Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 2

• 81 425
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
18 Kasım 2010

Merve Oflaz Oyuncu Oluyor

Herkese tanıdık geldi diğmi bu isim, mutlaka bir yerden aşinalık vardır evet Survivor yarışmasının ilk bayan birincisi olan Merve Oflaz hani size hayranlığımı anlattığım 45 kiloluk hacmiyle o kaslı kolları parçalayan kız şimdilerde oyuncu oluyor...
Bana göre ekrana yakışan biri ses tonu, duruşu, fiziği ile oldukça yakışacak şimdi sıkı durun hangi diziyle oyunculuğa ilk adımını atıyor öğrenin Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayacak....
 Yapımcılığını Tims Production’un yaptığı, senaryosu Meral Okay’a ait ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde başrollerde Halit Ergenç Nebahat Çehre ve Fahriye Evcen gibi usta oyuncuların yer alacağı önemli bir yapıt olacak olan bir dizi ile oyunculuğa merhaba diyecek gerçekten çok şanslı bir kız oyunculuk kariyerine oldukça büyük yerden giriş yapıyor merakla bekliyorum nasıl dizi olacak, nasıl bir oyunculuk sergileyecek eminimki herşeyin üstesinden gelecektir ee kadınınfendi erkeği yendi durumları...

Merve Oflaz ile ilgili diğer yazıma burdan bakabilirsiniz....

Muhteşem Yüzyıl Dizi ile yazıma burdan bakabilriiniz...

# 451
  • планетата Земя и по точно до морето
Ани Hug Халит наистина е страхотен в рекламата. Определено по оформена и къса брада му стои по-добре. Радвам се , че я намали за многобройните снимки от Загреб ! На всички е супер, както и Берг. Голяма наслада е да ги гледам заедно  Grinning Grinning Grinning

Hasret_Bg , твоя работа е на кого и за какво да вярваш. Правилно си преценила интелигентното ниво в темата, затова тона ти е още по неуместен и несъвместим с форумната култура. Защо ли този пост ми напомня за тона и стила на една друга дама.  newsm78 Напоследък са толкова модни регистрациите с нов ник или промяна на стария.  Laughing

Аз пък поздравявам Надя точно за това, че е проявила такт и не е снимала от упор, което би я првърнало в нахален и досаден за нашите любимци фен ! Всеки все пак си има лично пространство и затова са пресконференции и моменти, когато снимките са разрешени. Другото си е просто нахална папаращина. Бих гледала такива снимки, но ще се сетя веднага за чувството, което са предизвикали у Халит и Берг.

Приятна вечер на всички ! Hug Hug Hug

# 452
Днес правих помен на съпруга си.Поплаках си. Нормално е.Живяла съм щастливо с него.
Отворих късно лаптопа.От лични разбрах,че е писано по мой адрес.Прочетах го.Доживях
да чуя,че съм лъжкиня.Отминавам го без коментар.
Но  вашите думи мили мои геджеманки не мога да отмина.Плача отново.Но повода е приятен.
МИШЕЛ,ЛИЛИ,МАРИ,ГОНИ,КРАСИ,,PAVLINAIO,ФРЕШ,JPETROV,ARI888,,БЛАГОДАРЯ ВИ,МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ТОПЛИТЕ ДУМИ!!!

# 453
       ЕДИНСТВЕНАТА СНИМКА,КОЯТО СЪМ НАПРАВИЛА БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ,
ЗАЩОТО СА В ГРЪБ.НЕ СЪМ Я ПУБЛИКУВАЛА,ЗАЩОТО НЕ Е КАЧЕСТВЕНА.
                    .

# 454
Надежда2639 - Мойте най-искрени съчуствия за съпруга ти.По едно съвпадение аз утре съм на помен - 40 дни от кончината на скъп приятел.Днес в една друга тема прочетох неща, от които ми се насълзиха очите.Не плаках,защото гневът в мен срещу тези писания бе огромен.Заради вашата тема 1001 нощ аз открих малко късно великолепните Халит и Берг.Когато четях вашите писания и гледах колажи и клипове направо благоговеех пред вас.Мили,сърдечни,доброжелателни - вие за мен сте пример за интернет култура.Четях ви повече от 6 месеца,но не набирах кураж да пиша в темите ви-имах чувството ,че ще нахлуя в чужд дом неканена-така усещах темите ви-
като дом ,в който вие живеете щастливо.Но вълнението, което пораждаше в мен филма 1001 нощ бе непреодолимо и се престраших да напиша едно-две неща.Почти до края не съм прекалявала с писанията там,но не минаваше ден да не ги чета.Затова бях щастлива,че съм сред вас.
Момичета преди мен - всичко са казали и това е самата истина.Чакахме те да се върнеш с нетърпение,защото бъди сигурна тук има хора ,които ти вярват безрезевно и те обичат...Бъди здрава!

# 455
Не зная дали някой погледна рекламата на Халит но лично мен ме върна във времето на 1001 нощи.

Мен също ме върна в онези дни, беше много приятно усещане и ме обзе носталгия. Халит е невероятен, както винаги!

Hasret_Bg , твоя работа е на кого и за какво да вярваш. Правилно си преценила интелигентното ниво в темата, затова тона ти е още по неуместен и несъвместим с форумната култура. Защо ли този пост ми напомня за тона и стила на една друга дама.  newsm78 Напоследък са толкова модни регистрациите с нов ник или промяна на стария.  Laughing

Hasret_Bg, ако наистина си 1001 fan на сериала, или fan на Халит, не биваше да цапаш темата. Naughty

Надя, бях сигурна, че ще отидеш  в Загреб. Планът ти е бил стратегически, да отразиш цялото събитие от начална и крайна точка - Истанбул. Съжалявам, че пропусна пресконференцията в Konzum, но понякога не всичко върви по план. Пожелавам ти нови срещи със семейство Ергенч, нови, още по хубави снимки, и вече не натискай Делийт. Hug

# 456
  • София
НАДЕ,СНИМКАТА Е ЧУДЕСНА Heart Eyes,КАТО СЕ ИМА ВПРЕДВИД МАЛКОТО РАЗСТОЯНИЕ,ОТ КОЕТО СИ СНИМАЛА, "ШУБЕТО" ДА НЕ ТЕ "СПИПАТ" hahaha bowuu И ЕМОЦИЯТА,КОЯТО ТЕ Е ТРЕСЯЛА ИЗОБЩО НЕ СЪМ СЪГЛАСНА С ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ТИ. БЪДИ ЖИВА ЗДРАВА,ВСЕ ТАКАВА  РЕВНОСТНА ФЕНКА ЗА ДА МОЖЕ
И ТЕЗИ,КОИТО СЕ КЕФЯТ НА ХЪСА ТИ ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ ДА ИМАТ ПРИМЕРА,ЧЕ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО Heart Eyes Heart Eyes
ЦИТАТ:

12.11.2010. | 09:14
Avionom ‘Turkish Airlinesa’ u ranim popodnevnim satima iz Zagreba poletjele turske glumačke zvijezde
Otkačene bakice otputovale za Onurom i Šeherezadom u Istanbul

/ИЗВИНЕТЕ ЗА ЖАРГОНА/

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 19:13 от krasminikif

# 457
Добър вечер, Дами!

Вероятно сте забелязали, че сравнително отскоро съм във форума...темите в които сте изписали за визитата на nadejda в Загреб със задни дати отпреди седмица, съм ги пропуснала..
Този пропуск от моя страна е една от причините, поради която си позволих мнението ми от снощи...Допуснах грешка наистина, и то груба.Въпреки, че не съм човек, който лесно си позволява да наскърби, обвини или нагруби някого.
Съмненията ми продиктувани по отношение на nadejda наистина се безпочвени, и си признавам грешката!

Сега ако позволите накратко да се обърна към всяка една от Вас, мили Дами...

Мишел_, завистта не е присъща за мен...Дори нотка злоба и завист няма по този въпрос.
Дори, ако не се забелязва, си позволих по-скоро ирония....Но, разбирам допусната грешка от моя страна, и наистина се разкайвам.Още повече, когато въпреки всичко, Вие публикувате този клип който е красноречив, и именно той като плесница ме накара да се почувствам ужасно зле.
Да, може би неопитността и прибързаността ми ме тласнаха към тази поразия, която сторих.

Pavliano-идея нямам за синдрома, който ми поставяш като „диагноза“.Но, те уверявам, че не страдам от него..Може би предубедеността към недостоверна информация в и-нет пространството е в повече при мен...Но, определено, не съм виртуален образ, който му е навик да нагрубява някого, възползвайки се от анонимността си.

mar_tomova-Благодаря за пожеланието.Всъщност, и аз съм си една авантюристична натура....Може би сравних себе си, своя афинитет към подобни събития с този на nadejda..a явно не се покрива.

Goni, Благодаря за линка към този материал на журналистите.Ако бях го видяла още вчера, не бих била толкова мнителна.
А и липсата на снимки, така дългоочкавани и от Вас при завръщането си на съфорумката, бе една от другите две причини да реагирам с въпросителните, които се приеха от вас  така неочаквано.

Ari888, незнам за коя дама пишеш, но ако се съмняваш в мен, че съм някоя ваша познайница...ще опитам да те успокоя, като ти кажа, че грешиш.Този стил в прояви на грубост, определено не е мой.Снощи си позволих нещо, за което наистина сега ме кара да се чувствам и аз зле.

mari_nk- „1001 нощи“ бе първият турски сериал, който ме докосна в емоционален план.И ако не съм почитателка на сем-во Ергенч, не бих си позволила да нахлуя в темата ви....Която по мои наблюдения си е Фен-клуб, и все по-малко се говори по същество.

Мила Госпожо : nadejda2639,
(ако позволите така да се обърна към Вас)...
Моля да приемете извиненията ми, че Ви наскърбих.
Признавам това, което си позволих, .. водейки се от няколко за мен необясними фактори (липса на снимки и и-нет връзка в 5 звезден хотел и т.н.)при това Ваше пътуване за да се докоснете физически, емоционално, духовно до това семейство, което определено вълнува и мен.
Моите съболезнования и за загубата на съпруга Ви.
bouquet
От моята мъдра баба знам, че Прошката е признак на благородство и висока духовност.
И симптом на здравия ум...Незнам все още дали аз самата умея да прощавам.
Но, се научих  да искам прошка...

Извинявам се и пред всички четяши тази тема.
Съжалявам, че по моя вина  се опропасти  ,  но и виждам, все по-малко се говори по същество.
А именно за очаквания от всички нас „Великолепния Век“
Хубава и спокойна нощ на всички!

# 458
Където има грешка,има и прошка! Flutter

Наде,прекрасно е,че следваш мечтите си!Поздрави!  bouquet

# 459
"Опрощаването възвръща в сърцата ни невинността, която познаваме - невинност, която ни дава свободата да обичаме."
                                                                                                                                                            Робин Караджиян
Eдна от най-големите истини на колективната мъдрост, предавана през вековете, е: "Животът може да се изживее като вълнуващо приключение, ако е изпълнен с прошка." Прошката е чудо, което се получава от само себе си. Прощавайки, ние отхвърляме омразата към другия. В ума и душата ни настава покой. Прошката е нещо лично, невидимо, едно искрено нашепване, звучащо дълбоко в душата.

# 460
Още една статия за Берг и Халит в сп. "AZRA", която добрите ни румънски приятелки са открили.

MIKI23, SIMO66 - TANK YOU!  bouquet  bouquet  bouquet

ОТ СЕРИАЛА ДО РЕАЛНИЯ ЖИВОТ

Когато гледаме един сериал си представяме главните герои, като че ли са  в истинския живот. Представяме си ги в живота, който ни поднасят чрез сценария на сериала. Но, когато става въпрос за „1001 нощ”, сценарият не се различава много от реалния живот.

ЛЮБОВ ОТ СТУДЕНТСКИТЕ ГОДИНИ

„Да, влюбена съм в Халит!” – казва изпълнителката на главната роля в „1001 нощ” Бергюзар Корел. През 2008 год. тя потвърди своята любов към изпълнителя на главната роля в същия сериал Халит Ергенч. Професионализмът на актьора със сигурност оказва влияние върху това как ние преживяваме изиграното.Междувременно, любовта,  която тайно се е родила на снимачната площадка, може би е допълнителна причина да усещаме в сериала по-истински преживяванията на героите. Ние вече знаем, че тяхната любов се зародила далеч преди снимките на сериала. В същност Халит Ергенч и Бергюзар Корел са се запознали още през студентските й години. По това време те стават добри приятели, а  по-късно това чувство преминава в любов. Но в този начален момент главните герои решават да останат само приятели. Години по-късно съдбата ги среща отново на снимачната площадка на „1001 нощ”, което променя живота им.

ЛЮБОВТА НЕ ПОЗНАВА ПРЕЧКИ

И преди актьорите да признаят за любовта си, за нея започва да се говори. Причината те сами да не признаят веднага е, че Халит Ергенч по това време все още е бил женен, а Бергюзар Корел е имала друга връзка с известния танцьор Tan Sagturk. Но е вярно, когато казват, че „Любовта не познава пречки”! Преди да обявят любовта си, Бергюзар и Халит премахват пречките пред нея: Халит се развежда съ съпругата си, а Бергюзар прекратява връзката си, за която всички са смятали, че ще завърши с венчило. След това с приятели отиват на почивка  за Байрама в Париж. След завръщането си, те обявяват публично за любовта, която изпитват един към друг. Тя става един вид кулминация на сериала и го прави още по-привлекателен за зрителите.
След почивката, Бергюзар Корел потвърждава любовта си, като казва: „ Да, влюбена съм в Халит! С него открих щастие и сигурност!” И добавя: „Халит е бил в моето минало, сега е с мен и ще бъде и в моето бъдеще!”
Бергюзар, позната ни като Шехерезада, казва за себе си, че не е от хората, които не могат да живеят без любов, но това, което изживява  със съпруга си е безценно и всяка сутрин благодари на Бога, че споделя живота си с Халит.
Същевременно, и другият герой на тази любовна приказка Халит Ергенч, казва, че в тази любов е намерил душевен покой, че те непрекъснато имат нужда да са заедно. След като огласяват чувствата си, Халит  в свои интервюта казва, че му е било много трудно да признае, както пред себе си, така и пред останалите, тъй като те са били дългогодишни приятели. Сега е изключително щастлив от всеки миг, прекаран с нея.

НАЙ-ХУБАВАТА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА – МАЛКИЯТ АЛИ

След като връзката им продължава около година, Халит и Бергюзар решават да сключат брак. Венчавката е в един от елитните хотели  - „Les Ottomans”, присъстват 350 гости. А след като изричат „ДА”, в небето са пуснати повече от 500 рози и бели балони.
За един друг момент ще ви разкажа, погледнат от друг ъгъл. А именно, разговаряхме с фотографите, които са присъствали на раждането на малкия Али – Sahver Koculu и Burcin Cobanoglu:

? Заради фотографията имате възможност да присъствате на различни специални моменти от живота, като напр. раждане. Имали сте щастието да присъствате и на първите мигове от раждането на малкия Али Ергенч.
- Да. В такива моменти всички членове на семейството изпитват специално щастие и усещания. За нас е много важно да запечатаме точно тези мигове, защото тогава всяка емоция е най-искрена. Бергюзар и Халит за нас са нещо много повече от хора, чийто син сме фотографирали. С тях се запознахме два месеца преди раждането и сме делили всички тези мигове на вълнение и очакване. Тъй като раждането трябваше да стане по естествен път, седмици преди датата чакахме и бяхме нащрек. Най-много се притеснявахме дали ще успеем да пристигнем наврем за раждането, тъй като през тези дни времето беше променливо, което в Истанбул означава и затруднено движение. От това ни беше страх най-много. Но всичко мина без проблеми. В този паметен ден и двамата бяхме у семейство Ергенч за снимки. Халит и Бергюзар дори и за миг не се отделяха един от друг. Лесно се виждаше как през цялото време телата им са допрени едно до друго, което сме запечатали и на своите фотографии.

? Можете ли да ни разкажете какво отличава  Шехерезада и Онур от Бергюзар и Халит?
- Тази двойка не се различава много от  двойката, която хората виждат в сериала „1001 нощ” на малкия екран. Те са съвсем същите – хора, които много се обичат и си показват тази любов един на друг. Те отдават голямо значение на традициите на турското семейство. Много скромни хора са и нещо, което отново ще отбележа, те са силно влюбена двойка. И макар, че не се познавахме отдавна, мисля, че доста добре ги опознахме. И, забележете, ако ние за толкова кратко време можахме да забележим тяхната безмерна любов и щастие, как я виждат хората, които ги познават отдавна. Трябва да кажа и, че, преди всичко, те имат голямо уважение един към друг.

? И, накрая, бихте ли ни казали няколко думи и за тези паметни мигове, когато малкият Али дойде на бял свят?
- След раждането на Али, му написахме едно писмо, което се надяваме да прочете, когато порасне. Сред всичко останало, му казвахме, че винаги ще вижда истинската любов, когато погледне в очите на родителите си. Защото и ние я видяхме там за това кратко време. Денят, в който се роди Али, падна първият сняг, с което се изпълни желанието на Бергюзар, която дни наред говореше, че си представя как ще разказва на сина си: „Родих те в една зимна истанбулска нощ”!
Можем да кажем, че прилича на баща си – има прекрасни очи, същите като на баща му, което и самата Бергюзар прошепна на ухото на сина си: „Толкова съм обикнала баща ти, та и ти на него приличаш”! В този вълнуващ момент, прещастливият баща плака от щастие в прегръдките на брат си!

--//--//--//--

По повод на днешната неприятна история ще кажа няколко неща.
Сутринта първо бях много изумена от това несправедливо подозрение, тъй като лично аз бях превела и публикувала тук статия от хърватски вестник, в която журналистката разказваше за преживелиците на  Надя и приятелката й и намеренията им да летят до Истанбул с Халит и Берг, имаше и снимки. Освен това и в клипа много ясно се виждаха. После ми се изпари  всякакво желание да отварям повторно темата, а и да превеждам новата статия, която Ани ми беше изпратила през нощта. Но реших, че няма смисъл да лишавам всички от информация, колкото и малка да е тя, заради грешката на един.

Искрено се надявам да не се получават повече такива грозни недоразумения и, ако някой в бъдеще има някакви лични съмнения спрямо някого, да ги изяснява на "лични", а не да съсипва темата и настроението на всички останали!  Praynig

Надя, не се познаваме, но още когато преведох статията, изказах възхищението си и радостта си, че има такива хора като теб, които не спират да мечтаят и да преследват мечтите си! Hug

# 461
Момичета много задълбахме в една посока, където, колкото и да се стараеш стигаш до една и съща кота! Crossing Arms Crazy Mr. Green

Да, трябва да има и прошка и то я има - надявам се от повечето от нас! Peace Peace Но аз винаги след това си задавам и въпроса - Е да де, аз дадох прошка, но този, когото съм опростила, вземал ли си е поука? newsm78 newsm78 newsm78 за бъдещи гафове???? newsm78 newsm78 newsm78 А колко малко му трябва на човек - преди да раздаде правосъдие с щедри шепи и с невероятен хъс  да попровери, да пропочете нещо, макар и малко в повече от  това за което иде реч - и то в тема / повтарям се/ с толкова интелигентна, умна и най-вече позитивна аудитория! Praynig Praynig Peace Peace

# 462
# 463
  • планетата Земя и по точно до морето
Алекс , безкрайно благодаря !  newsm51 smile3501  love001

Невероятно е, но всички статии за Халит и Берг , както и техни интевюта са написани с много красиви думи. Те самите имат много красив речник и около тях винаги се усеща хармония, красота и любов.
Още първото интервю от Халит преведено по времето, когато за първи път се излъчваше сериала и бях потопена в неговата магия ме изуми. Да ви кажа почти не съм срещала интервюта на наши артисти, които толкова да са ме впечатлявали, с малки изключения. Тогава станах още по голям фен на двамата, не само като артисти, но и като хора.  Толкова земни и в същото време много мъдри. Красиви,талантливи и на всичкото отгоре с красиви души. Затова и всяка тяхна дума сякаш ухае и излъчва красота.

Гони, не може да бъде казано по добре !
  newsm10 smile3501 newsm51

# 464
  • В тъмната гора.
18 Kasım 2010

Merve Oflaz Oyuncu Oluyor

Herkese tanıdık geldi diğmi bu isim, mutlaka bir yerden aşinalık vardır evet Survivor yarışmasının ilk bayan birincisi olan Merve Oflaz hani size hayranlığımı anlattığım 45 kiloluk hacmiyle o kaslı kolları parçalayan kız şimdilerde oyuncu oluyor...
Bana göre ekrana yakışan biri ses tonu, duruşu, fiziği ile oldukça yakışacak şimdi sıkı durun hangi diziyle oyunculuğa ilk adımını atıyor öğrenin Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayacak....
 Yapımcılığını Tims Production’un yaptığı, senaryosu Meral Okay’a ait ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde başrollerde Halit Ergenç Nebahat Çehre ve Fahriye Evcen gibi usta oyuncuların yer alacağı önemli bir yapıt olacak olan bir dizi ile oyunculuğa merhaba diyecek gerçekten çok şanslı bir kız oyunculuk kariyerine oldukça büyük yerden giriş yapıyor merakla bekliyorum nasıl dizi olacak, nasıl bir oyunculuk sergileyecek eminimki herşeyin üstesinden gelecektir ee kadınınfendi erkeği yendi durumları...

Merve Oflaz ile ilgili diğer yazıma burdan bakabilirsiniz....

Muhteşem Yüzyıl Dizi ile yazıma burdan bakabilriiniz...

Ани,
тук пише, че Мерве Офлаз се спряга да играе в сериала, но не за ролята на Хюррем. Пишат дали  и тя ще намери място във сериала "великолепния век, като Халит, Небахат и Фахрие. Каква и колко важна роля ще получи, това всичко  е под въпрос.
ТЯ е първата госпожа/госпожица/жена спечелила турския сървайвър, 45-колаграмова атлетична със страхотно телосложение....

Който иска да го превежда надлежно, аз това разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт