи
Страхотни торти момичета.Поздравления на всички.

# 49
Честито на всички именници- да са здрави!Румя ЧРД на дъщеричката ти!
Милейди да беше пуснала тортата в предизвикателството-достойна е , и аз искам по-големи снимки
Албенка направо литвам, тази торта се получи благодарение на твоите мили съвети- БЛАГОДАРЯ, поднасям ти  bouquet По кой метод прави бебешките обувчици?
Меридит благодаря за букета, много ми се услади hahaha!
Ванюшкааа тази нощ ще спя, но ще сънувам кво "има още да се желае по тортата" Ай кат се поосвободиш да ме светнеш, да не тъна в заблуда.А иначе аз съм от скромничките, няма да се надуя, не бой се. Пък и обувките съвсем не са съвършенни, но за моите възможности резултата ме удовлетворява.
Райче кошницата е куха, плетена като стар плет, съхнала върху намачкани салфетки. Трябваше да е пълен овал, но докато се чудех как да я подпра реших да е отворена отдолу като полуовал( виж в албума ми http://svetlinavtunela.snimka.bg/cooking/torti.499557)
Патрияни кради смело, идеята е на клиентката
Пепи пускай тортички да плакнем очички #Crazy Какъв размер са, изглеждат ми огроомни как ги покриваш? Жирафа ми е фаворит!!!
Валерка отдавна се каня да споделя една формула за покриване на топка-някой я беше пускал в темата:
" Страната на петоъгълника и на шестоъгълниците = Обиколката на най-широката част на купата умножена по 2 и резултата разделен на 30" Не съм я пробвала
Ето последната  ми торта:
URL=http://svetlinavtunela.snimka.bg/cooking/snimki-za-postove.519813.21360114][/URL]

# 50
Здравейте, мили момичета!  Hug
Честит имен ден на всички празнуващи, начело със сина на Ванчето! С гордост и здраве да си носят имената!

михаела73, FRESA, ninon, bubolinkata, stefina, Дарилка, благодаря ви за похвалите, много сте мили!  Hug

nin4e, да си жива и здрава!Честит рожден ден! Много щастие, късмет и вдъхновение ти пожелавам! Тортите са много красиви, особено първата!
Rumya, тортата ти е страхотна! Да ти е жива и здрава дъщерята, много късмет и пожелавам!
Меридит, честити ти рожденици, да са живи и здрави и много щастливи!
Valeria, похвала от теб за мъфинките ми....   Blush Да ти върна комплимента- чудовищата ти са отвратителни  Laughing  Знаех си, че милите патенца и прасенца няма да са ти достатъчни  Laughing Така са гениите! Футболистът е жесток! И всичките тези курабийки-топки много ми харесаха!
ninon, много красива е станала панделката!
bubolinkata, страшно ми хареса 305!
Porsha, скоро и аз ще съм на музикална вълна. Много ми хареса тортичката ти!
Ванче, наистина ти е било весело в хладилника! Много красива торта! Пух и компания са много готини. Много се смях на писанията ти, обаче не можах да оценя добре кучето, защото си го скрила зад табелата  Mr. Green
colova, идеални са станали чепиците! И на цвят са много добри! Браво! И още едно голямо БРАВО за принцесата!
shemet_neveroiaten, поредната красива и оригинална торта! Ветрилото е като истинско!
Krische, честита ти първа поръчка! Пожелавам ти още много и винаги успешни! Тортата е много хубава! Благодаря за комплимента за хелоунските ми сладории. Черното е оцветено самото тесто. Като е малко количество тесто се оцветява лесно, като е повече става тъмно лилаво.
Дарилка, знаеш, че съм ти фен, тортата е много нежна!
Албена, страхотни са ти тортите! Езерцето с жабките и патетата ми е любима!
patriyani, детето има на вратата едно магнитче- Кити с балонче в ръка. Като го видя и все за теб се сещам!  Новото попълнение е прекрасно!
Пепи, разбиваш ме всеки път с количеството торти, които правиш! Жирафчето ми е абсолютен фаворит!
blueeye®, много оригинална и весела торта!

От мен две мини тортички, които снимах все още незавършени, а после вече не остана време.
И моята принцеса стана късокрака, ама ще ги оттренирам тия пропорции  Laughing

И още две-три снимки тук.

Лека нощ на всички!

# 51
Много ви благодаря на всички  Heart Eyes
Шеметка, надявам се да ми пратят и снимки от друг фотоапарат.
Копривке, споделям ти чувствата към картинките, но... така се случи, беше ми за резервен вариант и добре, че я имах  Confused

Руме, много се бях притеснила да не се засегнеш от коментара ми защото ти наистина правиш страхотни торти  Hug Hug Hug. Тази също е много хубава и детска, но някак под нивото ти.
С каква мм маса работиш? Аз съм с Ирида, но ми се ще да сменя с Пикко. Лошото е, че ми идва малко скъпа, но пък тук бяха казвали, че с нея разходът е по-малък...

Момичета, казвайте за разхода на Пикко-то. По моите груби сметки  Ирида-та ми идва на 8 лв. килото, а Пиккото на 10лв. килото. Така погледната разликата не е чак толкова голяма май. newsm78

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕНИЧКИТЕ ДНЕС!!!

