Ту наляво, ту надясно, януарско бебче ритка бясно! -14 тема

• 23 680
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Мерси за мухитото  Hug
Интересно ми е колко сте се родили вие и половинките, и имаше ли връзка с теглото на първите бебета-тези които имат разбира се.
Ние с таткото сме се родили по 2600 а Явор се роди 3900...

п.с. за яденето- в кауфланд има ужасна промоция на марс, сникърс и баунти на 49 стотинки. Майка ми само купува, аз само ям- стигам до 4 марса на ден....  ooooh!

# 631
  • Варна
Я кажете каква е технологията на приготвяне на мас(варене ли, преваряване ли е Thinking).Аз съм чувала,че се промива или нещо такова-няколко пъти се прибавя вода и се бърка,бърка,след което става пръхкава и бяла.
"В патката какво има-мас,и още-мас.."Ах тая мас Mr. GreenВсе пак споделете рецептата де,може и с невена.
Преско с преварен зехтин го мазах,беше си зимно бебе и така,това не беше в следствие на форумски съвети,а от мед.сестра,която идва след раждането.Причината е,че е най-чистият продукт.Иначе за маста и майка ме съветваше,защото загрявала и "хранела" кожата.В резултат на това беше намазан 2-3 пъти по стъпалата,да не и "скършвам хътъра" дет се вика Grinning
Киселините и мен ме "пуснаха"-странно,аз очаквах да ме мъчат до края.
А соленето-имах една колежка туркиня и тя е казвала,че също го правят.Даже като спорих с нея,че това е отживелица,тя ме гледаше победоносно и ми обясняваше,че те(турците) за това не миришели и по-малко се потяли,защото се соляли JoyЕ как да и кажа в лицето,че точно за мюсулманите се носи тази мълва..Смятам,че по-странна миризма има при по-мургавите хора,но пак не е задължително де.Имах един доста мургав съученик(не знам дали беше джипси),та той наистина миришеше доста странно,особено някак си.
П.П.Сигурно тук има и българки от турски произход,та моля да не се обидите нещо,всичко зависи от човека и личната му хигиена Peace

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 19:55 от gali&presi

# 632
Аз пък съм без бейлис от май, 2008.  Crossing Arms
Мила, сериозно, спри, че само себе си хапеш!  Peace
Ето и за теб виртуална почерпка:

Предлагам като родим живот и здраве да изцедим кърма за 24 часа като попораснат и да се съберем да се напием за хубавата работа  Joy Drunk Wine Glass Drunk

ПС: малее звуча като алкохолик ама днес така ми се пиееее  Joy

# 633
Хе, хе ,наистина ме разсмяхте. Поне стана весело. Че нещо се бях скофтила, даже на рев ме избиваше.  Не знам, но се вкарвам в някакви филми. Почва да ме е срах, и има още време. Спомням си и с второто раждане бях така.  #Crazy

Нормално е всеки да си каже мнението. И малко майтап да вкара, разбира се. Hug

И аз имам апетит, от който малко се плаша. Дали няма да продъжи и след раждането.  Все съм гладна. Mr. Green

# 634
  • Велико Търново
Feicheto , да не би сега да си вече болнични и като си вкъщи, само храната да ти е в главата. С мен поне е така. Даже и когато не съм бременна.

Mish , само засилих слюноотделянето, но благодаря от сърце! Hug

# 635
  • В две тъмни очички
Предлагам като родим живот и здраве да изцедим кърма за 24 часа като попораснат и да се съберем да се напием за хубавата работа  Joy Drunk Wine Glass Drunk

smile3532  smile3532  smile3532
Абсолютно ЗА,ама като знам как пия, трябва да събера кърма за 1 седмица напред,че да се изчистя от напиването ххахах  Joy

# 636
Mish , само засилих слюноотделянето, но благодаря от сърце! Hug

ОО  и моите лиги текат тук реки че ги обичам и 3-те замислих се дали лигавче да не си извадя  Joy Joy Joy

# 637
Сега пак ям, ще отида до магазина, ще се вьрна и пак ще ям  Laughing
Ох аз се надявам да няма врьзка между рожденното тегло на родителите и техните бебета - мьжьт мие роден 5100 - нормално раждане, аз
оба4е уравновесявам - 2250. Синьт ми е роден в 38 седмица 3025.
Много дьлго раждах сина ми - 18 4аса за разкритие и 1 4ас напьни - и накрая се гледаха каво да правят, 4е не могат ве4е да режат, а пьк не излиза.
Не искам голямо бебе - доносено и да се роди бьрзо, 4е аз от притеснение накрая и аз сдавах багажа и можех да го заклещя. Малко ми е притеснено за раждането ве4е - нищо, 4е ми е второ.
Свьршиха ми доматите - отивам да зареждам Simple Smile

# 638
Обърнахме го на пиене, остава да запалим и  по една цигара и пей сърце. Ми те децата от всичко трябва да опитат  Laughing

# 639
За миризмата имам си собствена теория. Всяка раса си има характерна миризма. Естествено като не се къпе човек ще си мирише с тази миризма .  Sick

И още много зависи от това с какво се храни човек, дали пуши, пие. Имам една колежка вечно мирише на алкохол. Не знам дали е пияна. Просто ми мирише. Не искам да засегна пушачите.

Но при всекидневна грижа за тялото не виждам значение дали си мазан или не с мас или нещо друго. И пак е до тип кожа.

# 640
  • Велико Търново
Бебешондел, прати мама в Метро, че там четворка баунти, туикс и сникърс са на 1,79 в момента. Пазаруваме ги и ние яко.

Днес бях на погача на бебето на една колежка. Бащата - як бабанка, много едър мъж, родил се бил 5 кг. Има 3 деца от 2 жени, и трите му отрочета са били над 4 кг., по 4,2-4,8 кг.

# 641
С този тесен таз такова слонче ще трябва секцио да ми го вадят, то моятамишка 2950 се заклещи какво остава 4,2  #Crazy
Мен и на диско ми се ходи.  Laughing

# 642
Ама момичета засрамете се, има бременни все пак. И на нас ни се допиват такива неща.

ПС: малее звуча като алкохолик ама днес така ми се пиееее  Joy

Аз съм "За" и с двете ръце.  newsm10 smile3521 newsm68 newsm44 smile3508

Embarassed Сега пък аз звуча като алкохолик.

Хайде лека нощ от мен, тази вечер ще се пробвам да заспя навреме.

# 643
pepita1973 лека и спокойна  Hug
Абе нощни очи къде се загуби взех да се тревожа?  newsm78

# 644
  • София, Лагера

smile3532  smile3532  smile3532
Абсолютно ЗА,ама като знам как пия, трябва да събера кърма за 1 седмица напред,че да се изчистя от напиването ххахах  Joy
Joy hahaha и аз в групата!

Общи условия

Активация на акаунт