Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 106

• 82 912
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Една тортичка и от мен. Изобщо няма да повярвате по какъв повод е.

Много е сладурска ама сега като ни разчопли любопитството кажи и повода.

Даа, защо така сега ни дразниш?  Mr. Green
А на калинките ми липсват очета на мене ....

# 466
Женя,да нямате годишнина newsm78много е сладурска тортата.

# 467
Добро утро!Аз от време на врем хвърлям по някое оче,но все време не остава да пиша.
Сега влизам за малко помощ.Сестра ми иска да подарява на нейна приятелка торта за двайсти рожден ден.И двете които ми показа откъм украса са семпли и мисля,че ще се справя.Но ме притеснява покриването с чаршафа понеже едната е звезда,а друга та цифрата 20.Айде нулата лесно,ами двойката.Някой ако знае или има нещо нагледно би ли споделил.Според вас коя по лесно ще се покрие?Да не говорим,че иска да е черна и досега ви четах за туй черно.мен ама изобщо не ми се получава,та с гъбка ще го боядисвам.

# 468
Една тортичка и от мен. Изобщо няма да повярвате по какъв повод е.

Много е сладурска ама сега като ни разчопли любопитството кажи и повода.

Даа, защо така сега ни дразниш?  Mr. Green
А на калинките ми липсват очета на мене ....

Вярно липсват..
Тортата е за подписване на брак без сватба  Laughing На сестра ми. Връзваше се с лудия им стил и за това е такава - майтапчийска

# 469
  • София
Някои бои не оцветяват ПикКото. Вече е доказано от няколко места, че лилаво НЕ става. Черно, гарантирано става с гела.,
Хопа е тука не съм съгласна, Ванче, онези незнайни мои цветя са от чисто пикко и са лилави в няколко нюанса.Имам и торта цялата лилава. Казах още когато нищехте проблема, че оцветявам с български боички от 3 уши Naughty

# 470
  • Пловдив

Пепиииииииииииии -    smile3514 newsm53- ти преведе ли въпроса ми????

Ехоооооооооооо, тук съм. Пак съм с болен Любомир и време за нищо не остава. А за въпроса... май изрусявам нещо и не те разбрах  newsm78

# 471
Нямате догонване момичета.Снощи направих един жалък опит да седна да попиша ама бях изтощена максимално ,а и с този компютър  hit.Благодаря ви за коментарите по тортите ми! Да отговоря за тракторчето- да аз го правих.Като имам от къде да гледам ми е лесно,а играчката на детето беше при мен и го сътворих за около час и половина..
първо да изкажа възхищението си от произведенията на на Нелка и Валерия.Момичета вие сте вълшебници!прекланям се пред таланта Ви  newsm20
Нелка толкова реални емоции в тези човечета...Просто нямам думи !
merydit чрд на патерици,много апетитно изглежда чак ми потекоха лигите
r.i.angelova и твоята шоколадова ме съблазнява
Pupinka Хамелеона е много сладък
Анири много добра работа с четаката .Браво!
lightblue Много хубаво барби,и мен ме чака следващата седмица да видим какво ще се получи..
Бетина стархотна кола ,а тортата с понитата ми е фаворита-Идейна ,красива , и много добре изпипана!
Хриси рисувана ти торта  е прекрасна,истински художник си !
Женя много сладурска тортичка,никога не би ми хрумнало че повода е толкова специален
Айде още малко торти ще ви пусна

тук откраднах идеята от пепи

Гледах скорпиона на ванчето ама нищо общо не се получи
Извинявам се отново за дългия пост Mr. Green

# 472
Казах още когато нищехте проблема, че оцветявам с български боички от 3 уши Naughty

Ами то ние с вносните бои се оплакваме, алоуууу  hahaha

# 473
Привет,момичета!

Нелка,направо ми скри шапката!Мнооооооооого е красива тортата ти!То това не е торта даже!Фигурките са страхотни.Много ми харесва как успяваш да им вдъхнеш живот.Все едно са живи.Също като на онази твоя торта с мишките.Никога няма да я забравя.Толкова са им изразителни физиономиите,очичките.Комплименти!
Rumqnka , хубави са ти тортите , и скорпионите ми харесват  Peace
Женя,много забавна ти е тортата и щом е по такъв повод.
Валерия, чакам да видя тези китарки на тортата.Нотния лист ти се е получил много добре , и микрофона ми харесва.И както Рая отбеляза че китарите си имат и струни , но кажи от какво ги направи?
betina33,много ми харесват и двете ти торти - понитата са много сладки,много весела детска торта , а другата браво за сферата , и отдолу преливащото синьо-черно също много ми харесва.

Аз пък имам следната молба - който може да сподели хубава изпитана рецепта за шоколадов блат.Че нещо не можах да ги докарам моите.Хем сложих и разтопен шоколадов кувертюр + какао , но не ми хареса как станаха.Обичам такива много шоколадови блатове , които стоят сочни и без да ги сиропираш.Дано ме разбрахте  newsm78

А сега и една импровизация от мен:

Вътре е както споменах с шоколадови блатове и крем от сладкарска сметана, едно кремче Оле ванилия и едно крема сирене.В него настъргах портокалова кора , а отделно изцедих два портокала и добавих сока им към сиропа за тортата.Получи се много вкусно.Благодаря на Леля Ог и на Бубето за споделения опит за портокалите.

Хубав ден от мен!

# 474
Всичките торти са просто невероятни,произведения на изкуството.
betina33  твоята торта ме впематли с оригиналната идея.Основата от какви блатове е ,пандишпандови или други,и една торто с рула ще стои ли върху основа ,която е от навита торта.

# 475
  • ВАРНА морето сините вълни
Благодаря на всички ви и за страхотните коментари-май и аз ще литна  Laughing и на всички които ми помогнаха да си направя бебенце   bouquet
Ана 74- винаги си правя пандишпана на Пепи -само с тези блатове работя независимо от формата на тортата-а земното кълбо е все едно две торти с рула -захлюпени едно върху друго - и тортата стана съвсем стабилна-изобщо не ми мръдна -но затова най-голяма заслуга има Ванчето - инструктажа беше неин   bouquet - като се захванах с тази торта си мислех че абсолютно няма да се справя но като я започнах се оказа че не е чак от такава трудност  Laughing

# 476
Здравейте, мили момичета!  Hug

sVeshti4ka, destini, Албена, van444eto, Анири, *MILADY*,  ditsan, Pupinka, lightblue, silrai, kali, stefina, shemet_neveroiaten,  много благодаря за похвалите и критиките за музикалната ми торта!  Hug

rumqnka, много са ти хубави тортите! Трактора е жесток! Колата с розата също много ми харесва!
Меридит, и тук да те поздравя с рождения ти ден и вкусната торта! Да си жива и здрава и много обичана!
r.i.angelova, чудесна шоколадова тортичка!
Pupinka, много красив е станал хамелеона, браво!
Анири, hrisiv, рисуваните ви торти са много красиви!
Valeria, извинявай, че се забавих толкова с отговора, не ми остана време вчера да отговарям!  Embarassed Но твоят лист е станал много красив, а за струните да не говорим! Страхотна си, всеки детайл си е на мястото! Сега се сещам, че и аз имам цветарска тел, ама кой да му хрумне да я използва за тази цел!
lightblue, много красива принцеса!
betina33, поздравления за тази огромна и красива торта! Дъгата много ми хареса, а кончетата са страхотни!
nelka.nelka,   omm
Женя 83, много весела тортичка, калинките са много сладурски! Пожелавам много щастие и любов на сестра ти!
ИСКРА, тортата ти е станала много красива, а звучи и много вкусно!

Мили момичета, отговарям на въпросите, които ми зададохте за тортата с китарите: първо, аз дарба да рисувам нямам, даже съм много зле в това отношение и затова нотният ми лист не е рисуван  Embarassed  Затова пък съм много изобретателна в мързела си и нотният лист ми отне пет минути- разтопявам бял шоколад изливам го върху трансферно фолио с нарисувани ноти на него и го оставям да изсъхне  Wink  Laughing Многото труд отиде по малките китари, с които ужасно се гордея, защото, както казах си ги правих на ръка, една по една. Точно в тях е и грешката, заради която музикантите не биваше да гледат- всички електрически китари са обърнати огледално  Embarassed  Голямата китара няма струни, защото исках да е по-стилизирано, а не защото нямах време. А и не ми харесваше с фитили,  но след като ме изравнихте със земята и на мен започна да не ми харесва хич, засрамих се и ето и моя поправителен:

И още малко снимки тук.

Тази пък има два милиона други кусури, но следващата ще е по-добре  Laughing

Приятен ден на всички!

# 477

Пепиииииииииииии -    smile3514 newsm53- ти преведе ли въпроса ми????

Ехоооооооооооо, тук съм. Пак съм с болен Любомир и време за нищо не остава. А за въпроса... май изрусявам нещо и не те разбрах  newsm78

Laughing  Joy  Crazy Ти пък кога изруся-много бързо  Mr. Green Да се оправя бързо Любчо, да не боледува много, много, че не му остава време да ирае  Hug
Лелчеее, страхотен поправителен  Heart Eyes  Crazy   bouquet

# 478
  • София
Здравейте!
Искра-много е пубава тортата с пеперудата.Толкова нежна и изчистена.
Леля Ог- е този пък е цигулка Peace.Разкошна композиция както винаги-то като картина-евала.Очилата са ми фаворит-стъклата как ги спретна?Ами тези оригинални бонбони какви са?
Валерия-много интересна композиция отново-човекае страхотен,камъните също.Е сега за пръв път ще те критикувам градивно-трябвало е да изрежеш меденките като китара,щото сега приличат на гадулки Hug
Нелка-какво да кажа освен красота и изящество.То верно лицата на мометата говорят.
Бетина-тортата с земного кълбо е уникална -барво ,много ми харесва.
Кали-меденките са върха,веднага ги копнах в папката ми с тортите ти.
Румянка -отонво красиви торти.Сърцето и тази със скорпионите са ми фаворити.

# 479
Здравейте момичета, спорен ден на всички. Извинявам се за глупавия въпрос, но как да си покажа тортите тук, нещо не мога да схвана Embarassed. Благодаря на всички ви все пак, защото благодарение на вас успях да ги направя.

Общи условия

Активация на акаунт