# 52
_Пепи_ - всички торти са невероятни Simple Smile както винаги Simple Smile

# 53
Zdraveite momi4eta, imam edin vypros i se nadqvam, 4e nqkoi moje da mi otgovori. Iskam da si pory4am ot Sofiq platki za rula, koito stavat za vita torta, no neznaq kyde to4no ima. v Tortenata biblioteka ima adres na Il4ovski, no ne sym sigurna ima li tam. Ako nqkoi e kupuval i mi kaje otkyde, shte sym vi bezkraino blagodarna. I za da ne e samo spam, puskam nqkolko snimki, koito za syjalenie sa s telefona mi snimani i ne mnogo dobri.

# 54
Пепи,как да не изкажа въэхищение  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501Фаворит ми е Хензел и Гретел.Много ми харесв а особенно вещицата е върха  chef
Блю ,ако знаеш с какъв интерес разглеждах тези боти #CrazyТолкова са мъничка ,а така добре изпипани  Hug
Цолова ,барбито е много елегантно HugА за бебешките обувки много лесно се правят ,ще потърся снимков материал и ще ти го пусна.
Леля ог,минитата са много нежнички Hug,само дето не мога да видя ръчички на жабката
Скай,чудесни торти HugИнтересува ме тортата с кораба рисунка ли е?

# 55
  • София
Blueeye, и аз съм голям фен на тия кубинки! Произвеждаш ли в размер 38?

Копривке, имам кофа на Ирида. Специално си купих пудра захар от Торнадо, за да си правя тестото на Нелка и да до досмесвам с готовата прекалено мека ММ, ама... все нямам време  #Cussing out И пустата пудра захар се овлажни и стана на бучки. Сега с парното вече не е влажна, но е на едни моренииии  Confused май трябва да се опитам да я пресея... 5 кг. как се пресяват обаче  Crazy

Скай, чудесни работи! Само нимките да бяха по-големи, мног ми се иска да разгледам часовника отблизо. С РА ли е циферблатът?

# 56

Не мога да се сдържа да не я покажа. Много й се кефя. Има 6 различни фигурки, закачени на нещо като въртележка. Майката искаше да е бяла и семпла. Може би до края на деня ще успея да я пусна в блога с повече снимков марериал.

Видях много хубава торта с балетни мотиви на Милейди, часовникът на Скай ме грабна, принцесата и жабока на Леля Ог са сладурски, пончото е един път, Блуай, и много добре се връзва като концепция с вътрешността, Единичката жираф е нещо ново за Пепи - харесвам, стъпчиците на Албенка много нежни и в прекрасна композиция, Китито на Патрияни; colova с прекрасна Барби и Дарилка с нежна торта за кръщене. Дано не съм пропуснала нещо!

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 08:38 от Ивейн

# 57
много сте писали,много торти сте направили,чудни неща видях,ама няма да мога да ги изкоментирам поименно........обувките на цолова,жирафа на пепи,....абе много сабраво на всички.аз сега съм в затишие,чакам някой да си поръча торта,че нещо много се наклахме покрай лудостта ми.
скоро ще правя торта за 6-месецието на боян и иза моя рожден ден,но още не ми се е избистрило.
успешен ден

# 58
Добро утро мили момичета  Laughing То писане ли е то чудо ли е ... Laughing Започвам с Ивейн- ДАЙ ОЩЕ СНИМКИ ДА ВИДИМ ТАЗИ КРАСОТА ПО ОТБЛИЗО  Laughing
skai и градинката е хубава, и корабът е хубав ама най много ме кефи часовника
Леля Ог и двете мини тортета са много готини( ама жабата май наистина няма ръце  Laughing)
colova ако можех и аз да направя такова готино барбиииии  Sad (ех мечтиииии )
blueeye® много е идейна тортичката- аз никога не бих се сетила за нещо подобно Laughing
Пепи уникална си. Направо не знам как смогваш да ги правиш тия торти  Hug Жирафчето и книгата най много ми харесват. И другите са много готини но тия определено ме грабнаха(особено жирафа)  Simple Smile
Хайде и аз да си пусна домашния любимец(няма пък само Валерия да си ги снима и показва  Mr. Green)
Ей го на:   

В албума има още снимки и на  тортата и на еленчето .Много измъчена торта- първо крем не ми стигна после нещо тестото не ми стана , цялата е наклонена във всички всевъзможни посоки дано хората да не забележат Praynig

# 59
Здравейте, момичета!

skai, много са ти красиви тортите!
Албена, hrisiv жабката наистина е без ръце на снимката, но това е последната снимка, която успях да направя. След това дойдоха да си я вземат и я довършвах много набързо. Иначе жабката си имаше ръце, а също и точки по пръстите, а цялата кутия опаковах в целуфан и сложих зелени джувки. Стана много ефектен подарък. Трябваше да има и мостче между двете торти, но не стигна време.
Ивейн, благодаря за комплимента! Тортата е много оригинална и много красива! Бих искала да видя повече снимки, страхотна е!
hrisiv, много е добър домашния любимец, много хубава торта!

Общи условия

Активация на акаунт