Ту наляво, ту надясно, януарско бебче ритка бясно! -14 тема

• 23 932
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • София
здравейте, ако още не сте ме забравили. липсвате ми много и форума като цяло. нета у дома е толкова смотан, а от друга страна сайтът достатъчно тромав, че да не успявам да го заредя и така не мога нито да пиша, нито да чета. понякога влизам от тел, ама е малко досадно непрекъснатото скролене...   Tired

аз съм добре. бебето рита, яна ходи на ясла, а аз си скучая. някоя желаеща мама за среща из сф? винаги съм готова. давам си тел на лични при поискване.

сега ще се възползвам, че сме на гости у свекърва ми да ви попрочета и до довечера пак ще пиша, пък и утре имам цял ден  Grinning

# 541
Забравих да кажа ,че се присъединявам към отбора на напишкващите при кихане и кашляне Grinning

# 542
Забравих да кажа ,че се присъединявам към отбора на напишкващите при кихане и кашляне Grinning

И аз,и аз! Mr. GreenСамо където при мен е 3 в 1 Mr. GreenКихане+ напиш+ пръц Mr. Green
А когато се кискам като откачалка си пръцкам на всяко кис-кис-съответно- пръц-пръц.А мъж ми пък допълнително ми пуска фитили и брои 1,2,3 ooooh! Joy...Вика ,че колкото и да се мъчи не може да ме стигне по рекорд Mr. Green Mr. Green Mr. Green
..........
Мойто бебе в 30 г.с показа 1.900,док каза,че е нормално за второ бебе,особено мъжко Wink
Болките в таза,се увеличават,май защото бебо се обърна newsm78Хомката каза да пия Арника при нужда Peace
.....
Пампи съм ползвала Памперс,Слип енд плей,Либеро,Пуфис...Най-доволна съм от Либеро Peace

# 543
Памперсите: ползвала съм либеро, памперс, пъфис, хъджис. Най-доволна съм от либеро, пъфис не ми попиват добре, а хъджис направо текат  Laughing
Бяхме днес малко по СЗ, новия мол не ми хареса- голям джангър голямо нещо  Close Влязохме и излязохме, в стария беше супер, спокойно.... Явор си се разхождаше на воля. Харесах спалните комплекти на премама, ама цените- не, та си купих на Вис виталис от трико- 62лв - много препоръчвам, най-мекичките които намерих, лилавки  Heart Eyes. Ако някой има инфо за мекички спални комплекти нека каже, че всичко което намерих е твърдо Sad И кроасани ядох  Mr. Green И май намерих магазина с английските стоки- срещу принцеса  newsm78 имаше много на бубалуно и мадъркеър, ама се оливат с цените.Ако ви дам сайта с цените  ooooh!

# 544
Относно памперсите съм ползвала на памперс,либеро и хъджис .Останах най-доволна от първите.
Да ви кажа съм забелязала ,че зависи не само от правилния номер  и марката,а и от конструкцията на бебчето.

# 545
  • Велико Търново
Детски спални комплекти препоръчвам на TAC - цена около 60-70 лв, много нежни щампи, и най-важното качествен памук. Обаче малко странни са размерите им.

# 546
Детски спални комплекти препоръчвам на TAC - цена около 60-70 лв, много нежни щампи, и най-важното качествен памук. Обаче малко странни са размерите им.
Гледах ги днес, ама нещо щампите не ми допаднаха  Tired

# 547
  • София

Цитат
kakche, как мина изпита? Труден ли беше? Напоследък и аз се замислям да се преориентирам натам, в работата все с одитори се занимавам - ето, сега ни се засякоха три одита  ooooh!
Благодаря че питаш, ама за жалост не го взех  Cry Изкарах 586 точки, а ми трябваха 600  Mr. Green Направо да се пръснеш от яд  Twisted Evil Ами трудничък беше, продължи 3 ч. и 15 минути и най-гадното беше, че е на английски, което допълнително утежнява нещата. Но иначе като професия е доста интересна и разнообразна. Ти в министерство ли работиш, че сега всичките ми колеги са разпръснати по такива места и е голям екшън?

И ние днес направихме страхотна разходка, има няма 8 ч. и нещо бяхме навън. Луда работа, ама  Whistling
По едно време много рязко и болезнено ме сряза ниско долу в ляво. Малко се поуплаших, защото не ми се е случвало друг път, дано и не повтори!

А относно болките в таза - доста са силни и при мен, ходя вече като патка  Mr. Green
Хайде лека нощ на всички и до утре  Hug

# 548
Мале колко сте изписали след малко сядам да чета. Времето тези дни е супер. Аз след 3 дена рутаскорбин и желязо съм много по-добре от към кръвоносна система, обаче резултата еот вчера преумора. Днес изгладих всичко и нас, на кафе ходих, багажи пренареждах и на рожден ден бях преди малко се върнах та почнаха пак малко контракции. А за болката и при мен се появи срамната кост и костите на краката има и от време навреме някаква болка във влагалището, явбо се подготвяме за предстоящото раждане  Simple Smile Отивай да ви изчета  Hug

# 549
Здравейте, мамчета!  Hug
Едно въпросче: някой смята ли да си "соли" бебето - няколко дни по ред ме тормозят бабите, не можело да не го осолим, щяло да мирише. Чунким, ако няма изградени хигиенни навици и да е осолявано, като че ли няма да мирише. То според мен си е до това колко често влизаш в банята. В другите страни не съм чувала някой да си полива бебето с едра сол, а пък съм работила в хотел с чужденци - ами не са ми миришели!!!  Laughing Вие какво мислите по въпроса, че вече се ядосвам като ми заговорят за това. Аз докато не падне пъпчето - ни едра, ни ситна, ни никакви боклуци няма да слагам във водата, пък ако ще Турско да става!!! smile3533

# 550
Здравейте, момичета!
И ние днес в това хубаво време бая походихме, резултата болки ниско долу и контракции. На всичкото отгоре имахме гости тази вечер.
Медунка, за соленето на бебетата чух за първи път когато дойдох в Бургас, по нашия край /Плевен/ доколкото знам няма такъв обичай и хората не миришат /освен ако не се къпят/.
За памперсите: мисля да ползвам на Памперс.

А сега малко извън бебешката тема, случайно някоя от вас да има хлебопекарна и да ми даде отзиви за нея. Много се чудя дали да си вземем.

Хайде лека нощ, отивам да се мъча да спя.

# 551
Медунке, какви са тези глупости и бабини девитини? хората откъде си ги измислят?

Забравих да ви кажа, вчера като ходих по детските магазини,в един гледам намаление на Авент,но само на някой продукти-25%. взех си 2 шишета-150 и 260мл да имам. и гледам помпата за кърмене от 83 на 65(там някъде, с 20 лв надолу). продавачката почна да ми казва как във всяка болница искали родилката да си носи помпа да има и че е задължително. такава глупост не бях чувала. замалко да и кажа че бебето е най-добрата помпа за майката(така съм чувала) но си замълчах. ми няма пък да си купя. особено в този магазин. толкова голям а такива скапани дрехи продават,нито едно боди не си харесах.майка вика да вземе рокличка за племеничката ми, като видя.... ooooh!  тия хора нямат вкус

Пепи, нямам хлебопекарна,но колега взе на жена си, в началото голям мерак да я ползва после познай къде замина-в някой шкаф. заслужава ли си?

# 552
  • Велико Търново
pepita1973, имам хлебопекарна. Вече 3 години хляб не купуваме. Намирам я за много добра придобивка. На времето купих най-простата - АЛЯСКА от Метро, че не ми се рискуваше да давам много пари за нещо, дето дотогава не бях ползвала и се притеснявах да не го запокитя рано рано в шкафа. Обаче сега я дебна кога ще сдаде багажа, че с кеф да си купя някой по-хубав модел.

Медунке, това с осоляването се е практикувало преди доста време. Бабите на нашите баби са си солили децата. В нета има информация за обичая, защо се е прилагал и прочее. Но в днешно време да солиш бебе... остави, че не помага за миризмата, ами и големи проблеми може да създадеш по кожата на бебенце! За мен е голяма диващина това, дано да не те обидя с мнението си. Не се поддавай на бабите!  Hug

# 553

Едно въпросче: някой смята ли да си "соли" бебето...

Мedunka_7, не бих го правила в никакъв случай, това осоляване може да има много неприятни последици за бебчо. Има редица случаи с тежки поражения върху бебета.

Pepita1973, купихме си хлебопекарна преди почти година, до този момент да сме купували готов хляб един или два пъти. Чудесен се получава, какъвто си пожелаеш, пшеничен, ръжен, пълнозърнест - всичките са до един много вкусни. В нашето домакинство това е един много използван уред.

# 554
  • Пловдив
Добро утро!
Пепи - имаме хлебопекарна, много сме доволни, но не я ползваме ежедневно, че стават едни мекички и вкусни хлябове, че отиват на едно ядене  Embarassed. Мъжът ми се специализира и основно той прави хляб, различни видове, слага вътре квото се сети. Месим и тесто за пица... Добра придобивка е.

За соленето на бебе - преди няколко месеца в Пловдив имаше случай на бебе прието в спешното с изгаряне от това солене  Shocked. Аз не съм го правила. От майка ми знам че на нас са ни слагали по малко сол във водата при къпане, първите месеци.
То е спорен и въпроса за мазане с мас - въпрос на избор  Peace

Общи условия

Активация на акаунт