Ту наляво, ту надясно, януарско бебче ритка бясно! -14 тема

• 23 671
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ей купонджииките, с тези коктейли лигите ми потекоха..... съобразявайте се малко, тук все пак има бременни  абе аз що не взема да пийна една биричка

# 646
Момичета имате ли представа какъв процент от бременните изчакват термина си или раждат близко до него ?
Кое преобладава ,по-ранното раждане или в края на 9 месец?

# 647
  • София
Момичета имате ли представа какъв процент от бременните изчакват термина си или раждат близко до него ?
Кое преобладава ,по-ранното раждане или в края на 9 месец?

имаше тема точно по този въпрос - родилите преди термин са повече

# 648
Ми ето решено събираме се някъде да се напием като родим.  Hug
Аз нямам идея за статистиката с ражданията.

# 649
За статистиката и аз нямам идея. Като се има предвид колко много жени раждат планирано секцио сигурно везните сериозн се накланят към преди термина. Но все пак има и такива които преносват и раждат след.

Виж за решението за излизане съм си винаги готов  Grinning

# 650
  • бургас
аз през цялата си бременност мечтая за едно мартини ама не смея сега,но казах на мъжа ми след изписването да ме чака една бутилка мартини вкъщи  Grinning
за килограмите-аз съм се родила 2.700 но за другите незнам.Неискам голямо бебе 3 кила ми стигат само да ми е живо и здраво,утре съм нА преглед ще видим кво ще каже лекарката.
за раждането-има ли други мами които няма да избират екип? мен моята АГ от четвърти месец ме натиска да я избера ама като се замисля нещо не ми излизат сметките  newsm78  плащам си 20лв осигуровки всеки месец,плащам си прегледа при АГ-то 25лв всеки месец, и изследвания съм плащала и вичко си плащам и незнам тия осигуровки за какво всъщност са? мисля поне за раждането да мина по здравна каса ако изобщо и това ми се полага дори подаръци няма да дам,много се ядосвам на тия лекари не виждат ква криза е а те искат все повече пари ми неможе така и не вярвам че тях ги е хванала кризата те си взимат достатъчно парички под масата а сега и заплатите да им вдигнели  Thinking  

# 651
Предлагам като родим живот и здраве да изцедим кърма за 24 часа като попораснат и да се съберем да се напием за хубавата работа  Joy Drunk Wine Glass Drunk

smile3532  smile3532  smile3532
Абсолютно ЗА,ама като знам как пия, трябва да събера кърма за 1 седмица напред,че да се изчистя от напиването ххахах  Joy
Joy hahaha и аз в групата!
Me Too,me too PeaceДнес цапардосах една малка наливна с картофи и кашкавалени хапки Embarassed И като се прибрах у дома се поразрових и за нещо сладко BlushИ като се почна едно десертче,после още едно... Embarassed Embarassed Embarassed
Момичета не се притеснявайте че са ви спряли киселините,ще дойдат пак Laughing
На мен в 29 г.с ми секнаха изведнъж и тъкмо да се похваля и в 32 като се завърнаха ,ама с тройна сила Sick SickСтрах ме е да заспя,за да не получа изненада насън Confused

# 652
Момичета, престанете с тези коктейли, моля Ви! Че и дискотека споменахтеooooh!
Всеки ден по незнам колко пъти като отварям хладилника и гледам почти пълната бутилка Бейлис. мммммм, пие ми се (и аз май съм в отбора)

Някой питаше за прането на дрешките на бебето-тези,които ми даде сестра ми са изпрани скоро от майка, а новите смятам тия дни да ги изпера,и после гладене. дори пелените и одеялата са изпрани. Купих си прах за пране Тео бебе. Бях взела в ръка Сано максима за бебе,но продавачката каза че за новородено е малко силен и предложи да почна с тео-то,пък после сано щом искам. разликата в цената е двойна.

