Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 2

• 81 436
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Miki23 simo66

# 436
  • В тъмната гора.
Hasret Bg,ако се интересуваш дали имам снимки на Халит и Берг
правени от мен-нямам.Аз не успях да стигна навреме за празника
на Конзум,където свободно е можело да снимаш на воля.В пресата
нямаше предварителна информация къде ще ходят на следващия ден
за да мога да отида ако искам на същото място и ако е удобно да правя снимки.Аз ги виждах само в хотела и самолета.Хотела в момента беше
тяхния дом и аз никога нямаше да си позволя да снимам без разрешение.
Когато опитах, охраната на Берг не ми позволи.Каква беше причината
не разбрах. След това повече не се опитвах  да искам разрешение.С Халит нещата бяха съвсем различни.
В самолета е същото.Изключено е както си седят жена на моята възраст
да застане с камерата пред тях и да ги снима.Не ,че не ми се е искало
да имам снимки.Просто ги гледах и им се радвах.

Всъщност, след като се усъмних още на 4 ви пост след завръщането ви от това пътуване и липсата на актуални снимки, не се интересувам особено.Опитах да бъда тактична със семплия си намек.
А сега ако позволите да разсъждавам на "глас" след като ми писахте, по простата причина и, че обяснението ви издиша...
Препътувайки хиляди километри, всеки уважаващ себе си и идолите си, човек -ще намери начин да "щракне"
 поне един общ момент.Още повече, това което прочетох под формата на пътепис-аерогари,хотел, асансьор, фоайе и прочие...
При положение, че един така разпален и обичащ Идолите си-фен, ще намери едноминутен момент да съхрани(не само в сърцето и спомените си  Wink )изминал хиляди километри.
Другото, което е,  че НЕ е възможно в 5 звезден хотел да ограничат гостите от Wi Fi  връзка. Wink Oще повече през 3 врати, както твърдите от Президентския ап-т.  Rolling Eyes
И за последно наблягам на тази снимка с жената(която твърдите, че Ви е приятелка) и Халит Ергенч-публикувана в нашият форум от Вас. Същата тази снимка неслучайно забелязвам в  това клипче...
http://www.youtube.com/watch?v=7wTBGknufXo&feature=related
И дълбоко се съмнявам, някой от Хърватските журналисти, медии и т.н. да занича в нашият скромен форум за  да я присвои, че и да я изпозлва за "монтаж"в своя материал.

Това са моите наблюдения и съмнения...Не очаквам в никакъв случай да ме опровергавате и оспорвате.Никак не приемам фалша, предубедена ще съм към Вас и в бъдеще.
Позволих си да бъда дръзка и открита с това мое становище.Уважавам факта, че безмерно обичате и се възхищавате на тази двойка:Берг § Халит.Но съм на мнение, че мечтите ни си имат граница макар и малка с реалността.И не бива да позволяваме на фантазиите ни да нахлуват прекалено драматично в емоционален план. Wink

Виждам и оставам с мнение, че  в този форум е солидно присъствието на умни, ерудирани, интелигентни потребители....Не смятам за редно обаче със същите тези хора да се злоупотребява, само защото сме на една обща вълна.А именно-възхищението и Любовта ни към тези личности...Конкретно към Берг § Халит.

Подозирам, че сега ще ме нападне една агитка, която не е съгласна с мен.Но, всеки има право да изрази мнението си.И аз се възползвам от това си право.Но, не бих отговорила на евентуални нападки...не, че не бих могла да отговоря.Но, ще постъпя разумно-избягвайки евентуални ексцесии.
А на Вас, мила Г-жо Надежда..искрено пожелавам един ден да имате щастието да "запечатате""не само на снимка срещата си с това семейство, обичано от всички нас : Берг § Халит!  Hug Heart Eyes  bouquet

Няма да те нападам, но си мисля, защо ли в цялата информация, която така прилежно си събрала има такива големи пропуски, че зеят като пропасти. Нямаше да използвам този тон, ако само беше изразила съмнение..но ти прекали. И се чудя, какъв ли е вътрешния ти мотив, да го изтипосаш всичко това...
Още преди някой да разбере къде е Надежда, Ани /създателката на тази тема/ я откри в едно видео от хърватската телевизия. Надежда беше в хотела/или на летището  със собствените си колажи в ръце и ги показваше, а от нейната приятелка, която говореше немски взимаха интервю, една хърватска журналистка говореше с нея. Надежда на два пъти влезе в кадър и така разбрахме, че е там.
Нито се е хвалила, че заминава, нито ни е писала от там..разбрахме го от Хърватската телевизия.
А и аз да бях на мястото на Надежда, да се юрна от България да видя любимците си и аз щях да нахалствам и да дебна. Специално аз не се съмнявам в нейните думи, радвам и се.
Завистта е голяма двигателна сила, големи поразии може да направи.

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 10:38 от Мишел_

# 437
Мишел_ ,бях написала и аз същите обяснения ,но видях ,че си ме изпреварила.
Аз съм толкова нова сред Вас ,но това ,което е писано по мое време го помня.
Особено интересно ми беше ,като Ани спомена за Надя ,която била в хотела сред
посрещачите на Ергенч.Въобще не я свързвах nadejda2639 ,
защото не познавам форумките.Хасред защо е подложила на съмнения думите на
nadejda2639,си го обяснявам с българския синдром. #Cussing out
Нали и журналистите споменаха за българките ,които дошли ,за да се срещнат с любимците си. Опитах се да намеря снимките ,но сигурно са в другата тема. Ани предполагам ще ги предложи на Хасред за доказателство,но не знам дали има нужда newsm78
Приятен ден!

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 10:41 от pavlinaio

# 438
Няма да нападам никого,няма да защитавам някого.Аз познавам лично Надя.Тя е много искрен спонтанен и чист човек.Не е способна на лъжи. Имах чест да бъда и гост в нейния дом- уютно кътче на околосветски пътешественик- разгледах част от многобройните й албуми.
Това на снимката е нейната приятелка от Германия Hug
  .

Много ми е тъжно ,че темата се използва за грозни нападки,Ако някой има нужда от такива  спорове,нека да е на лични и да не спамим в темата ,моля ви.Халит не го заслужава.

# 439
  • В тъмната гора.
Аз си спомням Надежда от преди година и нещо ли беше ....как се юрна в Истанбул посред зима  и обиколи много интересни места от снимките на 1001 нощ и то сам сама с такси  Shocked. Не можа да засече двойката, но Берги беше в напреднала бременност и явно малко излизаха навън.
И още куп работи мога да напиша за импулсивността на Надежда...тя действа още с първия си импулс, много забавен човек. Аз я познавам такава и ако кажат, че е заминала пак за някъде въобще няма да се усъмня..има си възможностите, пък и няма кой да я спре с нейния устрем.

# 440

Няма да те нападам, но си мисля, защо ли в цялата информация, която така прилежно си събрала има такива големи пропуски, че зеят като пропасти. Нямаше да използвам този тон, ако само беше изразила съмнение..но ти прекали. И се чудя, какъв ли е вътрешния ти мотив, да го изтипосаш всичко това...
Още преди някой да разбере къде е Надежда, Ани /създателката на тази тема/ я откри в едно видео от хърватската телевизия. Надежда беше на летището със собствените си колажи в ръце и ги показваше, а от нейната приятелка, която говореше немски взимаха интервю, една хърватска журналистка говореше с нея. Надежда на два пъти влезе в кадър и така разбрахме, че е там.
Нито се е хвалила, че заминава, нито ни е писала от там..разбрахме го от Хърватската телевизия.
А и аз да бях на мястото на Надежда, да се юрна от България да видя любимците си и аз щях да нахалствам и да дебна. Специално аз не се съмнявам в нейните думи, радвам и се.
Завистта е голяма двигателна сила, големи поразии може да направи.

И аз заставам, зад този отговор!  Сутринта доста се чудих дали да отговоря на HASRET BG и то на лични, защото този монолог, който се помести в темата и то с претенции, че няма да се чете отговор какъвто и да е, мисля че не беше удачен. Още повече, след като авторката ни най-малко не познава nadejda2639. И още повече, след като авторката мисли / и то наистина е така/, че тук пишат умни, интелигентни и възпитани хора! Този монолог е за по-тесен кръг от хора, за  да не става нужда, други да пишат опровержения!

НАДЕЖДА2639 Радвам ти се и ти се възхищавам! И знай, че аз специално, на снимката , където е твоята приятелка с Халит - аз виждам теб! Здрава бъди, за да ни радваш и друг път с такива премеждия! Сигурна съм, че премеждията ти са едно голямо преживяване и че доста време ще си спомняш за тях. Благородно ти завиждам! Peace Peace   bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 12:03 от Goni

# 441
  • В тъмната гора.
Ох, това е последното дето ще напиша като спам в темата, дано нямам причина да продължавам.
Трета година съм в този раздел на бгмама и пиша по тези теми, срещнах много честни хора, на които съм поверявала и пароли, и профили, и са ми вършили много работа, а аз съм се старала да отговоря със същото. Всички си имаме кусури, но никой не ме е разочаровал истински, много свестни хора и приятели си намерих от тук и продължавам да намирам...колкото и да не е за вярване.

# 442
Мисля си че Халит е свикнал отдавна, че хората го обичат и навсякъде му се радват. Относно Берги, тя е по - свенлива, предпочита да е по - дискретна, не понася навалицата около нея, но няма как. Изигра блестящо ролята си, омъжи се за точния човек и ще е винаги под прожекторите. Дано свикне горката, че скоро славата няма да я напусне.  newsm78

# 443
  • София
ЗА МЕН НАЙ-ВАЖНОТО Е,ЧЕ НАДЕТО  БЕШЕ ТАМ,БЕШЕ ЩАСТЛИВА И ИЗПЪЛНИ МЕЧТАТА СИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ,СЛЕДВАЩИЯ И
РЕПОРТАЖ ОТ УРЛА,ИЗМИР,РАЗБИРА СЕ ОТНОВО И ОТ ИСТАМБУЛ!!! newsm51 smile3525  love001 newsm44 newsm10

# 444
  • Plovdiv
НАДЕЖДА е щастлив човек! Познавам я лично!
А изказването на ХАСРЕТ приемам като  породено от завист!
HASRET BG, на теб ти пожелавам да имаш само една стотна
от силата и хъса на Надя да бъде там , където са нейните мечти!
Съжалявам , че едни непремерени думи  "омазаха " хубавата тема!

# 445
  • В тъмната гора.
ЗА МЕН НАЙ-ВАЖНОТО Е,ЧЕ НАДЕТО  БЕШЕ ТАМ,БЕШЕ ЩАСТЛИВА И ИЗПЪЛНИ МЕЧТАТА СИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ,СЛЕДВАЩИЯ И
РЕПОРТАЖ ОТ УРЛА,ИЗМИР,РАЗБИРА СЕ ОТНОВО И ОТ ИСТАМБУЛ!!! newsm51 smile3525  love001 newsm44 newsm10

Олееее стига бе...аааа Наде...ти вече ме засрами, направо пламтя  Embarassed!
Мои близки, много близки ...живеят в Измир и ме приканват да отида да видя Берг на снимачната площадка, от кога ме ръчкат. Казват ми кой автобус да взема, че ще ме чакат, ще съм си при тях, ще ме пазят...а аз "не ..в Анадола има опасност да ме откраднат..." шегувам се, но понякога и си го мисля де. Направо парцалките ми треперят от такава авантюра. Аз по принцип тръгвам с цял антураж  и мъжо начело, а той не ще и да чуе за Измир.

# 446
СПЕЦИАЛНО  ЗА  HASRET BG  / ДОРИ И ДА НЕ ИСКА ОТГОВОР/!

Току що гледах на видео пристигането на Берг в Загреб и най голямата изненада беше нашата Надя която е там заедно с още една обожателка от БГ. Надя показваше снимки на Берг  Laughing
Така че ще чакаме репортаж от мястото на събитието
 Peace
Ето и видеото. Надя я показват на 0.35

http://www.youtube.com/watch?v=K6jXo8vfZSE

НАДЕТО Е В ЛЯВО,БЪРКА В ЧАНТАТА СИ....

Лично Съобщение (Offline)
anna3com
Новак

Re: Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 2
« #121 Ср., 10 Ноем. 2010, 04:15 »

Надка е успяла да се класира и в пресата  Peace При толкова много хървати-фенове да я има на видео и снимка в пресата за един ден им е огромно постижение. Лили беше права за колажите  Laughing

# 447
  • София
jupetrov7, изчисти си кутията Rolling Eyes  bouquet

# 448
Не зная дали някой погледна рекламата на Халит но лично мен ме върна във времето на 1001 нощи.
Ето и малко снимки от подготовката около снимането.

# 449
Не зная дали някой погледна рекламата на Халит но лично мен ме върна във времето на 1001 нощи.

http://www.youtube.com/watch?v=d6VsvnlohsE

Мен също Hug Притеснявах се , че брадата ще ми пречи да се наслаждавам на мимиките на лицето ,но сега виждам ,че  нищо не е в състояние да пречи на таланта-и нямам търпение да го гледам в новия филм bowuu Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт