Ту наляво, ту надясно, януарско бебче ритка бясно! -14 тема

• 23 931
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Не знам, но не си представям  да се изкъпя, да се намажа с мас, да си облека дрехите и  да си легна. Ми не мога аз, защо да го причиня на детето ?

# 601
Не знам, но не си представям  да се изкъпя, да се намажа с мас, да си облека дрехите и  да си легна. Ми не мога аз, защо да го причиня на детето ?

202uu  202uu

# 602
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Ние днес се разходихме до Рилски манастир. Времето беше прекрасно! Само дето бухам още  Rolling Eyes Ако продължавам така, ще се наложи и на лекар да ида.

За солта... не само сол, но и черен пипер и люто бих подготвила... за бабите  Twisted Evil. Аз не съм солена (но не съм раждана и гледана в БГ).

Детски спални комплекти препоръчвам на TAC - цена около 60-70 лв, много нежни щампи, и най-важното качествен памук. Обаче малко странни са размерите им.
Е къде ги намираш на тази цена?  Rolling Eyes Аз ги намирам по 99  newsm78

# 603
Ноеми, ще помагам с каквото мога Peace!

Да ви кажа на мен ми изчезнаха киселините. Те и не бяха много и се справях без хапове, но сега от седмица ги няма. Защо ли е така?

# 604
  • София, Лагера
Да ви кажа на мен ми изчезнаха киселините.
А! И на мен така! Аз го отдавах отчасти на това, че спрях плодовете - от тях ми се получаваха със сигурност и на това, че започнах да пия пектин преди хранене. Но може да не е само това. Киселините по принцип намаляват и когато корема "слезе", защото вече не притиска стомаха толкова. Но на нас ни е още рано за това  Wink

Относно козметиката - смятам да ползвам всичко на Себамед. Нещо се замислям за мокрите кърпички на Бочко, че съм фен на крема за дупе. Rolling Eyes

# 605
  • Велико Търново
 МилаИванова, не е нужно да си толкова настойчива! Разбрахме че си против мазането с мас, разбрахме и защо.  А ти разбра ли, че всички които ще ползваме мас или зехтин, сме се информирали достатъчно добре, някои имаме и доста опит, и сме направили най-добрия в нашите очи избор между натуралния продукт и индустриалната химия?
А прочети ли някъде пост на някой направил алергия от маста, защото аз не, но за алергии към прехвалена бебешка козметика има колкото щеш!   ooooh!

Не знам какво си представяте, че има в бебешката козметика, някъде в темата, която даде Мила пишеше -масла, извлечени от преработката на катран, нефт и ... животински продукти.   

Нека всеки използва каквото е решил, само да не критикува избора на другите! Peace

# 606
  • Велико Търново
Ноеми, бях купила два спални комплекта преди 2 години за баткото като се роди. Тогава беше тази цена. Обаче почти съм сигурна, че не е мръднала, защото скоро купувах чаршафи за нас на същата фирма и ми се мярна такава цена на бебешките. Тук в Търново, обаче.

# 607
  • бургас
аз съм била мазана с мас и нямам нищо против да използвам същото и за моето бебче кожата ми е прекрасна колкото и нескромно да звучи и отчасти го отдавам на маста.

# 608
Моята пикла някак си се е завъртяла и нещо прави с тия ръце много неприятно усещане във влагалището. Дано не се е обърнала пак седалищно, утре съм на жк и ще я видя. Аз до сега изпра х и изгладих всичко ново бебешко и го прибрах в пликове, остава ми дрешките от Алекс да ми донесат и да видя какво имаше там и кое става за бебка.

# 609
 newsm53 Нямам търпение да започнем да обсъждаме захранването  smile3521

# 610
  • Велико Търново
BebEshOnDeL,  като те прочетох, прихнах с глас! Joy Joy Joy

# 611
newsm53 Нямам търпение да започнем да обсъждаме захранването  smile3521
Joy
Т.е. очакваш голямо "джавкане"   Whistling

# 612
Настойчива ли ти се виждам  Mr. Green Тонче?
Айде тогава-официално- обещавам 5 лв на всяка нетретираща детето си като кулинарен обект майка!

# 613
Май колкото по-малко остана взе да ни се иска да минава Simple Smile
Ей какво сте се хванали за тази мас в крайна сметка всеки ще си реши за себе си кой ще маже и кой не я по един коктейл:

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 19:12 от Mish

# 614
Здравейте момичета,
Днес времето наистина беше страхотно. Разхождах се супер дълго в парка и се наслаждавах на всяка минутка. Не мога да повярвам, че средата на ноември времето е толкова готино. Подозирам, че ще ни излезе през носа в по-късния етап на зимата, ама няма що да го мисля от сега.
Да си кажа и аз по темите:
- за соленето - никой нищо не ми е солил. Не съм раждана в БГ, мама не е подозирала за този обичай (честно казано и аз сега чух за него) и пак ме е отгледала здрава права и с не-лоша кожа. И до колкото ми е известно не мириша  Joy
- за  мастта - това също не го знаех. Някой мои познати си мажат бебетата със зехтин. Честно казано колкото и натурално и екологично да звучи - не е за мен тая работа. Предпочитам да купя продукт, за който знам, че е създаден с идеята да се маже на бебешко тяло и да го ползвам по предназначение. Още не съм се спряла на конкретна марка, защото ми се иска да е нещо с максимално натурални съставки и минимум (ако може даже никаква) химия. Някой ако ползва нещо подобно да каже.

BebEshOnDeL, спор да няма - като дойдат вечно оспорваните теми сигурно ще стане интересен дебат Simple Smile Ама лошо няма - аз се кефя на разнообразието от мнения, а накрая всеки ще си прави каквото прецени за най-уместно.

Общи условия

Активация на акаунт