за мазането с мас- ми мисля да мажа като си намеря мас. себе си  Joy чувам добри отзиви за стрии(за сега нямам де). Бебчо не искам да ми мирише на салатка(зехтин) или на ...животно. някой да каже рецептата с невена-какъв невен и колко и как... на лични

Напоследък като се разхождам  почва да ме боли кръста отдясно. и днес пак. и малко се плаша да не почнат пак болките в десния бъбрек. или си е от тежестта или бъбрека. полежах малко и ми мина

днес една по-голяма майка каза че момичетата се раждат по-рано от момчетата,те май и затова са по-големи
написах цял ферман,сори

# 653
Аз съм се родила 2125 гр малко насила и по-рано от термина 20 дни. Мъжо май е бил 3кг.
За екипа ще си викна докторката която ме изражда предния път, но не иска да и се плаща защото е дружка на майка ми, а мен така не ми е спокойно, че има голяма вероятност да хвана Коледа или нова година, а като се има предвид предния път ако не беше тя със тия спрели контракции и пулс на Алекс паднал до 70 не знам ...

Предлагам като родим живот и здраве да изцедим кърма за 24 часа като попораснат и да се съберем да се напием за хубавата работа  Joy Drunk Wine Glass Drunk

smile3532  smile3532  smile3532
Абсолютно ЗА,ама като знам как пия, трябва да събера кърма за 1 седмица напред,че да се изчистя от напиването ххахах  Joy
Joy hahaha и аз в групата!
Me Too,me too PeaceДнес цапардосах една малка наливна с картофи и кашкавалени хапки Embarassed И като се прибрах у дома се поразрових и за нещо сладко BlushИ като се почна едно десертче,после още едно... Embarassed Embarassed Embarassed
Момичета не се притеснявайте че са ви спряли киселините,ще дойдат пак Laughing
На мен в 29 г.с ми секнаха изведнъж и тъкмо да се похваля и в 32 като се завърнаха ,ама с тройна сила Sick SickСтрах ме е да заспя,за да не получа изненада насън Confused

Това за едната седмица звучи примамливо  Joy Joy Joy много се развеселих момичета  Hug

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 20:46 от Mish

# 654
  • София, Лагера
Еления, пробвай с пектин да бориш киселините! Струва си да опиташ, дори и да не помогне, поне е много полезен!  Peace

Мацки, като почнахте с тази тема... ех, едвам ме навихте! Сега си сипах винце  Embarassed Mr. Green

# 655
Мацки, като почнахте с тази тема... ех, едвам ме навихте! Сега си сипах винце  Embarassed Mr. Green

Ние ли те навихме?  Joy  Hug винце става,полезно е за червените бузки на мама и май за кръвообръщението
ама как ме разсмяхте
 Heart Eyes

# 656
  • Сливен
Ей момичета,а на мене как ми се пийва и ми се пуши цигарки. Цяла година със съквартирантката се крепяхме с мисълта, че като завършим ще празнуваме и ще се напием. Е,завърших, не можах да се напия,сега на дипломирането пак няма,на нова година пак няма.....оле ще ме помислите за алкохоличка сигурно  ooooh!Просто така - 2-3 ракийки да ударя. Не съм много по бирата,затова и през цялата бременност алкохол не съм кусвала Laughing

# 657
алкохол, цигарка + цяла нощ танци (и евентуално опцията да вляза в някоя рокля) ... е т'ва ми е сред мечтите в момента. а по принцип нито пия толкова много, и цигарите ги отказах половин година преди да забременея, ама забранения плод си е най-желан Simple Smile

# 658
Еха готино звучи стана ми топло на душата, танци, цигарка алкохолец и след толкова време на вълчата поза един бурен див сех  Blush Blush Joy Joy Joy
Ноеми ха наздраве ти. Ходих аз да видя какво има ама бейлиса го хвърлих оня ден , че с изтекъл срок и сега само ракия има и бренди за бащата купено не са ми по вкуса нещо.

# 659
Интересно след толкова мълчание тези топли почивни дни, как като стана тема за напитки и се изписаха страниците на темата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт